Realtid > Ekonomi

Friday, 18 September, 16:05

Realtid - 11 sep 20 kl. 12:49

Frida Bratt: Ett mycket bra och positivt beskedRegeringen står fast vid förslaget om ett maxtak på motsvarande 600 kronor vid flytt av fondförsäkring. Detta enligt lagrådsremissen som nu är klar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Bratt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frida, BrattEtt mycket , braoch , positivt, besked
PrivataAffärer - 25 jun 20 kl. 04:00

Frida Bratt: Åtta av tio vet inte vad en aktieindexfond är

När de deltagande fick frågan ”vad är en aktieindexfond” svarade 51 procent direkt att de inte vet. En del tror att en indexfond är en aktivt förvaltad fond, en bosparfond eller en statlig fond. Bara 22 procent svarade rätt.

PrivataAffärer - 08 feb 19 kl. 15:00

Frida Bratt: Guldet lockar Nordnets sparare

Antalet affärer med guldcertifikat har också ökat, med hela 102 procent på ett år – och med inte mindre än 54 procent på en månad. Det är Nordnets nya sparekonom Frida Bratt som presenterar guldstatistiken baserad på nätmäklarens egna kunder. – Vi ser också en trend på global nivå inom råvaror, där sparare väljer just börshandlade fonder, så kallade ETF:er, med guld som underliggande tillgång.

DI - 21 dec 18 kl. 09:04

Expressens Frida Bratt ny sparekonom på Nordnet

Expressens sparexpert Frida Bratt har rekryterats till ny sparekonom på Nordnet. Hon efterträder Joakim Bornold, och påbörjar sitt arbete på Nordnet den 1 februari 2019..

VA - 21 dec 18 kl. 10:11

Frida Bratt ny sparekonom på Nordnet efter Joakim Bornold

Frida Bratt blir Nordnets nya sparekonom efter Joakim Bornold. .

DI - 15 nov 19 kl. 09:07

Frida Bratt: ”Inte förvånande att SEB dras med”

Det är inte förvånande att SEB dras in i penningtvättsgranskningen, säger Nordnets sparekonom Frida Bratt. ”Det är ett….

Realtid - 22 jan 20 kl. 16:45

Frida Bratt: Akut behov att ändra flytträtten

Den nya lagen om flytträtt av pensionsförsäkringar fungerar inte och måste snarast ändras, anser Nordnets sparekonom Frida Bratt..

Expressen Dina Pengar - 13 mar 20 kl. 20:37

Frida Bratt: Så ska du tänka kring ekonomin

Så ska du tänka om ditt sparande, börsen och bostadsmarkanden i coronatider.Här svarar Frida Bratt, sparkekonom på Nordnet, på läsarnas frågor om coronavirusets påverkan på ekonomin..

SvD - 10 jul 12 kl. 21:26

Press på Frida är bara positivt

Frida Svensson får finna sig i att vara ett medaljhopp inför OS. ? Om folk tror på mig så upplever jag det som bara positivt..

Nya Wermlands Tidningen - 14 mar 11 kl. 08:30

Frida körde bra men placerade sig sämre

? Körningen gick bra, men jag är missnöjd med resultatet, säger Frida Östlund som körde säsongspremiär i motocross i holländska Gemert på söndagen. det var första omgången i holländska mästerskapet och Frida blev 16:e och 21:a..

SR - 27 jan 20 kl. 18:26

Frida Karlsson: ”Bra att folk runt mig snappat upp det här”

Skidåkaren Frida Karlsson fick ett enormt genombrott under fjolåret med tre VM-medaljer som 19-åring. Men den här säsongen har varit tuff. Frida Karlsson fick beskedet innan jul att hon inte uppfyller svenska skidförbundets hälsokrav.

SVT - 24 jun 19 kl. 23:21

Frida Östberg: ”Bra läge att möta tyskorna nu”

Sverige är vidare till VM-kvartsfinal och ställs mot Tyskland. En mardrömsmotståndare på pappret, men SVT:s expert Frida Östberg är hoppfull. – Det här är ett gott läge att möta Tyskland, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.