Nyhetsverket > Nyheter

Tuesday, 26 March, 04:05

Nyhetsverket - 23 jan 11 kl. 16:47

SVT: Nuder får frågan av valberedningenDen tidigare finansministern Pär Nuder kommer inom kort att tillfrågas av valberedningen om han är villig att efterträda Sahlin som partiledare. Det uppger SVT:s politiske kommentator Mats Knutson. -Jag har fått information om att så är fallet, men frågan är hur Nuder ställer sig. Han har sagt till mig att han aldrig skulle kunna tänka sig att ta över partiet, säger Knutson..
Läs mer på Nyhetsverket
Läs mer om:
SVT, Pär Nuder, Sahlin, Mats Knutson, Nuder, Knutson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT, Nuderfår , fråganav , valberedningen
SVT - 29 aug 13 kl. 18:13

Klimatfrågan på agendan vid Obamabesök

När President Obama och Statsminister Reinfeldt möts nästa vecka blir, enligt vad SVT erfar, klimatfrågan en av de viktigaste diskussionspunkterna. Tanken är att komma överens inför klimatförhandlingarna i Paris..

SVT - 24 jan 11 kl. 20:12

Nuder säger nej igen

Förre finansministern Pär Nuder säger i en intervju med Rapport idag definitivt nej till att bli ny socialdemokratisk partiledare. -Mitt beslut är oåterkalleligt, säger Nuder, som i stället uppmanar valberedningen att tänka nytt och djärvt..

SVT - 23 jan 11 kl. 16:23

Valberedningen väntas fråga Nuder

Tidigare finansministern Pär Nuder kommer inom kort att få frågan om han är beredd att efterträda Mona Sahlin som Socialdemokraternas partiledare. Det uppger källor för rapport..

SVT - 17 nov 11 kl. 21:25

Valberedningen: Det kommer självklart att bli diskussioner

Börje Sandgren, ordförande valberedningen, om Karl-Erik Nilssons avtal som ger dubbel lön..

SVT Debatt - 08 nov 13 kl. 11:09

SD vill samarbeta – inte kapa vanvårdsfrågan

VANVÅRDSFRÅGAN Jag har i egenskap av riksdagsledamot för Sverigedemokraterna bjudit in representanter för resandeföreningen RUNG till ett möte för att diskutera situationen för de vanvårdade barnen. Som svar skrev Kurt Magnusson och Britt-Inger Lundqvist en debattartikel här på SVT Debatt. I huvudsak går den till attack mot SD för att vi är ”fel parti” att driva den här frågan.

SVT - 22 jan 19 kl. 17:13

Nya idrottsministern: Regeringen återkommer i OS-frågan

Enligt uppgifter till SVT Sport ska det sedan länge ha funnits stöd för en säkerhetsgaranti för OS 2026 från politiskt håll på högsta nivå. Men formellt ska den nya regeringen nu behandla frågan. – Regeringen får återkomma med besked i den frågan, men jag vet att det finns ett omsorgsfullt arbete med klokt tänk kring hur det här skulle kunna göras, säger nya idrottsministern Amanda Lind (Mp) till SVT Sport..

SVT Debatt - 11 sep 13 kl. 11:23

Det luktar populism om SVT:s partiska friskolerapportering

PARTISKHET När SVT rapporterar om friskolor väljs nästan alltid en vinkel som är negativ för friskolorna ? trots att en annan sida finns. Personer som vill stoppa skolornas vinster ställs inte till svars för vad stängda skolor innebär för elever och lärare.

SVT - 22 nov 17 kl. 22:21

Här duckar Maria Ferm (MP) frågan som splittrar regeringen

Konflikten mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet om de ensamkommande blir en allt knivigare fråga för regeringen. Men när Maria Ferm, Miljöpartiets migrationspolitiska talesperson, gästade SVT:s Aktuellt vägrade hon svara på frågan hur MP och S ska komma överens om frågan..

SVT - 28 jun 18 kl. 06:13

Flyktingfrågan splittrar partierna – kommunala företrädare vill se generösare linje

Flyktingfrågan splittrar Socialdemokraterna, Kristdemokraterna och Liberalerna. På kommunal nivå vill flera företrädare för partierna ha en generösare flyktingpolitik än den moderpartiet förespråkar, visar SVT:s valkompass som lanseras i dag. Sedan förra valet har partierna svängt kraftigt i frågan..

