Resume > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 02:46

Resume - 14 sep 20 kl. 08:41

”Betala senare” under lupp: Klarnas marknadsföring utreds – igenKlarna utreds för sin marknadsföring i Storbritannien, Ikea samarbetar med Spotify och mångfald i marknadsföring för film kan bli krav i Guldbaggen. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Storbritannien, Spotify, Guldbaggen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Betala, senareunder , lupp, Klarnas, marknadsföringutreds , igen
SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 20:21

Kommunen ger företagen möjlighet att betala senare

Företagen drabbas hårt i coronatider. Då ger kommunen företagen möjlighet att betala avgifter och fakturor senare. .

Corren - 07 apr 20 kl. 15:46

Satsa nu eller betala senare

Moderaterna vill anslå 100 miljarder i månaden på företagen..

Dagens PS - 30 okt 19 kl. 12:15

Klarnas pudel – tvingas dra in Snoop Dogg-reklam

Klarnas uppmärksammade reklam med Snoop Dogg dras nu nästan helt tillbaka från företagets kanaler. Detta efter att Konsumentverket under våren drivit en kampanj mot reklamen, som man menar är missvisande. Få kan ha undgått svenska it-jätten Klarnas samarbete med rapparen Snoop Dogg, som utmynnat i flera reklamfilmer där rapparen tar rollen som en sorts extravagant middagsvärd.

DI - 12 sep 14 kl. 05:59

Klarnas vd öppnar för bitcoin

I februari sågade Klarnas vd Sebastian Siemiatkowski den digitala valutan bitcoin. Nu har hans bolag byggt en egen lösning som kan göra det möjligt att betala med bitcoin på de flesta svenska e-handelssajter..

IDG - 28 maj 18 kl. 14:17

Stora störningar på Klarnas webb och app – räkningar kunde inte betalas


I flera dagar har Klarnas kundportal på webben och app legat nere och det har inte gått att betala fakturor där. På företagets Facebooksida hänvisas till att det är ett underhållsarbete som dragit ut på tiden. Nu ska dock sajten vara på väg upp.

YLE - 19 maj 17 kl. 18:05

Raseborgs stadskamrer fick färre uppgifter - också lönen är nu under lupp

Stadskamreren i Raseborg har under våren fått delvis ändrade arbetsuppgifter. Både kamreren själv och stadsstyrelsens ordförande säger att licens- och e-posthärvan inte var orsaken till omorganiseringen. Men de tycker fallet visade att arbetet på ekonomiavdelningen bör organiseras på nytt sätt.

Dagens PS - 16 maj 19 kl. 12:19

JUST NU: Klarnas vd kallas upp till regeringen

Efter veckans nyhet om vågen av bedrägerier och kundernas skuldproblem, kommer nu nästa smäll för den svenska onlinebanken. Dagens Nyheter rapporterar att Klarnas vd Sebastian Siemiatkowski nu kallas till möte på finansdepartementet. Han måste förklara hur onlinebanken ämnar handskas med bedrägerierna och överskuldsättningen av kunder.

Dagens PS - 16 maj 19 kl. 12:19

EXTRA: Klarnas vd kallas upp till regeringen

Efter nyheten tidigare i veckan om vågen av bedrägerier och kundernas skuldproblem kommer nu nästa smäll för den svenska onlinebanken. Dagens Nyheter rapporterar att Klarnas vd Sebastian Siemiatkowski nu kallas till möte på finansdepartementet. Han måste förklara hur onlinebanken ämnar handskas med bedrägerierna och överskuldsättningen av kunder.

BT - 22 feb 12 kl. 14:36

Konst och kolonistuga under lupp

Skatteverket ska i år hålla ett särskilt öga på företag inom kontanthandeln där man tidigare har konstaterat brister.
Under året ska 20 000 kontrollbesök göras. Bland de 1 000 företag som tidigare har uppvisat brister kommer myndigheten att göra en fördjupad kontroll.

Dagens PS - 10 jun 19 kl. 09:49

Klarnas kalldusch – förlust på 96 miljoner

Sedan Klarna började rapportera offentligt 2017 har bolaget aldrig redovisat ett kvartal med förlust – förrän nu. Bolaget går back nästan 100 miljoner för första kvartalet 2019. För perioden januari-mars redovisar Klarna en nettoförlust på 96 miljoner kronor, rapporterar Di Digital.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.