GlobeNewswire > Ekonomi

Sunday, 20 September, 08:38

GlobeNewswire - 10 sep 20 kl. 16:12

Sparbanken Västra Mälardalen emitterar obligationslån om 300 miljoner kronorSparbanken Västra Mälardalen har emitterat ett icke-säkerställt obligationslån om 300 miljoner kronor inom ramen för befintligt Medium Term Note – program om 1 500 miljoner kronor. Obligationen, med förfallodag 2023-03-16, kommer att löpa med ränta om Stibor 3m + 0,67 % med kvartalsvis ränteutbetalning. Obligationslånet kommer att noteras på Nasdaq Stockholm. Emissionslikviden kommer att användas till refinansiering av befintligt obligationslån samt säkerställa fortsatt balanserad tillväxt för lokal utlåning. För mer information
Mikael Bohman, VD
Telefon 0221–344 58
Mobil 070–556 52 35
E-post mikael.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Västra Mälardalen, Medium Term Note, Stibor, Nasdaq Stockholm, Bohman, Vdtelefon, Mobil, Lindkvist, Sparbanken Västra MälardalenSparbanken Västra Mälardalen, Sparbank, Köpings Kommun, Västmanlands, Sparbankens, Sparbanksstämman, Lars-Erik Wige, Sparbanken, Sparbanken Västra Mälardalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparbanken, Västra, Mälardalen, emitterar, obligationslånom , 300miljoner kronor
GlobeNewswire - 18 aug 20 kl. 08:00

Sparbanken Västra Mälardalen: Delårsrapport 1 januari - 30 juni 2020

Sparbanken stark och trygg
Efter många års goda resultat står Sparbanken väl rustad. Sparbanken har en stark balansräkning och en betryggande kapitaltäckning, vilket ger oss goda förutsättningar att göra skillnad och att finnas till för att göra verklig nytta för våra kunder även under mer utmanande tider. Affärsvolym
Bankens totala affärsvolym per 2020-06-30 uppgår till 25.

Magazin24 - 22 mar 16 kl. 17:10

Ny ordförande för Sparbanken Västra Mälardalen

Sören Petterssons efterträdare kommer från Arboga. Lars-Erik Wige är uppvuxen i Arboga, tidigare har han varit ledare inom försvarsindustrin hos Saab sedan 80-talet. Sedan ett år är han senior advisor till Saabs VD.

Magazin24 - 02 okt 17 kl. 08:39

Sparbanken Västra Mälardalen får toppbetyg: "Oerhört stolta"

Banken hyllas..

Magazin24 - 17 maj 18 kl. 16:02

Sparbanken prisade lokala näringsidkare

På torsdagseftermiddagen presenterade Sparbanken Västra Mälardalen elva stycken projekt som de tror kommer att göra Västra Mälardalen till en bättre plats..

Magazin24 - 29 nov 15 kl. 16:58

Många kom på adventskonsert med Sparbanken

Firade 170 år. Artister och julklappsutdelningen.
Hökartorget var välfyllt på söndagseftermiddagen när Sparbanken Västra Mälardalen bjöd in till en adventskonsert med Gladys del Pilar som huvudnamn.

Magazin24 - 09 sep 20 kl. 06:06

Sparbanken varnar för bedragare

Sparbanken Västra Mälardalen varnar sina kunder för bedragarnas fräcka knep..

Magazin24 - 26 apr 13 kl. 22:27

Sparbanksmiljonen i annorlunda tappning

På fredagen var det dags att dela ut Sparbanksmiljonen. Denna gång var upplägget lite annorlunda, då tillställningen hölls i KMV i Köping och alla besökare bjöds på mat och dryck. Sparbanksmiljonen har blivit en riktig tradition i Västra Mälardalen.

Magazin24 - 03 jan 13 kl. 15:47

Det ser ljust ut för villaägare och husköpare

Sparbanken Västra Mälardalen informerar om att analysen av hushållens ekonomi i januari 2013 ger en ljus bild, som bland annat beror på löneökningar och låg inflation. Just nu råder ett gynnsamt läge för villaägare och husköpare, uppger Sparbanken Västra Mälardalen i ett pressmeddelande. Ränteläget är gynnsamt och huspriserna är stabila i Västra Mälardalen.

Magazin24 - 04 okt 12 kl. 07:02

Ett spadtag för framtiden

Sparbanken Västra Mälardalens lokaler i Kungsör ska genomgå en renovering och även utökas, eftersom Fastighetsbyrån ska flytta in. På tisdagen togs det första symboliska spadtaget för satsningen. Inom kort startar Sparbanken Västra Mälardalens senaste satsning, då kontoret i Kungsör ska renoveras och byggas ut.

Magazin24 - 29 jan 13 kl. 16:08

Lotta blev Månadens förebild

Lotta Larspers, arbetsmarknadskonsulent på Kungsörs kommun, har utsetts till Månadens förebild i januari av Västra Mälardalen i Samverkan. Nyligen fick Lotta Larspers på Kungsörs kommun reda på att hon hade utsetts till Månadens förebild i Västra Mälardalen för sitt arbete med Projekt Ung. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.