Realtid > Ekonomi

Monday, 21 September, 09:06

Realtid - 14 sep 20 kl. 09:48

Ökat innehav i utländska aktier och fondandelarVid utgången av december 2019 uppgår det totala innehavet till 6216,6 miljarder kronor vilket är en ökning med 5 procent jämfört med utgången av juni 2019..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökat, innehavi , utländska, aktieroch , fondandelar
PrivataAffärer - 13 sep 19 kl. 11:29

Hernhag: Fyra utländska aktier för portföljen

Aktiespararen: Hej Marcus, har mer än 70 procent av mitt innehav i svenska aktier, men vill fördela risken och köpa utländska aktier. Vilka utländska aktier kan du rekommendera på medellång och lång sikt?
Marcus: Hej!

VA - 14 feb 19 kl. 15:47

Så blir du framgångsrik - på handel med utländska aktier

Det finns ett stort intresse för utländska aktier, men många avstår på grund av höga courtage- och växlingsavgifter. Här berättar CMC Markets Sverigechef om hur du kan undvika detta - och vad du bör tänka på när du handlar utländska aktier. .

VA - 24 okt 16 kl. 13:37

Allt fler investerare handlar i utländska aktier

Intresset för globala investeringar är rekordstort och allt fler investerar i utländska aktier. Populärast är amerikanska aktier. .

PrivataAffärer - 16 jun 15 kl. 08:09

Avanza sänker courtaget på utländska aktier

Avanza lanserar en ny app som gör det lättare att sköta sparandet via mobilen. Samtidigt sänker nätbanken nu courtaget på handel i utländska aktier....

Affärsvärlden - 04 mar 19 kl. 06:00

Expertens tips: Så undviker du onödiga växlingsavgifter när du handlar utländska aktier

Det blir allt mer populärt att handla utländska aktier men det är fortfarande många som avstår för att de är oroliga för höga courtage- och dolda växlingsavgifter. CMC Markets sverigechef berättar hur du kan undvika detta och vad du bör tänka på..

Cornucopia - 13 aug 14 kl. 13:21

Välj kapitalförsäkring och inte ISK för utländska utdelningspapper

Privata Affärer uppmärksammar något jag själv kommit fram till och tillämpar, eventuellt skrivit om tidigare på bloggen. Men det är värt att uppmärksamma igen för nyare läsare. Man bör välja kapitalförsäkring (KF) om man har utländska utdelningsaktier, medan den skuldsatte skuldslaven bör välja investeringssparkonto (ISK).

Dagens PS - 23 jan 18 kl. 11:11

Stukat H&M lockar utländska börshajar

De utländska fonderna har ökat sina innehav i den krisande modekedjan H&M. Ägandet från utländska fonder har ökat från ungefär 9 procent till 15 procent av kapitalet på ett år, uppgav Petter Hedborg, vd för ägardatatjänsten Holdings, i Di Börsmorgon. Ledande har varit den Chicago-baserade värdeinvesteraren Harris Associates, som sedan i december är H&M:s näst största ägare efter Stefan Persson med familj.

PrivataAffärer - 27 sep 19 kl. 11:35

Hernhag: Tre utländska investmentbolag på lång sikt

Adam R: Hej Marcus! Skulle du kunna ge förslag på tre, fyra stycken utländska investmentbolag att som du tror är bra alternativ på mycket lång sikt, det vill säga 20-30 år? Skulle vara roligt att ha lite alternativ till de svenska bolagen.

PrivataAffärer - 09 aug 19 kl. 11:07

Hernhag: Fem utländska utdelningsfavoriter

Därför ska du satsa på utdelningsaktier: Att satsa på utdelningsaktier är en del av Marcus Hernhags privata placeringsstrategi.  I höst lanserar Privata Affärer ett analysbrev med fokus på just utdelningsaktier. Och det är utdelningskungen själv som är redaktör.

YLE - 25 aug 17 kl. 07:50

Uutissuomalainen: Utländska fartdårar undgår böter

Polisens fartkameror haffar allt oftare utlandsregistrerade bilar som kör för fort. Chaufförerna får ändå inget straff eftersom polisen inte skickar fortkörningsböter till utlandet, rapporterar nyhetstjänsten Uutissuomalainen. I fjol handlade det om över 10 000 fortkörningsböter som inte skickades ut och i år är antalet redan uppe i över 7 500.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.