PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 19 September, 13:14

PrivataAffärer - 10 sep 20 kl. 08:31

Carlström ser kommersiella kortlanseringar fjärde kvartaletBland annat ska den lansering som BNP Paribas i Frankrike har annonserat komma igång under det fjärde kvartalet. ”Dock blir dessa tidiga lanseringar premiumkort och i låga volymer 10-15.000 kort har exempelvis BNP annonserat. Vi hoppas förstås att dessa går bra och upplevs positivt av bankernas slutkunder så att lanseringarna sprider sig till BNP:s samtliga 33 miljoner retail-kunder inom något eller några år”, säger han till tidningen. Fingerprint Cards deltar just nu i 21 pilotprojekt och en kommersiell lansering för biometriska betalkort, enligt Johan Carlström.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
BNP Paribas, Frankrike, BNP, Cards, Johan Carlström, Fingerprint Cards, FPS, Kiselwafers, Dagens Börs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carlström, ser, kommersiella, kortlanseringar, fjärdekvartalet
DI - 26 apr 18 kl. 16:04

Johan Carlström ser inga hinder: "Jag är inte dömd"

STOCKHOLM (Direkt) Fingerprint Cards storägare Johan Carlström menar att åtalet mot honom inte utgör något hinder mot att han tar över ordförandeklubban i bolaget.  "Jag anser mig felaktigt åtalad och jag är inte dömd för någonting. Det finns ingen anledning till att jag inte skulle kunna sitta i styrelsen..

Affärsvärlden - 26 apr 18 kl. 16:00

Carlström: Ser inga hinder för att ta styrelseplats

Fingerprint Cards storägare Johan Carlström menar att åtalet mot honom inte utgör något hinder mot att han tar över ordförandeklubban i bolaget..

PrivataAffärer - 19 sep 17 kl. 11:57

Uppgifter: Då hålls rättegången mot Carlström

Insiderrättegången mot Fingerprint Cards storägare och tidigare vd Johan Carlström ser ut att hållas i mars nästa år....

Affärsvärlden - 19 sep 17 kl. 12:35

Då startar rättegången mot Johan Carlström

Insiderrättegången mot Fingerprint Cards storägare och tidigare vd Johan Carlström ser ut att hållas i mars nästa år..

YLE - 29 apr 14 kl. 13:17

Carlström: Teamradio-förbudet en säkerhetsrisk!

Förbudet av teamradion i mindre cykeltävlingar är en stor säkerhetsrisk för cyklisterna, säger Kjell Carlström, sportdirektör för IAM-cycling. När man inte har direkt kontakt tilll cyklisterna finns det ingen chans att till exempel varna för farliga ställen längs med tävlingsrutten. Det var ett dåligt beslut av UCI, menar Carlström.

Kristianstadsbladet - 05 sep 14 kl. 06:30

Carlström och KHK höll lekstuga med Farmen

Foto: Peter Åklundh
Kristianstad HK träningsspelade mot Farmen samtidigt som man för första gången satsade på att sälja säsongskort. På planen gick det som smort, men utanför gick det lite trögare. ”Vi sålde 30 säsongskort på plats och har 50 förhandsbokningar så vi är i alla fall uppe i 80 stycken.

GöteborgsPosten - 11 sep 13 kl. 14:34

Apples fingerläsare ger guldsits för Johan Carlström

- Man kan säga att det här är startskottet. Det är år noll nu, säger Johan Carlström, vd för Fingerprint Cards AB. Genom Apples nya telefon med fingeravtrycksläsare, ser han en boom i branschen där Göteborgsföretaget sitter i guldsits..

GöteborgsPosten - 11 sep 13 kl. 14:34

Apples fingerläsare ger guldsits för Carlström

- Man kan säga att det här är startskottet. Det är år noll nu, säger Johan Carlström, vd för Fingerprint Cards AB. Genom Apples nya telefon med fingeravtrycksläsare, ser han en boom i branschen där Göteborgsföretaget sitter i guldsits..

Skånskan - 27 sep 18 kl. 15:00

Föreläser om koncentrationsläger

eslöv Eslövs föreläsningsförening är klar med programmet för höstens föredrag.Först ut är Ingrid Ohlsson som berättar om sitt samarbete med Emerich Roth, mannen som överlevde fem koncentationsläger under andra världskriget. Syftet med föreläsningen – som har rubriken ”Emerich – vägen, valet och kärleken” och äger rum 3 oktober – är att motverka främlingsfientlighet och rasism.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.