Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 26 September, 13:01

Expressen Dina Pengar - 10 sep 20 kl. 14:38

13 miljarder i sänkta inkomstskatterKlockan 15 håller Nyamko Sabuni (L) och Annie Lööf (C) en gemensam pressträff om budgeten. Enligt uppgifter till SVT kommer det handla om att inkomstskatterna sänks med drygt 13 miljarder i den kommande höstbudgeten. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Nyamko Sabuni, Annie Lööf, SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 13 miljarderi , sänkta, inkomstskatter
YLE - 27 maj 15 kl. 13:47

Hårda sparåtgärder och sänkta inkomstskatter

Den nya regeringen fryser index, höjer serviceavgifter och skär i näringsstöd, bistånd, utbildning och arbetslöshetsskyddet. En del av nedskärningarna är bundna vid ett eventuellt samhällsfördrag. Juha Sipilä, Timo Soini och Alexander Stubb har presenterat den nya regeringens program och antalet ministrar.

Expressen - 10 sep 20 kl. 14:38

Uppgifter: 13 miljarder i sänkta inkomstskatter

Klockan 15 håller Nyamko Sabuni (L) och Annie Lööf (C) en pressträff om höstbudgeten. Enligt uppgifter till SVT kommer det handla om att inkomstskatterna sänks med drygt 13 miljarder i den kommande höstbudgeten. .

BT - 10 jan 14 kl. 12:52

Fler jobb ? inte sänkta skatter

Den borgerliga regeringen sätter inte jobben främst. Istället för att investera i jobb prioriterar regeringen hela tiden nya sänkta skatter. I nästan varje budget som regeringen har presenterat så har stora skattesänkningar tagit det mesta av budgetutrymmet.

SmålandsPosten - 15 jan 14 kl. 06:18

Kronoberg behöver fler jobb ? inte sänkta skatter

Nu behövs en ekonomisk politik för full sysselsättning. Den höga arbetslös­heten måste pressas tillbaka. Ett samhälle där alla som kan arbetar efter sin förmåga och sina förutsättningar, skapar förutsättningar för ett gott samhälle, skriver Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO och Annelie Nordström, ordförande Kommunal.

DI - 04 jun 19 kl. 21:05

Forskare: Sänk inkomstskatten rejält – dra in miljarder på fastighetsskatt och utdelningar

Radikalt sänkta inkomstskatter som finansieras av en progressiv fastighetskatt och höjd skatt på utdelningar från fåmansbolag. Det kan vara basen i en skattereform enligt två forskare. Jörgen Hellman, ordförande i riksdagens skatteutskott (S), är inte avvisande..

HBL - 29 okt 14 kl. 10:35

Personkundernas skatter ökade med två miljarder

De skatter som uppbars av privatpersoner ökade med två miljarder euro i fjol, meddelar Skatteförvaltningen. Totalt samlade Skatteförvaltningen in 33,5 miljarder euro i inkomstskatter under fjolåret.Skatterna på kapitalinkomster ökade med över 20 procent.

PrivataAffärer - 10 sep 20 kl. 15:48

Inkomstskattesänkningar på över 13 miljarder nästa år

”Lägre inkomstskatter ökar den ekonomiska tryggheten för fler”, sade Annie Lööf och tillade att skattesänkningen blir viktig för att ge Sverige en ekonomisk nystart. Skattesänkningen består av två delar. Den ena delen är en permanent sänkt skatt på förvärvsinkomster, på 8,5 miljarder kronor 2021, vilket sedan ökar till 17 miljarder kronor till 2023.

GöteborgsPosten - 24 apr 18 kl. 12:36

L lägger fram budgetförslag för 50 miljarder

Liberalerna vill främst satsa på skola, integration, polis och försvar nästa år. Samtidigt vill partiet sänka inkomstskatter med nästan 23 miljarder kronor..

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 18 kl. 11:02

L lägger fram budgetförslag för 50 miljarder

Liberalerna vill främst satsa på skola, integration, polis och försvar nästa år. Samtidigt vill partiet sänka inkomstskatter med nästan 23 miljarder kronor. Liberalernas ekonomiska vårmotion lanseras under rubriken "Skolan först".

Sydsvenskan - 24 apr 18 kl. 11:02

L lägger fram budgetförslag för 50 miljarder

Liberalerna vill främst satsa på skola, integration, polis och försvar nästa år. Samtidigt vill partiet sänka inkomstskatter med nästan 23 miljarder kronor. Liberalernas ekonomiska vårmotion lanseras under rubriken "Skolan först".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.