Realtid > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 06:53

Realtid - 11 sep 20 kl. 11:21

Ny CFO till FeelgoodFeelgood förändrar i koncernledningen och har utsett Cecilia Höjgård Höök till Chief Financial Officer (CFO). Cecilia har tidigare haft denna roll på Feelgood och väljer nu att komma tillbaka..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
CFO, Feelgood, Cecilia Höjgård Höök, Chief Financial Officer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny CFOtill , Feelgood
Cornucopia - 06 jun 19 kl. 08:46

Professor: 40% risk för amerikansk recession - CFO-undersökning håller med

Professor Campbell Harvey vid Duke University har genom att titta på räntegapet i över 30 år och har en modell utifrån räntegapet på amerikanska korta och långa räntor ett hundraprocentigt trackrecord på att förutspå amerikansk recession. Hans indikator spikar nu igen och anger 40% risk för en amerikansk recession inom 12 månader. Finanscheferna i USA tror enligt Duke Universitys undersökning att USA kommer uppleva en recession senast tredje kvartalet 2020.

Uppsalanyheter.se - 23 sep 18 kl. 20:55

Dr. Feelgood fick Kulturoasens publik att må bra

Recension: Dr. Feelgood gungade Kulturoasen med sin Rythm and Blues, Rock och Blues. Deras ungdomliga energi imponerade på mig.

Realtid - 16 jul 18 kl. 08:40

Platzer rekryterar ny CFO

Fredrik Sjudin rekryteras som ny CFO till Platzer. Han kommer närmast från rollen som CFO på Partillebo. Tidigare i år valde Platzers nuvarande CFO, Lennart Ekelund, att säga upp sin anställning..

Dagensanalys.se - 26 feb 20 kl. 12:03

Nepa utser ny CFO och skapar en Head of Investor Relations

Undersökningsföretaget Nepa utser Michael Wallin till den nya rollen Head of Investor Relations, och Ann-Christine Fick till ny CFO efter P-O Westerlund som istället axlat rollen som företagets VD. Tidigare i år bytte Nepa ut sin VD Fredrik Östgren mot tidigare CFO P-O Westerlund. Företaget har sedan dess utvärderat vem som kan vara en lämplig efterföljare på posten, och nu meddelar företaget att det blir Ann-Christine Fick som får rollen.

IDG - 27 jun 13 kl. 15:03

Här får CIO:erna stryk av CFO:erna

Med 10 poäng mot 7 tog CFO:erna hem CIO/CFO Ryder Cup, som gick av stapeln på Österåkers golfklubb den 26 juni. Se bilderna!.

Computer Sweden - 28 maj 14 kl. 13:27

Så kan cfo:n dra nytta av ny teknik


De måste inte bli tekniker, men cfo:er måste förstå hur tekniken kan hjälpa dem att göra sitt jobb bättre. Det var en av slutsatserna på CFO Summit förra veckan.

.

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Rottneros utser ny CFO

Massatillverkaren Rottneros har utsett Monica Pasanen till ny CFO för koncernen. Hon efterträder Krister Lindgren som har varit interim CFO sedan 2013..

Realtid - 30 maj 17 kl. 09:23

Medivirs CFO lämnar sin befattning

Medivir meddelar idag att bolagets CFO Ola Burmark kommer att lämna sin befattning i slutet av augusti. Arbetet med rekrytering av en ny CFO har inletts..

Realtid - 30 aug 17 kl. 08:26

Rikshems CFO byter till konkurrenten

Rikshems CFO Hans Ragnarsson har valt att avsluta sin tjänst på Rikshem. Han kommer istället att bli CFO på det börsnoterade fastighetsbolaget Amasten..

DI - 13 nov 17 kl. 10:00

Ny CFO i FM Mattsson Mora Group utsedd

Martin Gallacher tillträder tjänsten som ekonomi-och finansdirektör, CFO, i FM Mattsson Mora Group. Han har gedigen internationell erfarenhet från revision och företagsaffärer framförallt inom Grant Thornton och kommer närmast från en roll som CFO på Morakniv. Martin kommer att ingå i koncernledningen och tillträder senast den 10 februari 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.