SVT - 28 jun 18 kl. 09:40

Vems fel är det att man inte kommer överens i migrationsfrågan?

Hör SVT:s Rolf Fredriksson om varför så svårt att komma överens om flyktingfrågan i EU. Toppmötet i Luxemburg kommer till stor del behandla migrationsfrågan..

Fler nyheter från Nyhetsverket

Nyhetsverket - 01 jan 18 kl. 22:41

Rekordmånga äldre – kan bli avgörande i valet

”En halv miljon fler 65-plussare får rösta i vale i år än i början av 2000-talet. Åldersklyftan mellan unga och gamla är rekordstor – och gynnar vissa partier och drabbar andra. – Vore jag partistrateg skulle jag bli vettskrämd, säger Seniorsossarnas Inger Segelström.

Nyhetsverket - 01 jan 18 kl. 11:18

Viktiga nyårslöften om bättre sjukvård?

”Digitalt löfte: Få svar inom 24 timmar MÅNDAG 1 JANUARI 2018 Stockholm är först ut med en digital vårdgaranti. Inom ett dygn ska du få kontakt med vården via mina vårdkontakter. Nästa år introduceras även primärvårdsappen där du väljer om du vill videomöta, chatta ­eller träffa läkaren fysiskt.

Nyhetsverket - 30 dec 17 kl. 23:30

Dags för återkomst till Svenska kyrkan?

Sverige är paradoxernas land – självbilden som mänsklighetens moderna föredöme paras med det obligatoriska antagandet att allt går åt helvete. I samhällsdebatten misstänkliggörs goda avsikter allt oftare. Mer än någonsin behövs nu berättelserna om rätt och fel, svart och vitt, upp och ner, skriver Niklas Ekdal..

Nyhetsverket - 23 dec 17 kl. 21:46

Julhälsning från Jonas Sjöstedt.

Hej, Det går en vänstervåg över världen. Bernie Sanders i USA. Jeremy Corbyn i Storbritannien.

Nyhetsverket - 17 dec 17 kl. 11:30

Back to basics!

Rätt mängd kost och motion ger rätt BMI med minskad stress och regelbundna vanor. Back to basics!.

Nyhetsverket - 13 dec 17 kl. 16:08

DIF fortfarande med i toppen

[b] I helgen spelades den sista omgången i SHL innan det drygt veckolånga uppehållet på grund av Channel One Cup som spelas i den ryska huvudstaden Moskva och den tjeckiska huvudstaden Prag. Då de flesta lagen i SHL spelat 26 matcher eller mer vid det här laget innebär också detta att det är halvtid i årets säsong av SHL. [/b] [b]Växjö Lakers firar jul i serieledning[/b] Inte helt oväntat leds SHL av det förväntade topplaget Växjö Lakers, som är på god väg att ta hem grundserien, vilket man ....

Nyhetsverket - 12 dec 17 kl. 15:48

400 000 äldre lever i digitalt utanförskap.

För den som står utanför e-tillvaron blir livet både dyrare och besvärligare. När myndigheter och förvaltningar skickar e-post i stället för brev måste samhället också ansvara för att alla kan ta emot mejl, skriver Jöran Rubensson, tidigare ordförande för Sveriges pensionärers riksförbund, SPRF. Källa: https://www.

Nyhetsverket - 12 dec 17 kl. 01:16

Intresserad av Nyhetsverkets medborgarejournalistik?

Tipsa gärna om Du vet någon som vill driva www.nyhetsverket.se som ska läggas ned, men ägaren undrar om jag kan tipsa om någon som kan ta över sajten..

Nyhetsverket - 09 dec 17 kl. 13:28

Röstfördelning för Österåkers pastorat 2009-2017.

Nomineringsgruppen Arbetarepartiet - Socialdemokraterna (S) fick 2017, 1076 röster och 10 mandat i kyrkofullmäktige mot 665 röster och 11 mandat, 2013 samt 559 röster och 8 mandat, 2009. Borgerligt alternativ (Borg A) fick 2017, 573 röster och 6 mandat mot 498 röster och 8 mandat, 2013 samt 629 röster och 9 mandat, 2009. Futurum Framtidens kyrka i Österåker-Östra Ryds församling fick 2013, 208 röster och 4 mandat.

Nyhetsverket - 08 dec 17 kl. 23:47

Berganatta 2017

White Friday - Berganatta är tillbaka! *Fina erbjudande i butikerna hela dagen. *Gospel med Gladys Pilar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.