PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 19 September, 05:23

PrivataAffärer - 14 sep 20 kl. 10:22

Jättar säger upp avtal med Readly”Vi är naturligtvis besvikna eftersom våra läsare uppskattar de berörda magasinen, men den här händelsen accentuerar också styrkan i att ha 800 förlagspartners vilket är en viktig del av vår strategi”, skriver bolagets vd Maria Hedengren och tillägger att bolaget är ”beslutna att fortsätta dialogen med Aller och Bonnier”. Beskedet kommer bara några dagar innan Readly noteras på Stockholmsbörsen.  Samtliga åtta ”cornerstone-investerare” har meddelat Readly att detta inte påverkar deras åtagande att delta i erbjudandet med ett belopp om totalt 390 miljoner kronor inför börsnoteringen som planerats till den 17 september, heter det.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Readly, Maria Hedengren, Aller, Bonnier, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jättarsäger upp , avtalmed , Readly
PrivataAffärer - 14 sep 20 kl. 14:14

AFV: Avråder från att teckna Readly efter avhoppen

Läs också: Jättar säger upp avtal med Readly Det är ett besked Affärsvärlden kallar för ”illa” och som enligt tidningen sätter aktien i en ny dager. ”Vi tyckte värderingen redan innan dagens nyhet var i det mastigaste laget. Vårt råd blir således teckna ej”, skriver Affärsvärlden i den uppdaterade analysen.

Resume - 05 sep 14 kl. 07:30

Frida Förlag i avtal med Readly

Frida Förlag säljer över 2,5 miljoner tidningar per år och når 500 000 kvinnor per månad. Nu ingår man ett avtal med Readly.  .

Dagensanalys.se - 15 mar 19 kl. 15:10

Readly Ads kommer att hanteras av King Street Media i Sverige

King Street Media i samarbete med Readly för att driva nylanserade annonsprodukten Readly Ads på den svenska marknaden. Readly Ads lanserades 2018 och ska ge nya förutsättningar för traditionell printannonsering, genom att placera den i en digital miljö. På det här sättet får annonsörer möjlighet att, via AI, placera, utvärdera och optimera printannonser digitalt, baserat på önskad målgrupp och prestation.

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 12:53

Readly lanserar Readly Ads

Nu introducerar magasinappen Readly digitala annonsformatet Readly Ads. Annonsformatet Readly Ads introduceras till början som ett pilotprojekt i Sverige och kommer under nästa år även lanseras i Tyskland och England. Med hjälp av Readly Ads kan annonsörer lära känna sin målgrupp och få data på hur deras annonser engagerar.

DI - 01 jul 15 kl. 14:08

Readly skriver på med Deutsche Telekom

I våras inledde den svenska tidsskriftstjänsten Readly ett samarbetsavtal med Telia. Nu skrivs ett liknande avtal även med jätteoperatören Deutsche Telekom..

DI - 13 jun 16 kl. 11:14

Readly krokar upp Vodafone – når 20 miljoner kunder

Readly ingår ett avtal med den brittiska mobiloperatören Vodafone. Därmed kan tidningsappen nå 20 miljoner kunder..

Realtid - 14 sep 20 kl. 10:28

Bakslag för Readly – Aller och Bonnier News säger upp avtal

Tre dagar före börsnotering säger Aller Media och Bonnier News upp sitt förlagsavtal med Readly..

PrivataAffärer - 08 sep 20 kl. 06:26

Hernhag: Teckna heta Readly

Readlys notering i korthet: Teckningskurs: 59 kr
Teckningstid: 8-15 september
Tecknas via: Avanza, Nordnet.
Börslista: Nasdaq Stockholm
Första handelsdag: 17 september
Råd: Teckna Readly är marknadsledare i Europa inom digitala magasin. Huvudmarknaderna är Sverige, Tyskland och Storbritannien.

Dagensanalys.se - 18 jun 18 kl. 12:55

Readly inleder samarbete med Hearts & Science

Readly har valt den nystartade Omnicombyrån Hearts & Science som byrå för bland annat performance marketing. I februari blev det offentligt att Omnicom startar ett tredje byrånätverk då man lanserar Hearts & Science i Sverige. Byrån med datadriven marknadsföring som inriktning har sedan dess vunnit kunder som Comeon och SHL.

Expressen - 16 feb 19 kl. 18:58

Readly Express avslutar karriären med Elitloppet

Ägaren bekräftade nyligen att planen var att Readly Express skulle vara med i Elitloppet.Nu är det klart.– En sten lättade från mitt bröst, sa Solvallas sportchef Anders Malmrot när han bekräftade nyheten i TV4:s sändning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.