PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 28 September, 10:18

PrivataAffärer - 11 sep 20 kl. 10:50

Börspanelen: Vinnare och förlorare på börsen i höst
Lyssna på Börspanelen där poddar finns: Lyssna via: 
Acast
Itunes
Spotify Privata Affärer kan sedvanligt bjuda på ett sammandrag av poddens nya avsnitt. Börspanelen består av fem välkända börsnördar med den gemensamma nämnaren att de alla är författare till storsäljande aktieböcker, som du dessutom kan eller har kunnat köpa genom Privata Affärer bokhandel
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Börspanelen, Affärer, Privata Affärer, Hernhag, Kavastu Talving, Erik Boström, Rosenstam Åhman, Danske Bank, Jan Sterner, erik, IT, Ericsson, Huawei, Arnes, Min, Avanza, Gaming, Nokia, Warren Buffetts Berkshire Hathaway, VNV Global, Creades, Latour, Investor, Midsona, Nestlé, Veoneer, Autoliv, Acastitunesspotify

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börspanelen, Vinnareoch , förlorare, börseni , höst
DI - 15 jan 20 kl. 13:49

Vinnare & förlorare: Press på telekomoperatörer

En rad rekommendationsförändringar och ett par större bolagsnyheter sätter sin prägel på onsdagsbörsen..

PrivataAffärer - 28 apr 20 kl. 13:00

Börspanelen: Krisens vinnare och förlorare

Fler frågor och lite fylligare svar får du genom att lyssna på podden Börspanelen. Du hittar den på Acast eller med denna länk: https://aca.st/7a2051 Privata Affärer kan exklusivt publicera ett sammandrag av poddens nya avsnitt.

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 17:50

Vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen 2017

Stockholmsbörsen backade i december, men det räckte ändå till för att göra 2017 till det sjätte året i rad med uppgång. Det breda SIX Generalindex, som omfattar alla aktier på Stockholmsbörsen, steg med 6,12 procent till 545,74. Avkastningsindex SIX Return index, som inkluderar utdelningar, klättrade med 9,47 procent till 1 094,53.

Cornucopia - 28 okt 19 kl. 08:15

Bättre hyra bostaden och satsa pengarna på börsen?

I den svenska bostadsbubblan har bostadspriserna stigit, och många upplever sig som rika och vinnare på bostadsmarknaden. Men har det varit bättre att hyra sin bostad och istället satsa pengarna på börsen? Låt oss jämföra avkastningen på Stockholmsbörsen med utvecklingen för bostadspriserna.

Dagens PS - 24 jul 17 kl. 08:28

Hann du sälja dessa innan börsen rasade?

Som DagensPS.se skrev om häromdagarna resulterade den tunga rapportveckan i stora rörelser på Stockholmsbörsen. När Dagens Industri sammanfattar veckan som gick kan tidningen konstatera att börsen levererade både stora vinnare och förlorare, även om den sammantaget backade 2,9 procent.

Expressen - 09 feb 17 kl. 07:56

Dagens vinnare och förlorare på börsen

I dagens Börsmorgon går vi igenom morgonens rapporter från Betsson, Husqvarna, Industrivärden och New Wave. I studion kommenterar och analyserar Di:s analytiker Martin Blomgren morgonens rapporter samt vinnare och förlorare på börsen. Di:s Ulf Pettersson kommenterar direkt från Betssons presskonferens.

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 15:38

Indienfonder halvårets vinnare

Indien och guld - det är vad fondsparare borde ha satsat på under årets första halvår. Rysslandsfonder har däremot varit en sorglig historia.
Bombaybörsen har stigit 20 procent i år.

Kristianstadsbladet - 30 jun 14 kl. 15:38

Indienfonder halvårets vinnare

Indien och guld - det är vad fondsparare borde ha satsat på under årets första halvår. Rysslandsfonder har däremot varit en sorglig historia.
Bombaybörsen har stigit 20 procent i år.

BT - 30 jun 14 kl. 15:38

Indienfonder halvårets vinnare

Indien och guld - det är vad fondsparare borde ha satsat på under årets första halvår. Rysslandsfonder har däremot varit en sorglig historia. Bombaybörsen har stigit 20 procent i år.

BT - 03 okt 14 kl. 18:15

Börsen vände upp

Stockholmsbörsen vände upp ordentligt under fredagens handel, stödd av stark amerikansk statistik. SEB fanns bland dagens vinnare efter att banken sålt sina aktier i Mastercard.Uppgången under veckans sista handelsdag var en vändning efter flera dagar av kursfall.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.