Resume > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 08:50

Resume - 11 sep 20 kl. 12:08

Snapchat släpper nya linsfunktionen i Skandinavien”Landmarker”-linserna lanseras i samarbete med Tele2:s lågprisvarumärke Penny..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Skandinavien, Tele2, Penny

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snapchat, släppernya , linsfunktioneni , Skandinavien
Dagens Media - 05 sep 17 kl. 18:00

Snapchat släpper betalfilter för privatpersoner

Nu kan vem som helst skapa sitt egna geofilter i Snapchat..

Dagens Media - 04 aug 20 kl. 08:51

Så ska Snapchat utmana Tiktok

Snapchat släpper en pilotfunktion som möjliggör för användare att lägga till musik när de publicerar inlägg..

E24 - 20 jul 15 kl. 08:41

Snapchat släpper in världen i Mecka

Mobil - 09 apr 19 kl. 07:57

Snapchat släpper ny version av Android-appen

Det har förekommit ganska tuff kritik mot Android-versionen av Snapchats app, då den varit både buggig och seg. Men nu är en ny version äntligen på väg ut..

Dagensanalys.se - 01 mar 17 kl. 13:31

Webinar: Allt du behöver veta om Snapchat!

Är du nyfiken på hur du kan använda Snapchat i din marknadsföring men vet inte riktigt hur du ska gå till väga? Då har vi på dagensanalys.se samlat ihop några riktiga experter för att under en timmes webinar berätta allt du behöver veta för att lyckas med Snapchat!

Dagensanalys.se - 06 mar 17 kl. 13:38

Över 70 läsare redan anmälda till vårt Webinar om Snapchat!

Är du också nyfiken på hur du kan använda Snapchat i din marknadsföring? Då har du tur för vi har samlat ihop flera experter som under en timmes webinar berätta allt du behöver veta för att lyckas med Snapchat! Torsdag den 23 mars kl.

Dagensanalys.se - 13 mar 17 kl. 11:01

137 läsare redan anmälda till vårt Webinar om Snapchat – häng på du med!

Nyfiken på hur du kan använda Snapchat i din marknadsföring? Då har du tur för vi har samlat ihop flera experter som under en timmes webinar berättar allt du behöver veta för att lyckas med Snapchat! Torsdag den 23 mars kl.

Dagensanalys.se - 31 mar 16 kl. 15:41

Nio nya Comedy Central-serier på Snapchat

Comedy Central släpper nu nio nya originalserier som kommer att visas globalt, på Comedy Centrals internationella Snapchat Discover-kanal. Serierna kommer att vara i olika format bland annat animerat, sketcher, stand-up, reality och talk show. Nu expanderar Comedy Central sin Snapchat Discover-kanal med nya originalserier, framtagna exklusivt för att passa plattformen.

Dagensanalys.se - 23 mar 17 kl. 14:35

Just nu – pågår vårt Webinar om Snapchat med över 170 deltagare

När du läser detta så sitter vi från Dagensanalys.se tillsammans med experterna Simon, Jesper och Josef samt företaget Snaplytics och pratar om Snapchat. Vi berättar hur man ska göra som annonsör, vad man ska tänka på och fallgropar att undvika.

Dagensanalys.se - 19 sep 18 kl. 13:30

P3 Nyheter släpper en bot på Facebook Messenger

P3 Nyheter släpper i dag en nyhetsbot för Facebook Messenger där användare kommer att få breaking news och personaliserade nyheter bland sina privata meddelanden. Nyheter om regeringsbildning, aborträtt och avokadoskördar blandas utifrån användarens egna intressen till ett kurerat flöde. – Att nå unga på Facebook är en utmaning, men 80 procent av 15–24-åringarna använder Messenger-chatten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.