Resume > Ekonomi

Saturday, 19 September, 04:12

Resume - 10 sep 20 kl. 11:05

Foodora startar inhouseavdelning – ska vässa restaurangers varumärkenDen nya inhousebyrån ska ge matleveranstjänstens anslutna restauranger ”en digital kostym”..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Foodora, startar, inhouseavdelningska , vässa, restaurangers, varumärken
SVT - 24 sep 15 kl. 11:05

Stockholm startar egen Bokmässa

I april 2016 hålls för första gången Stockholms Litteraturmässa på Kulturhuset i Stockholm..

NSD - 30 mar 16 kl. 20:30

De startar en ölmässa

Nolia kommer dra igång en ölmässa..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Dags för mässa och mc-rally

130 utställare, nya programpunkter och nya platser - på fredag startar årets hantverksmässa på Skutboudden med avslutning på söndag då Brunskogsrallyt körs..

Västerbottens Folkblad - 29 mar 16 kl. 07:16

Nolia serverar en ny mässa

Ölmässan Nolia Beer hålls den 7-8 oktober i Umeå. Det handlar om en premiär. – Kunskapen om öl är stort i Norrland och intresset ännu större.

Nerikes Allehanda - 17 aug 20 kl. 07:31

Företaget startar egen mässa i Askersund: "Vill få med hela bygden"

Efter att inredningsmässan Formex i Stockholm blev inställt beslutade sig företaget Silkflower i....

Magazin24 - 23 aug 12 kl. 07:20

Det laddas för mässa i Köping Arena

Efter månader av planering är det äntligen dags. På fredag öppnas portarna till Köpingsmässan 2012. Köpingsmässan i Köping Arena är en populär mötesplats som återkommer vartannat år.

Vimmerby Tidning - 08 feb 13 kl. 08:22

Conny och Lisa till antikmässa

Om ungefär en vecka är det lilla julafton för alla antikälskare. Nordens största antikmässa startar den 14 februari i Älvsjö. På plats finns Conny och Lisa Gustafsson från Vimmerby.

HBL - 13 maj 14 kl. 10:18

Puss och kram på helgens mässa

På fredag startar Raseborgsmässan, denna gång med ett nytt koncept. Skolbarn har stafettävling och besökarna får vara med och slå ett rekord i att pussas och kramas.Jippot Kielisuudelma-språkkram väckte munterhet då arrangörerna Jani Roman och Stefan Ingvesback presenterade årets Raseborgsmässa.

Trelleborgs Allehanda - 28 maj 14 kl. 05:45

Sommarmässa med skidåkning i Malmö


Likaväl som bokälskarna behöver en bokmässa, borde vardagsmotionärer och idrottare på alla nivåer vilja ha en idrottsmässa. Så resonerar grundarna av Skandinaviska Idrottsmässan, som för första gången arrangeras i Stadionområdet i Malmö de sista fyra dagarna i augusti.Målet är att redan det första året nå upp till 40 000 besökare.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 05:45

Sommarmässa med skidåkning i Malmö


Likaväl som bokälskarna behöver en bokmässa, borde vardagsmotionärer och idrottare på alla nivåer vilja ha en idrottsmässa. Så resonerar grundarna av Skandinaviska Idrottsmässan, som för första gången arrangeras i Stadionområdet i Malmö de sista fyra dagarna i augusti.Målet är att redan det första året nå upp till 40 000 besökare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.