DN > Ekonomi

Sunday, 20 September, 12:29

DN - 11 sep 20 kl. 10:24

”Det här med hemarbete tror jag inte håller i sig”Jobba hemma-trenden överlever inte covid-19-pandemin. Den bedömningen gör fastighetsjätten Vasakronans vd Johanna Skogestig..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Vasakronans, Johanna Skogestig

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det här med hemarbete, trorjag inte , håller, i sig
Barometern - 14 jun 14 kl. 08:10

?Jag tror det lugnar ner sig till hösten?

– Man kan aldrig göra alla nöjda. Lärarna har säkert varit pressade inför skolavslutningen. Jag tror att det lugnar ner sig till hösten.

YLE - 27 maj 14 kl. 10:55

Aktia: Krisen håller i sig

Den ekonomiska krisen i Finland är kraftigare och längre än väntat, skriver Aktia i sin ekonomiska översikt. Aktia tror att ekonomin i Finland krymper i år - enligt Aktia minskar BNP i Finland med 0,3 procent i år. Finans- och forskningsinstituten har i allmänhet trott att ekonomin i år kommer att förbättras men den tröga början på året har inte stött optimismen.

DI - 09 dec 13 kl. 08:38

Hushållen tror bostadspriserna håller i sig

De svenska hushållen tror på en oförändrad utveckling för bostadspriserna i december jämfört med vad de gjorde föregående månad..

Dalarnas tidningar - 24 okt 13 kl. 07:55

Appelgren: "Jag tror att han tar sig till JVM"

En spelskicklig back som visat att han är mogen för spel i högsta ligan. Så beskrivs Mattias Nilsson av Andreas Appelgren. Och förutsatt att han håller sig skadefri bör han ha chans att både spela JVM och fortsätta konkurrera om en plats i Leksandstruppen.

DI - 28 maj 20 kl. 11:33

SEB tror ”gör det själv-trenden” håller i sig – köpstämplar Byggmax

Den starka efterfrågan från gör-det-själv-trenden i det första kvartalet har hållit i sig i det andra kvartalet och bör även lyfta det….

DI - 10 dec 16 kl. 12:29

Börsrådet: Börsglädjen håller i sig

De glada tongångarna på börserna fortsätter åtminstone året ut. Det tror experterna i Börsrådet. Att USA-börserna passerat gamla rekordnivåer ger en signal om att det fortsätter ett tag till..

YLE - 19 apr 15 kl. 18:55

Så här tror partierna om valutgången

Alla sittande riksdagspartier tror sig behålla sina mandat i Vasa valkrets. Men SFP kan få kämpa om att behålla fyra mandat. Centern väntar sig dessutom att vinna tillbaka de två mandat partiet förlorade för fyra år sedan.

HBL - 06 mar 15 kl. 09:50

"Svårt ta sig upp utan fotfäste"

Den amerikanska huvudstaden vill gärna utstråla makt och styrka. Men i skuggan av Vita huset och de glänsande historiska monumenten döljer sig en socialkris som gjort tusentals människor hemlösa.Klockan har hunnit bli lite över sju när Perry Oakley startar sin vita paketbil och kurvar ut i trafiken i nordöstra Washington.

YLE - 11 dec 16 kl. 19:50

Barbro Löfgren inspirerar äldre att röra på sig

Barbro Löfgren ville göra något meningsfullt tillsammans med andra seniorer. Hon utbildade sig till 65+ coach och grundade en motionsgrupp i Nordsjö i Helsingfors. Gruppen är nu inne på sitt fjärde år.

HBL - 09 aug 12 kl. 04:16

Korkman tror på framtiden

Trots att Sixten Korkman gick i pension i våras är han redan nu tillbaka i arbetslivet som deltidsprofessor på Aalto-universitetet. Hbl träffar honom vid havet för att diskutera det ekonomiska läget.? Det har alltid funnits en tendens i Finland att uppleva att de här budgetmanglingarna är på något sätt kritiska stunder, vilket de inte är, säger nationalekonomen och ofta tillfrågade experten Sixten Korkman.

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

Tiktok bekräftar Oracle-affär

Den kinesiskägda videoappen Tiktok bekräftar att de har förberett ett avtal med amerikanska Oracle och Walmart om den amerikanska delen av….

DN - Igår: 10:58

Miljardbron ska bygga samman den delade staden

Kan bron bidra till en överbryggning av det hårt segregerade Göteborg?.

DN - Igår: 10:08

Dyrt att semestra i Europa med elbil

Med snabbladdare över hela kontinenten håller långresan med elbil på att bli realistisk..

DN - Igår: 09:00

Framtidstro med glasfiber i öst

I dag är eldrift på tapeten inom bilbranschen men för 60 år sedan pratades det om materialet glasfiber..

DN - Igår: 18:10

Tre kvinnor slåss om WTO:s chefsroll

Fem personer gör nu upp om posten som ny chef för Världshandelsorganisationen, WTO..

DN - Igår: 16:30

Misstänkt virus slog ut Synsams system

Efter att optikerföretaget Synsams system totalt legat nere sedan i tisdags har nu kassasystemen på vissa håll börjat fungera igen..

DN - Igår: 15:13

Begär hjälp från Arbetsmiljöverket för att lösa lokförarnas pressade situation

SJ:s lösningsförslag räcker inte till för att avhjälpa lokförarnas pressade arbetssituation..

DN - Igår: 14:42

Tiktok förbjuds i USA på söndag

Nu på söndag, den 20 september, blir det förbjudet att erbjuda nedladdning av den extremt populära appen Tiktok i USA, meddelar landets….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.