Resume > Ekonomi

Monday, 21 September, 09:34

Resume - 14 sep 20 kl. 10:01

Ett vuxet beslut räcker – Bloomer vill locka priskänsliga ungdomarTaxi Stockholms lågpristjänst ska ta upp kampen med Bolt och Uber. I kommunikationskonceptet, framtaget av Nord DDB, vill de låta ungdomar ta de korkade beslut som hör ungdomen till, så länge de väljer en säker taxiresa..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Stockholms, Bolt, Uber, Nord DDB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett vuxet, beslut, räcker, Bloomervill , locka, priskänsliga, ungdomar
YLE - 21 dec 12 kl. 16:16

Soini: Regeringens STX-beslut räcker inte

Sannfinländarnas ordförande Timo Soini riktar hård kritik mot regeringens beslut om innovationsstöd till STX. Soini hotar med interpellation. Enligt Soini räcker dagens beslut knappast till för att säkra att Åbovarvet får bygga lyxkryssaren.

YLE - 30 nov 13 kl. 04:47

Regeringens beslut väcker debatt

Regeringens nya strukturpaket väcker debatt. Finlands näringsliv EK anser att strukturpaketet är en bra början för att råda bot på hållbarhetsgapet. Ordföranden Jyri Häkämies är speciellt nöjd med besluten som effektiverar kommunernas verksamhet.

YLE - 05 jul 13 kl. 13:02

Jokerits KHL-beslut väcker känslor

Förra fredagen meddelade Jokerit att laget fr.o.m.

DN - 02 jun 17 kl. 19:48

Trumps beslut väcker starka protester i USA

Washington. Många medborgare, företag och politiska ledare runt om i USA kommer att fortsätta priortera miljöfrågorna och följa Parisavtalets regelverk. Protester följde omedelbart på USA:s beslut att lämna klimatavtalet..

BT - 18 maj 19 kl. 08:33

Färska EU-beslut räcker inte för att nå klimatmål: ”Krävs en långsiktig strategi”

En rad klimatpolitiska beslut som handlar om höjda ambitioner för klimatet har fattats på senare tid inom den Europeiska Unionen. Men det behövs fler politiska initiativ än så. Naturvårdsverkets klimatanalytiker Johannes Morfeldt pekar på behovet av att EU integrerar klimatproblemet inom alla politikområden..

Sydöstran - 21 feb 17 kl. 06:03

Politiker väcker fråga om ny simhall

Det kanske är dags att bygga en helt ny simhall - i stället för att lappa och laga på de två som finns i kommunen. Så resonerar en majoritet i fritids- och kulturnämnden, som med ett färskt beslut väcker frågan..

Expressen - 05 feb 13 kl. 20:42

Hockeyallsvenskans beslut väcker reaktion

I två år har Shane Warschaw dömt i både hockeyallsvenskan och elitserien. Men nu tvingas han lämna landet - då hockeyallsvenskan väljer att inte förlänga amerikanens kontrakt. ?

Dagen - 05 feb 16 kl. 02:00

EU-parlamentets beslut väcker hoppet

Dagen - 05 feb 16 kl. 02:00

EU-parlamentets beslut väcker hoppet

Aftonbladet - 12 maj 16 kl. 14:14

Sofias beslut väcker starka känslor

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.