Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 19 September, 08:07

Dagens Media - 10 sep 20 kl. 09:02

Ny Google-app ska hjälpa inluencers med eventGoogle har tagit fram en ny app som ska hjälpa influencers med event, bland annat med biljetthantering och strömning..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Google

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny Google-appska , hjälpa, inluencersmed , event
Dagensanalys.se - 07 mar 19 kl. 09:00

Google vill hjälpa app-utvecklare att tjäna mer pengar

Google släpper ett verktyg för att göra det enklare för Android-utvecklare att få intäkter från sina mobila applikationer med hjälp av annonser. Ja, det här är ny grej. Verktyget heter Rewarded Products och innebär att icke-betalande användare kan bidra till intäkter genom att dedikera sin tid, istället för pengar.

Dagensanalys.se - 10 jan 18 kl. 09:01

Google vill hjälpa dig att skapa stilrena och snygga digitala kanaler

Google vill hjälpa dig att skapa bättre och snyggare digitala kanaler. Därför har man tagit fram guider och grafik som du kan använda. Vad sägs om över 900 ikoner och mer, helt gratis.

Dagens Media - 10 sep 20 kl. 09:02

Ny Google-app ska hjälpa influencers med event

Google har tagit fram en ny app som ska gör det lättare för influencers att anordna event för sina fans..

Dagens Media - 10 sep 20 kl. 09:02

Ny Google-app ska ge influencers eventhjälp

Google har tagit fram en app som ska gör det lättare för influencers att anordna event för sina fans..

IDG - 30 nov 17 kl. 09:29

Ny Google-app ska hjälpa dig att spara mobildata


Datally ger snålsurfaren bättre överblick kring surfvanor och avslöjar vilka appar som förbrukar mest data..

Dagensanalys.se - 12 apr 18 kl. 06:29

Google ändrar om i Analytics för att anpassa sig till GDPR

I veckan skrev Timo om fällan med Google Analytics och avsaknaden att kunna radera persondata. Nu lägger Google till funktioner som gör att du kan radera personliga data så att du kan fortsätta använda Google Analytics även under GDPR. Så här skriver Google i sin uppdatering: Today we introduced granular data retention controls that allow you to manage how long your user and event data is held on our servers.

Dagensanalys.se - 15 aug 18 kl. 07:27

SEO för röstsökningar blev idag ännu viktigare i Sverige – Google Assistent förstår nu svenska

Google börjar idag att rulla ut den digitala assistenten Google Assistent på svenska för smartphones – inom kommande veckor finns den tillgänglig för alla användare på kompatibla Android- och iOS-enheter i Sverige. Företag som redan utvecklat funktionalitet för Google Assistent är ICA, H&M Home, SAS, SJ, och Sveriges Radio. Google Assistent gör det möjligt för användare att föra en tvåvägsdialog med Google, och kan därigenom hjälpa dem att få saker och ting gjorda i vardagen – från att skicka sms, sätta påminnelser och spela musik till att hitta användbar information, göra översättningar och navigera till önskade destinationer.

Dagensanalys.se - 07 nov 16 kl. 19:24

Ny snabbare, snyggare och bättre Gmail app till iOS

Nu kan du ångra skicka och swipa för att arkivera eller radera dina mail i Gmail. Google har idag uppdaterat sin Gmail samt sin Google Calendar app till iOS. En av de mest praktiska funktionerna i nya Gmail för webben och på Android med möjligheten att ”ångra” eller återta ett meddelande som du just har skickat, finns nu även tillgänglig för Gmail i iOS.

Dagens PS - 05 jun 18 kl. 08:02

H&M lanserar robot – ska hjälpa dig med styling

Klädbolaget H&M lanserar idag två nya tech funktioner under Stockholm Fashion Tech Talks, ett event om digitalisering inom modevärlden. H&M har i samarbete med Google utvecklat en röststyrd app för H&M Home på utvalda marknader. H&M:s varumärke Monki har samarbetat med den London-baserade start-upen HoloMe för att skapa och testa Augmented Reality-hologram, som kommer att gå live idag.

Dagensanalys.se - 29 mar 16 kl. 16:00

YouTube Connect – så ska Google utmana Twitter och Facebook

Ännu en aktör ska nu utmana Periscope och Facebook Live inom live-streaming. Den nya tjänsten, YouTube Connect, har byggts av Google i all hemlighet men kan komma redan innan maj. Googleägda Youtube har alltså under en tid byggt på en egen livestreamingtjänst, enligt VentureBeat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.