PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 05:59

PrivataAffärer - 11 sep 20 kl. 10:31

Carnegie: Köp forskningsbolagetEn investering i Isofol Medical ger exponering mot sen forskningsfas, konstaterar Carnegie i sin analys. Med fokus på tjock- och ändtarmscancer riktar sig bolaget mot den cancerform i världen som är näst mest vanlig sett till dödlighet. Ett interimsresultat från Agent-studien i fas 3, förväntat under andra halvåret 2020, med läkemedelskandidaten arfolitixorin väntas enligt Carnegie kunna ge en indikation om utfallet för slutresultaten från studien. Sannolikheten för en lansering under 2023 bedömer Carnegie ligger på 40 procent och arfolitixorin kan enligt banken få en toppförsäljning inom spridd tjock- och ändtarmscancer på lite drygt 1 miljard dollar. Riktkursen på 21 kr per aktie tar heller inte hänsyn till en potential för en utökad användning som tilläggsbeh
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Isofol Medical, Carnegie, Agent, Medical

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carnegie, Köp, forskningsbolaget
DI - 22 maj 19 kl. 10:10

Carnegie ser två andra uppköpskandidater Nuevolution-budet

Bioteknikbolaget Alligator Bioscience och Bioinvent pekas ut som potentiella uppköpskandidater efter att det blev känt att Amgen lägger bud på danska forskningsbolaget Nuevolution. Budet väntas överlag ge en skjuts i handeln för nordiska bioteknikbolag, skriver Carnegie i en kommentar..

Affärsvärlden - 30 aug 19 kl. 13:49

Carnegie ser köpläge i forskningsbolag

Carnegie ser köpläge i forskningsbolaget Oncopeptides efter den senaste uppdateringen i fas 2-studien OP-106 Horizon som kommer att presenteras vid den medicinska kongressen IMW (Inernationell Myeloma Workshop 2019) i Boston, USA den 15 september..

Affärsvärlden - 09 dec 19 kl. 09:08

Carnegie: Denna aktie ska upp idag

Carnegie bedömer att forskningsbolaget Oncopeptides aktie ska handlas upp på måndagen efter data från ASH-kongressen trots en viss försening i den planerade inlämningen av registreringsansökan till FDA för melflufen både som monoterapi och kombinationsbehandling..

DI - 16 dec 19 kl. 09:21

Carnegie halverar nästan riktkursen efter FDA-bakslaget

Carnegie har i stort sett halverat riktkursen på forskningsbolaget Hansa Biopharma efter fredagens FDA-bakslag..

Affärsvärlden - 17 jan 20 kl. 11:08

Carnegie: En tydlig uppköpskandidat - köp

Forskningsbolaget visar övertygande data och kommer allt närmre ett marknadsgodkännande. Samtidigt är bolaget en tydlig uppköpskandidat, skriver Carnegie..

DI - 16 jan 19 kl. 11:19

Carnegie: Köpläge i Camurus för den långsiktige

Efter tolv problemtyngda månader, med bland annat försening av bolagets produkt för behandling av beroende av opiater, Brixadi, på den amerikanska marknaden, handlas nu forskningsbolaget Camurus aktie till en kraftig rabatt..

Dagens PS - 19 jun 17 kl. 10:27

Två ”guldkorn” från Börsveckan

Börsveckan har i dag, måndag, kommit ut med sista utgåvan för halvåret och rekommenderar dig som börsspekulant att tanka fastighetsbolaget Victoria Park – trots att kursen gått starkt de senaste åren; det finns mer potential i aktien, anser tidningens börsproffs, skriver Nyhetsbyrån Direkt. Ytterligare en aktie som enligt Börsveckan är köpvärd är forskningsbolaget Vicore Pharma, som bland annat uppvisar en stark balansräkning. Där till får smyckestillverkaren Pandora ett köpråd, den kursnedgång på 30 procent som aktien haft i år är enligt Börsveckan inte befogad, framgår det.

DI - 24 maj 18 kl. 17:43

Firstnorth-bolaget undersöker möjlig riktad emission

Forskningsbolaget Nuevolution, listat på First North, har gett i uppdrag åt Carnegie och Redeye att utvärdera möjligheterna för en riktad emission av cirka 6-8 miljoner nya aktier till institutionella investerare genom ett accelererat bookbuilding-förfarande..

PrivataAffärer - 27 jun 19 kl. 12:38

Här är torsdagens analyser

BMO Capital Markets höjer riktkursen för Lundin Gold till 60,04 kr från 47,55 kr. Rekommendationen spekulativt köp upprepas. Pareto Securities höjer riktkursen för Securitas till 184 kr från 163 kr.

PrivataAffärer - 04 nov 19 kl. 08:47

Här är måndagens färska aktieanalyser

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Loomis till behåll från köp. Riktkursen höjs till 400 från 385 kr. Carnegie sänker sin rekommendation för Loomis till behåll från köp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.