Realtid > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 11:17

Realtid - 11 sep 20 kl. 06:26

Anne Ramberg: ”Ovanligt med överdebitering”Advokatsamfundets tidigare generalsekreterare till Realtid om etiken i advokatbranschen..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ramberg, Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anne, Ramberg, Ovanligtmed , överdebitering
News55 - 20 sep 16 kl. 14:16

Advokatsamfundets Anne Ramberg kritiserad för uttalande om äldre

I Sveriges Radios söndagsintervju uttalade sig Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg om kritiken kring Sveriges flyktingmottagande: – Jag inser att alla de gamla människor som jobbat hårt ett helt liv nu ska ställas emot alla de flyktingar som kommer som också tar sjukvård och skolor i anspråk. Men det är nog på det viset att humanismen kräver att man får göra avkall på sin välfärd, säger Anne Ramberg.       LÄS MER: Hårt tryck på välfärdsmiljarderna Uttalandet kritiseras Detta uttalande har fått kritik bland annat av historikern och författaren David Lindén i en debattartikel på Expressen: ”Det är tämligen magstarkt att be äldre som betalat in skatt ett helt liv att bita ihop för att humanismen skulle kräva att man gör ”avkall på sin v

Expressen - 11 jun 11 kl. 14:37

Här är advokaternas brev om Anne Ramberg

Striden fortsätter inom Advokat­samfundet. Expressen kan i dag visa brevet som advokatsamfundet vägrat ­publicera, där 15 av landets topp­advokater kräver en diskussion om Anne Rambergs avgång. - Det här är det mest pinsamma som har hänt i Advokatsamfundet på 30 år, säger Claes Borgström.

SVT - 08 feb 11 kl. 08:20

Anne Ramberg: Assange kommer troligen utlämnas

Sannolikheten för att våldtäktsmisstänkte Julian Assange utlämnas till Sverige är hög, säger Anne Ramberg, generalsekreterare i Advokatsamfundet..

Realtid - 10 jun 11 kl. 09:44

"Fullt förtroende Anne Ramberg"

Advokatsamfundets styrelse stöttar Anne Ramberg och hennes uttalande..

Nyhetskanalen - 11 jun 11 kl. 09:37

Kritiken hårdnar mot Anne Ramberg

Kritiken mot Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg hårdnar efter att hon gått ut och gett sitt stöd till kungen. Ett stort antal välkända advokater har gått ihop och lämnat in en protestskrivelse till samfundets styrelse..

DN - 11 jun 11 kl. 11:01

Anne Ramberg: Kungens ståndpunkt bör äga företräde

I ett nytt blogginlägg försvarar Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg på lördagen sina tidigare uttalanden om mediernas hantering av kungen, hans vänner och maffian. Hans ståndpunkt bör äga företräde tills motsatsen bevisats, skriver hon..

Nyhetskanalen - 11 jun 11 kl. 09:37

Hård kritik mot Anne Ramberg

Nu hårdnar kritiken mot Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg efter att hon gått ut och gett sitt stöd till kungen. Ett stort antal välkända advokater har gått ihop och lämnat in en protestskrivelse till samfundets styrelse..

Realtid - 13 jun 11 kl. 10:31

Anne Ramberg hotas av stämning

Författaren till boken "Den svenska gudfadern" hotar att stämma Anne Ramberg för förtal..

Realtid - 03 dec 13 kl. 15:06

Anne Ramberg: Utgången var väntad

Domen mellan Skatteverket och PWC är av stor betydelse för advokatbyråerna, uppger Anne Ramberg..

SVT - 05 dec 13 kl. 08:19

Anne Ramberg: Vad får Sverige tillbaka från NSA?

Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg tycker att SVT:s avslöjande om att FRA:s nära samarbete med NSA väcker många frågor kring hur handeln med information ser ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.