Realtid > Ekonomi

Sunday, 20 September, 09:11

Realtid - 14 sep 20 kl. 06:18

Skydd mot cybersäkerhetshot ofta otillräckligt inom bank och försäkringTrots en allmänt hög digital mognad ligger många bank- och försäkringsbolag efter vad gäller cybersäkerhetsskydd. .
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skyddmot , cybersäkerhetshot, ofta, otillräckligtinom , bankoch , försäkring
SvD - 18 nov 14 kl. 20:39

Utlänningslagen ger barn otillräckligt skydd

Hänvisningar till ”barnets bästa” i utlänningslagen har syftat till att skydda barnen, men det har gång på gång visat sig otillräckligt. Det är viktigt att inkorporeringen av barnkonventionen leder till förbättringar, skriver Maria Ferm (MP)..

SR - 19 mar 16 kl. 09:55

Föreslaget skydd till visselblåsare "otillräckligt"

Regeringens förslag om visselblåsarskyddet är för svagt och kan leda till ett tystare samhälle. Det menar Claes Sandgren, professor i civilrätt och före detta ordförande i institutet mot mutor..

YLE - 24 jan 14 kl. 06:36

Skogsskyddet är otillräckligt

Tre fjärdedelar av Finlands landareal täcks av skog. Trots att vi har mycket skog är skogsskyddet inte tillräckligt. Ekonomiskogsbruket har dominerat och den biologiska mångfalden är hotad.

Supermiljöbloggen - 15 jul 20 kl. 09:25

Otillräckligt skydd för insekter i EU

BRISTANDE JURIDISKT SKYDD:: Insekter är livsviktiga för planeten och oss människor, men fortsätter tyvärr att snabbt minska i antal. I en ny rapport från Europeiska revisionsrätten framgår att det inom EU finns brister i juridiken som gör att insekter inte får det skydd som behövs..

DN - 16 nov 13 kl. 06:00

Otillräckligt skydd för kvinnor i bilen

900.000 av bilarna på de svenska vägarna skyddar kvinnors nackar sämre än mäns. En del av bilarna ger inte kvinnor något skydd alls mot whiplashskador, visar en ny studie..

Realtid - 04 sep 18 kl. 05:44

Företagares skydd alltjämt otillräckligt

Antalet nystartade företag minskar. Ett skäl kan vara brist på trygghet för egenföretagare. Det är dags att trygghetssystemen ger egenföretagare det skydd som de förtjänar, skriver Unionens ordförande Martin Linder..

Nyteknik - 10 sep 20 kl. 09:59

”Sverige måste satsa mer på cybersäkerhet”

DEBATT. Vi måste kräva mer av Sveriges cybersäkerhet – initiativet med det nationella centret är otillräckligt och otydligt, skriver Kaja Narum, IBM..

NSD - 20 apr 16 kl. 19:55

Otillräcklig kontroll - risk för spridning av känslig information

Otillräckligt skydd på socialförvaltningen öppnar för otillåten åtkomst och spridning av känslig information..

YLE - 23 apr 18 kl. 14:27

Fyra adopterade gatuhundar på Åland saknar skydd mot rabies - kan leda till katastrof säger landskapsveterinären

Sex hundar som har importerats från Rumänien till Åland har testats för rabies. Fyra av dem hade inget eller otillräckligt skydd mot sjukdomen..

Världen Idag - 30 apr 20 kl. 17:00

Sjuksköterska som bad om förbön kan ha saknat skydd

Den Stockholmssjuksköterska som bad om förbön efter att ha smittats av coronaviruset och sedan avled kan ha dött på grund av bristande utrustning. Skyddsombud slog larm om otillräckligt skydd på avdelningen och nu har åklagare inlett en förundersökning om vållande till annans död..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.