GlobeNewswire > Ekonomi

Saturday, 19 September, 17:20

GlobeNewswire - 11 sep 20 kl. 14:30

Valmet stärker sin verksamhet genom förvärv av PMP Group, leverantör av teknik och service för pappersindustrinValmet Oyjs pressmeddelande den 11 september, 2020 3:30 p.m. EET
Valmet har den 11 september 2020, ingått ett avtal om förvärv av PMP Group i Polen. Värdet av förvärvet beräknas till 64 MEUR exklusive villkorad bonusbaserad tilläggsköpeskilling. Förvärvet beräknas vara slutfört tidigast den 1 oktober 2020.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
PMP Group, Oyjs, EET, Polen, MEUR, Kina, USA, Italien, Vähäpesola, Line President, Valmet, PMP, Valmets, PMPs, Jari Vähäpesola, Pietraszek, PMP Group President, Miroslaw Pietraszek, Jelenia Góra, Beloit, Lucca, Italy, VALMET Corporate Communications, Salonsaari-Posti, SVP, Communications, Corporation, Esbo, NASDAQ Helsingforsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Valmet, stärkersin , verksamhetgenom , förvärvav , PMP, Group, leverantör av teknik och service för pappersindustrin
Realtid - 15 jul 20 kl. 10:07

Valmet stärker grepp om Neles

Neles största ägare, Valmet, har ökat sitt innehav ytterligare..

Nya Wermlands Tidningen - 19 dec 16 kl. 21:58

Valmet lämnar Sommarro

Valmet flyttar från lokalerna på Sommarro i Karlstad, och samlar hela sin verksamhet på Lamberget. En hall kommer att byggas om till kontorslokaler. Det handlar om en investering på tiotals miljoner kronor..

DI - 02 feb 17 kl. 07:57

Semcon säljer tysk verksamhet

Semcon säljer sin ingenjörsverksamhet i Tyskland, som utgör affärsområdet Engineering Services Germany, till Valmet Automotive..

GlobeNewswire - 08 sep 20 kl. 09:22

Solidium Oy:s halvårsöversikt 1.1–30.6.2020 och bokslut

Halvårsperioden 1.1.-30.

HBL - 06 jan 14 kl. 05:23

Soprano tar plats på huvudlistan

I morgon noteras Soprano på Helsingforsbörsens huvudlista. Noteringen är redan den andra under 2014. Först ute var Valmet.

YLE - 16 feb 17 kl. 14:00

Nu rullar stadsjeepar ut från Nystads bilfabrik

Produktionen av stadsjeepen Mercedes-Benz GLC inleddes vid Valmet Automotives bilfabrik i Nystad på torsdagen. Den första bilen som tillverkats vid fabriken överräcktes till beställaren i samband med festligheterna. - GLC är Valmet Automotives mest krävande projekt genom tiderna och jag tackar Daimler för deras förtroende och för deras insats, konstaterar Valmet Automotives verkställande direktör Ilpo Korhonen i ett pressmeddelande.

HBL - 06 aug 13 kl. 06:11

"Det här lamslår hela bolaget"

Metso förbereder delningen av koncernen i två börsbolag. I går meddelade bolaget som från årsskiftet ska heta Valmet om samarbetsförhandlingar som berör totalt 750 arbetstagare, de flesta av dem i Finland.Gårdagens besked om att 750 arbetstillfällen är i fara kom bara en dryg vecka efter att koncernen presenterat sitt resultat för årets sex första månader.

YLE - 02 jun 17 kl. 13:02

Privat kapital ska ge 2 500 invandrare jobb

Finland blir först i Europa med att försöka snabbsysselsätta invandrare med privat kapital. Målet är att 2 500 invandrare ska få jobb under det tre år långa projektet. Europeiska investeringsfonden har satsat 10 miljoner euro i försöket där det är meningen att invandrare ska utbildas på arbetsplatserna efter företagens behov.

HBL - 18 sep 13 kl. 09:28

Metso skär ner 660 jobb

Metso minskar antalet anställda i Finland med 660. Då samarbetsförhandlingarna inleddes talade bolaget om att minskningsbehovet var 750 jobb. Enligt bolaget omfattar saneringsåtgärderna uppsägningar, pensionsarrangemang och visstidsanställningar som inte förlängs.

YLE - 22 jan 14 kl. 11:00

Stålfusion leder till nedskärningar

Svenska SSAB:s köp av stålbolaget Rautaruukki ser ut att leda till uppsägningar. Rautaruukki och SSAB har i dag omkring 9 000 anställda var runt om i världen. Bolagen uppskattar att omkring fem procent av jobben försvinner i och med fusionen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.