DN > Ekonomi

Monday, 21 September, 05:15

DN - 11 sep 20 kl. 10:00

Nu öppnar Ikea sin första secondhandbutikGamla möbler från varuhuset ska få nytt liv som en del i företagets klimatlöfte..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ikea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu öppnar Ikeasin första , secondhandbutik
NSD - 07 maj 11 kl. 15:55

Nu växer Bodens största secondhandbutik

Bodens största secondhandbutik Returidé i gamla mässen på Ing 3 har nu utökats med mer butiksyta.- Butiken är välbesökt. Vi säljer väldigt mycket kläder och porslin, säger Ingegerd Holmquist, föreståndare..

BT - 27 aug 19 kl. 21:17

Secondhandbutik på modet: ”Ligger i tiden”

GeTings secondhandbutik har varit stängd för renovering under sommaren. Under tisdagen var det dags för återinvigning av lokalerna som bland annat firades med en modevisning..

Länstidningen i Södertälje - 03 jul 20 kl. 11:00

Återanvändning, kretslopp och kommission – grannar öppnar secondhandbutik: ”Man kan handla lokalt och hållbart”

En ny secondhandbutik, Infinite concept, har invigts på Taxinge slott. Ägarna Linda Holfelt och....

Dagensanalys.se - 28 feb 17 kl. 17:34

Världspremiär för virtuella IKEA kök

IKEA testar två nya appar för virtuell verklighet (VR) för planering och köp av kök, som ett led i att möta kunderna på nya sätt. Möjligheten för IKEA kunder att interaktivt och virtuellt gå runt i sitt nyplanerade kök erbjuds på fyra IKEA platser i världen, varav två av dem finns i Sverige. Testet startar idag.

SmålandsPosten - 21 dec 13 kl. 11:48

Ikea säljer som aldrig förr ? men vikande besöksantal oroar

Under strikt säkerhetsarrangemang talade igår Ingvar Kamprad, Peter Agnefjäll och Jesper Brodin för omkring 1 500 Ikea-anställda.
Med tre procents försäljningsökning kan företaget vara på väg mot ytterligare en rekordvinst. Receptet är detsamma som under många tidigare år.

Kristianstadsbladet - 23 mar 13 kl. 12:30

Ikea banade väg för C4 Shopping

Foto: Kristianstads kommun
Ikeas intresse för att etablera sig i Kristianstad ledde till att ytorna för C4 Shopping i Hammar i stort har fördubblats i förhållande till vad som ursprungligen diskuterades. Det visar hemliga dokument och skisser hos kommunen som kom fram först sedan Kristianstadsbladet börjat söka efter dem.
Han har samtalet från januari 2007 i klart minne.

Cornucopia - 29 jan 18 kl. 09:10

IKEA betalar ut hundratals miljarder om året i löner - försörjer miljonen människor

Kommunister skapar aldrig något själva och kan bara försörja folk genom att beslagta tillgångar och inkomster via skatt och ge bort som bidrag. Entreprenörer och kapitalister skapar något av värde och ger miljarder människor jorden runt jobb, inkomst och möjligheter till uppehälle och ett gott liv. Aktuella IKEA ordnar tillsammans med underentreprenörer löneutbetalningar sannolikt runt 200 miljarder kronor om året, och sammanlagt försörjer koncernen antagligen över en miljon personer och skapar välstånd för hundratals miljoner människor.

HBL - 05 jun 13 kl. 18:07

Kamprads yngste son tar över Inter Ikea

Mathias Kamprad, yngste sonen till Ikea-grundaren Ingvar Kamprad, tar över ordförandeskapet i maktbolaget Inter Ikea Group. Den 87-årige fadern behåller dock ett fast grepp om imperiet via olika stiftelser.
Inter Ikea Group kan ses som en av hörnpelarna i det snåriga nätverk med vilket familjen Kamprad kontrollerar Ikea-koncernen.

BT - 28 jan 14 kl. 14:18

Ikea letar leverantörer i Afrika

Ikea funderar på att, precis som klädkedjan H&M, anlita afrikanska underleverantörer, berättar vd:n Peter Agnefjäll för TT. - Vi håller på med en kartläggning av möjliga leverantörer, säger Peter Agnefjäll utan att vilja specificera vilka länder Ikea tittar på.I slutet av november i fjol öppnade franchisetagare ett Ikea-varuhus i Egyptens huvudstad Kairo, det första på den afrikanska kontinenten.

YLE - 25 nov 14 kl. 09:41

Vasa ett steg närmare Ikea-varuhus

Vasa stad har undertecknat ett samarbetsavtal med Ikea. Det svenska möbelvaruhuset får en tomt i Risö intill motorvägen. Dessutom kommer ett nytt Prisma-varuhus och ett Ikano-affärscentrum att byggas på Risöområdet intill motorvägen.

YLE - 09 nov 15 kl. 06:08

IKEA i Umeå positivt för Kvarkentrafiken

Nu är det klart att Ikea i Umeå öppnar i februari. Det kommer att innebära ett uppsving för såväl Wasaline som bussbolagen. Enligt Västerbottens-Kuriren öppnar Ikea i Umeå den 26 februari.

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Sparekonomens bästa tips till polyamorösa

I DN:s nya serie följer vi en rad familjer som lever utanför kärnfamiljsnormen. Först ut är Hampus, Linda och Erik som lever tillsammans..

DN - 8 timmar sedan

”Att leva ihop alla tre var inget självklart val”

Kärleken är en oändlig resurs, men det gäller knappast pengar. I det lilla samhället Strömsund lever Linda, Erik och Hampus med sina åtta….

DN - 12 timmar sedan

Förbuden skjuts upp i USA: Wechat och Tiktok kan fortsätta laddas ned

Förbudet mot meddelandeappen Wechat, som skulle träda i kraft i USA på söndagen, har skjutits upp av en domare..

DN - 23 timmar sedan

Tiktok bekräftar Oracle-affär

Den kinesiskägda videoappen Tiktok bekräftar att de har förberett ett avtal med amerikanska Oracle och Walmart om den amerikanska delen av….

DN - Igår: 10:58

Miljardbron ska bygga samman den delade staden

Kan bron bidra till en överbryggning av det hårt segregerade Göteborg?.

DN - Igår: 10:08

Dyrt att semestra i Europa med elbil

Med snabbladdare över hela kontinenten håller långresan med elbil på att bli realistisk..

DN - Igår: 09:00

Framtidstro med glasfiber i öst

I dag är eldrift på tapeten inom bilbranschen men för 60 år sedan pratades det om materialet glasfiber..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.