Resume > Ekonomi

Sunday, 20 September, 21:52

Resume - 11 sep 20 kl. 13:34

Dags för pr-branschen att ställa omUnder våren har många företag och branscher visat en otrolig omställningskraft. Samtidigt står pr-byråerna kvar och stampar. Det anser Hannah Resare Monsén och Sara Valtersson, grundare av z.network som nu gett ut en alternativ handbok i pr..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Hannah Resare Monsén, Sara Valtersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsför , pr-branschenatt , ställaom
Skånskan - 17 mar 18 kl. 14:00

Dags att fira busschauffören

RATTAR. – Det var en slump, svarar Kenth Lorich på frågan om varför han blev busschaufför. Att han är kvar i yrket efter med än trettio år säger han beror på friheten och kontakten med människor.

Computer Sweden - 24 feb 14 kl. 11:30

Dags att anställa inom it-branschen


It-branschen i Stockholm går bättre än väntat, men företagen har väntat med att anställa. Men nu kan jobben vara på väg.

.

Dagensanalys.se - 29 maj 17 kl. 13:45

F nation lanserar moderna utbildningar för den digitala branschen

Du har säkert varit på Fotografiska, kanske till och med på en konferens. Nu startar företaget F nation moderna utbildningar för den digitala branschen, i Fotografiskas lokaler. Söker du en utbildning bland heta ämnen där man använder ett effektivt kursmaterial och tider som skapar bra balans ska du läsa den här artikeln.

SmålandsPosten - 09 dec 14 kl. 06:15

Talangjakt inom IT-branschen

– Det är väldigt nyttigt att få prata med företagen även om det inte är riktiga anställnings­intervjuer. Bra att få veta vad de förväntar sig av nya medarbetare och vad det finns att välja på i branschen. Annika Petersson Costa var en av Linnéuniversitetets studenter som passade på att boka in sig för möten med företag när Stora IT-kompetensdagen på måndagen genomfördes för andra året.

PrivataAffärer - 31 aug 18 kl. 11:31

Aktiechatten: Hernhag avslöjar när det är dags att sälja

Cissi: Hej! Hur tänker du kring viktning av din portfölj? Har du någon maximal nivå där du börjar sälja av?

Supermiljöbloggen - 07 jul 16 kl. 11:28

Max: ”Varken vi, våra gäster eller klimatet har tid att vänta – det är dags att agera!”

"På Max är vi väl medvetna om att nötköttsproduktion kraftigt bidrar till koldioxidutsläppen. Och är man en del av problemet så måste man vara en del av lösningen", skriver Richard Bergfors (vd) och Christoffer Bergfors (vice vd) på Max Hamburgerrestauranger, idag i ett debattinlägg på Supermiljöbloggen.  Just nu pågår Almedalsveckan i Visby och många är på plats för att prata om hållbarhet och miljö.

Entreprenör24 - 09 aug 13 kl. 15:03

Dags att pitcha och övertyga kunden?

När du ska genomföra en säljpresentation vill du vara säker på att det du säger leder kunden till att fatta rätt beslut. Därför måste du grundligt förbereda din pitch genom att i förhand eliminera ett antal frågetecken. Här är tre viktiga frågor att ställa och besvara, innan du presenterar en lösning för kunden; Vad har ditt företag för historia med kunden?

Dagensanalys.se - 13 jan 17 kl. 16:59

Dags att bänka dig framför TV-året 2016

Förra året var utan tvekan ett utmanande år för TV-branschen. Linjär-TV och onlinevideo smälte samman för tittarna i ännu större utsträckning än tidigare. Det totala tittandet* fortsatte att öka, vilket förklaras av att onlinetittandet ökade något mer än vad det linjära TV-tittandet minskade.

Dagensanalys.se - 03 okt 17 kl. 12:39

Dags att haka på nästa marknadsföringstrend – upplevelsemarknadsföring

I takt med att allt färre tittar på tv och fler installerar reklamblockerare krävs det nya sätt för att nå ut till konsumenterna. Det senaste kallas upplevelsemarknadsföring, och går ut på att skapa upplevelser som kunderna vill ta del av, och som de sedan berättar om på sociala medier. Enligt Raja Rajamannar, marknadschef på Mastercard, har det blivit allt svårare att nå ut till konsumenterna.

PrivataAffärer - 30 nov 18 kl. 11:30

Hernhag: Bästa branscherna för långsiktiga placerare

Fredrik: Hej! Jag avser att spara långsiktigt åt vårt nyfödda barn i fonder. Vad tycker du är lämpligast, vanligt fondkonto eller ISK?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.