Dagens Media > Ekonomi

Friday, 18 September, 15:17

Dagens Media - 10 sep 20 kl. 07:31

Glädjesiffror för utomhusbolagen – folkmyllret är tillbakaBåde JCDecaux och Ocean Outdoor vittnar om kraftigt ökade flöden av människor i gatumiljöer, köpcentrum och centralstationer. Det innebär också ökat intresse från annonsörer. ”Försäljningen har kommit i gång bra efter sommaren”, säger Magnus Heljeberg, vd på JCDecaux..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
JCDecaux, Ocean Outdoor, Magnus Heljeberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glädjesiffrorför , utomhusbolagen, folkmyllretär tillbaka
Dagens Media - 23 mar 20 kl. 11:36

Utomhusbolagen tvingas göra om sina villkor

För att stoppa spridningen av det coronaviruset håller sig allt fler inomhus, vilket i hög grad påverkar utomhusbolagen. Dagens Media har pratat med JCDecaux, Clear Channel och Ocean Outdoor om hur de ska kunna leverera sina kampanjer..

Dagens Media - 20 apr 20 kl. 11:57

Utomhusbolagen rasar på börsen

Coronapandemin slår hårt mot utomhusbolagen vars börsvärde sjunker i rekordfart. Värst drabbat är Clear Channel, vars aktie har fallit 75 procent på en månad..

Dagens Media - 19 aug 20 kl. 12:46

Så ska utomhusbolagen möta coronahösten

Våren innebar permitteringar och hemarbete för flera av utomhusbolagen. Men hur ser de på hösten? Clear Channel, Ocean Outdoor och JC Decaux om hur coronaviruset har – och kommer att – påverka verksamheten..

Västerbottens Folkblad - 06 apr 16 kl. 09:59

Glädjesiffror mitt i bedrövelsen

Mitt i sorgen kommer nya glädjesiffror för Modo hockey. I går berättade tidningen Allehanda om att cirka 450 nya medlemmar anslutit till Modo efter att laget degraderats till Hockeyallsvenskan. Under onsdagsmorgonen hade siffran mer än fördubblats.

Dagens Media - 22 nov 18 kl. 12:48

Utomhusbolagen oense kring programmatic

Clear Channel och Visual Art är inte överens om hur programmatisk handel för utomhusmediet ska definieras..

Dagens Media - 17 maj 19 kl. 08:17

”De stora utomhusbolagen kanske inte vill ha transparens”

”Att göra som Cecilia Claesson på JCDecaux uppmanar visade sig svårare än vi trodde”, menar Robert Bryhn, vd för Universitetsmedia-gruppen, i ett inlägg i den utomhusdebatt som nu rasar på Dagens Media..

Dagens Media - 09 sep 19 kl. 10:58

Utomhusbolagen ökar

Dagens Medias stora bokslutskartläggning över utomhusbolagens bokslut visar att omsättningen ökar för de flesta av aktörerna..

SVT - 07 maj 17 kl. 22:23

Kajsa hittade lastbilsterroristen i folkmyllret

En månad har gått sedan Stockholm drabbades av det fruktansvärda terrordådet på Drottninggatan, som krävde fem människors liv. Redan några timmar efter attacken kunde den misstänkte terroristen gripas tack vare de kamerorna i tunnelbanan och perosnalen vid lokaltrafikens Trygghetscentral. SVT har träffat några av dem..

Expressen - 15 sep 12 kl. 13:03

Glädjesiffror för Obama i opinionen

Från utlandet kommer de dåliga nyheterna i strid ström för Barack Obama. Men nu får han åtminstone goda nyheter på hemmaplan: Flera mätningar visar att presidentens stöd ökar..

Expressen - 06 nov 12 kl. 16:04

Här är presidentens första glädjesiffror

Här är glädjesiffrorna för president Barack Obama. Demokraterna leder med 167 000 röster över republikanerna när fyra miljoner förtidsröster är räknade i delstaten, skriver Miami Herald. Men Mitt Romney sägs ha en bättre position när det gäller rösterna under valdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.