Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 26 September, 13:25

Dagens Media - 10 sep 20 kl. 11:28

The Guardian kritiseras för AI-genererad nyhetsartikelThe Guardian publicerade i veckan en AI-genererad text med rubriken ”En robot skrev hela den här artikeln. Blir du rädd nu, människa?”. Men nu får texten kritik från AI-experter som anser att AI:t fått orimligt mycket människohjälp..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Guardian, AI, En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: The, Guardian, kritiserasför , AI-genererad, nyhetsartikel
Skånskan - 30 sep 15 kl. 09:28

Kaotisk komplexitet med en historia

Recension KONST
Joan Jonas
– Light Time Tales
Malmö Konsthall
Till och med 10 januari 2016I tyvärr något reducerad form har Malmö Konsthall direkt från Fondazione HangarBicocca i Milano övertagit den storslaget upplagda, retrospektiva presentationen av den amerikanska performance/videopionjären Joan Jonas. Av en slump, som nästan ser ut som en tanke, har tre av Öresundsregionens stora konstinstitutioner – Louisiana, Moderna Museet Malmö och Malmö Konsthall – valt att låta höstens utställningar ta avstamp i den starkt gränsöverskridande avantgardekonst som präglade konstlivet i New York från 1960-talet och ett par årtionden framåt.
Louisiana lyfter fram Yayoi Kusama, som med prickar, videon och performances blev en del av pop art-rörelsenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.