Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 17:50

Cornucopia - 14 sep 20 kl. 07:32

Positiv börsvecka utom för USA avslutad - ny positiv vecka inledd i AsienVeckan som gick var generellt en positiv börsvecka, utom för de amerikanska börserna. Den nyss påbörjade veckan inleder även den positivt i de asiatiska tidszonerna.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
USA, Asien, Bullen, Nasdaq, MSCI World Index, Dow Jones Industrial Average, Composite, Russel, CAC, DAX, FTSE, Euronext, Stockholmsbörsens OMXS30, OMXSPI, FAANG, Apple, Spotofy, ASX, HAng Seng, Straits Times, SEK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positiv, börsvecka, utomför , USA, avslutadny , positiv, vecka, inledd i Asien
Cornucopia - 20 jun 20 kl. 13:24

Negativt avslut på positiv börsvecka på oron över amerikansk andra våg av Covid-19

En annars genomgående positiv börsvecka avslutades negativt under fredagens handel, på oro för en andra amerikansk våg av Covid-19. Bland annat stängde Apple ner sina butiker (igen) i flera amerikanska delstater. Man kan fundera på hur mycket denna andra våg är ett utfall av tidigare protester mot restriktioner på olika platser i USA, och om denna civila olydnad nu tar betalt i form av förnyade sjukdomsutbrott.

Cornucopia - 31 maj 20 kl. 16:23

Ännu en positiv börsvecka - motstånd vid MA200

Ännu en positiv börsvecka har lagts till handlingarna, trots en rekyl under fredagen. Det verkar som det 200-dagar glidande medelvärdet utgör någon form av motstånd på uppsidan.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 02 feb 19 kl. 10:46

Ännu en positiv börsvecka avslutad

Så var ännu en börsvecka till ända, och återigen positiv med +1.50% på veckan för OMXSPI.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 24 maj 20 kl. 16:20

Positiv avslutning på positiv börsvecka

Veckan som gick bjöd på ännu en börsuppgång efter den förra veckan, som var negativ. Börserna i USA slutade på plus under fredagen, även om handeln i Europa låg runt nollan.Veckochart S&P-500 och OMXSPI.

Cornucopia - 09 nov 15 kl. 07:14

Fortsatt uppgång väntas efter positiv börsvecka

OMXS30 fortatte att stiga marginellt förra veckan och ligger nu högre än när dödskorset utlöstes. Samtidigt kan vi förvänta oss fortsatt uppgång, åtminstone inledningsvis under dagen.
Dagschart OMXS30OMXS30 har nu brutit den nivå där MA50/MA200-dödskorset utlöstes i slutet av augusti.

DI - 20 apr 18 kl. 16:53

Stigande kurser för småbolagen under positiv börsvecka

Kurserna på listorna för mindre bolag såsom Nasdaq First North, NGM och Aktietorget har överlag rört sig uppåt under en tämligen ljus börsvecka där fokus alltmer riktades mot den begynnande rapportsäsongen och mindre mot oro kring handelskonflikter och Nordkorea-spänningar..

Cornucopia - 15 jun 19 kl. 17:14

Positiv börsvecka slutade i moll - nytt rekordpris för guldet

En positiv vecka på börsen slutade i moll med en nedgång på 0.53% för OMXSPI. Samtidigt noterade guldet sitt högsta någonsin i svenska kronor under fredagen och var uppe på nästan 413:- SEK per gram.

Cornucopia - 09 aug 20 kl. 16:55

Ännu en positiv börsvecka avslutad

Börsveckan som gick bjöd på ännu en positiv vecka och för ovanlighetens skull även en rätt stabil valutakurs, trots rekorden för guldpriset. Silverpriset var veckans vinnare.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 17 aug 20 kl. 07:03

Blandat i Asien efter måttligt positiv börsvecka - små rörelser i valutor och ädelmetaller

Börsveckan inleds blandat i de asiatiska tidszonerna, med positivt i Kina och negativt hos övriga. Valutarörelserna är än så länge små, liksom rörelserna i ädelmetallerna. God morgon!

Affärsvärlden - 03 maj 12 kl. 15:20

Positiv öppning väntas på USA-börserna

USA-terminerna indikerade en svagt positiv öppning på de amerikanska börserna på torsdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.