Realtid > Ekonomi

Sunday, 20 September, 16:38

Realtid - 11 sep 20 kl. 14:59

KPMG stuvar om i ledningenNytt fokus kommer att läggas på marknadsarbetet med Tina Zetterlund i spetsen som ny Head of Markets & Sales..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
KPMG, Tina Zetterlund, Head, Markets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KPMG, stuvarom i , ledningen
SvD - 19 nov 14 kl. 06:12

KPMG:s hemliga försäkringsupplägg i Bermuda

Aktieägarna i HQ Bank kräver inte bara den tidigare styrelsen och ledningen på skadestånd utan även revisionsbyrån KPMG på pengar. Om KPMG skulle förlora skadeståndsmålet kan företaget bli tvingat att använda sig av ett hemligt försäkringsupplägg i skatteparadiset Bermuda för att täcka kostnaderna, visar SvD Näringslivs granskning..

Realtid - 23 maj 18 kl. 11:35

"KPMG skulle aldrig acceptera sådant här"

Bolaget bakom Fintech Hub i centrala Stockholm har försatts i tvångslikvidation och riskerar nu konkurs. KPMG som donerat pengar till hubben beklagar situationen och sågar ledningen. "Vi hade aldrig accepterat detta", säger Kenneth Sörenson, fintech-ansvarig på KPMG..

DN - 22 jan 18 kl. 14:04

Postnord stuvar om i ledningen

Postnordkoncernen stuvar om i ledningen. Annemarie Gardshol blir ny chef för Postnord Sverige, det största dotterbolaget..

Realtid - 17 dec 13 kl. 09:07

Ny i KPMG-ledningen

Björn Bergman är ny kommunikationsdirektör och medlem i ledningsgruppen på KPMG..

DI - 26 okt 11 kl. 07:34

Boman stuvar om i toppen

Handelsbanken stuvar om i ledningen som bland annat innebär att Per Beckman blir ny vd för Stadshypotek. Rainer Lawniczak som i dag är vd för Stadshypotek blir chef för affärsområdet Skog och Lantbruk..

Dagens Media - 25 jan 17 kl. 16:34

SVT stuvar om i ledningen

Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör på SVT, får utökat ansvar när Hanna Stjärne stuvar om i SVT:s ledningsenheter. Samtidigt ska en ny teknikdirektör och Play-chef tillsättas..

DI - 10 feb 17 kl. 08:24

Krisbolaget stuvar om - chef lämnar omedelbart

Det pressade elbolaget Eltel strukturerar om i sina två huvudsegment och stuvar samtidigt om inom ledningen. Chefen för krafttransmission lämnar bolaget, enligt ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 12:17

KPMG och Microsoft vill tillsammans skapa bättre kundupplevelser

KPMG köpte för två år sedan upp företaget Nunwood som jobbar med att hantera och följa upp kundupplevelser. Nu tar de nästa steg och skapar tillsammans med Microsoft ett Customer Experience Cloud i syfte att hjälpa företag att skapa bättre kundupplevelser, utveckla kundresan och bättre beslutsunderlag. Genom sin nya molntjänst vill KPMG göra det enklare för företag att lyfta in kundens röst i verksamheten, och skapa mer kundcentrerade beslutsmodeller.

DI - 28 maj 19 kl. 14:00

Patrik Anderbro ny VD för KPMG i Sverige

KPMG:s styrelse har utsett Patrik Anderbro till ny VD för KPMG i Sverige. Uppdraget är att leda KPMG:s 1500 medarbetare och omsätta den offensiva affärsplanen med visionen att göra KPMG till det självklara valet för både medarbetare och kunder. Patrik kommer närmast från rollen som chef över KPMG:s verksamhetsområde små och medelstora företag..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Utskälld byrå backar - stuvar om i ledningen

Den svenska reklambyrån fick hård kritik för mansdominansen i ledningen. Nu utser man en ny..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.