Realtid > Ekonomi

Sunday, 27 September, 18:35

Realtid - 10 sep 20 kl. 06:56

Återstår att se om den förändrade lagstiftningen är tillräckligt potentIntentionen från regeringen med förändring av säkerhetslagstiftningen är god, men det återstår att se om den förändrade säkerhetslagstiftningen är tillräckligt potent för att förhindra oönskad informationsöverföring till främmande makt.  Det skriver Realtids Claes Folkmar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Realtids Claes Folkmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återståratt se om den , förändrade, lagstiftningenär , tillräckligt, potent
IDG - 28 aug 14 kl. 13:31

It-företag inte tillräckligt engagerade i CSR-frågor

Tillverkare av it-produkter gör långsamma framsteg för att uppfylla krav på socialt ansvar i produktionen. Men fortfarande återstår mycket att göra. Det visar en ny undersökning från TCO Development som nu efterfrågar ett större engagemang bland företagen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är flaskan som ska få dig att dricka tillräckligt med vatten

Det är bra att dricka lagom mycket vatten, det vet varenda kotte. Men ibland kanske det är svårt att veta vad som faktiskt är just lagom mycket vatten. Tur då att företaget HidrateMe tagit fram något som får dig att veta just det då.

SmålandsPosten - 06 aug 13 kl. 06:09

Två köpare återstår för Konga Bruk

Två intressenter återstår i förhandlingarna om Konga Bruk. Den stora frågan är om någon av dem kan erbjuda en tillräckligt hög summa för bruket. ?

BT - 09 okt 14 kl. 14:07

En återställare med baksmälla

Stefan Löfven (S) har bildat en ny regering. En uttalad målsättning är att Sverige ska ha lägst arbetslöshet i EU år 2020. Men trots att fler ungdomsjobb är en nyckel för att nå dit vill regeringen kraftigt höja kostnaden för att anställa just ungdomar.

Sydsvenskan - 26 jun 15 kl. 16:55

Återställare är fel medicin mot ökande sjukfrånvaro.

Annika Strandhäll (S) är oroad. Som socialförsäkringsminister har hon ansvar för frågor som rör sjukfrånvaron. Den har, enligt Försäkringskassan, ökat med 60 procent sedan 2010.

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 15 kl. 16:55

Återställare är fel medicin mot ökande sjukfrånvaro.

Annika Strandhäll (S) är oroad. Som socialförsäkringsminister har hon ansvar för frågor som rör sjukfrånvaron. Den har, enligt Försäkringskassan, ökat med 60 procent sedan 2010.

SmålandsPosten - 12 sep 19 kl. 21:00

Fibermålet nås i tätort - landsbygd återstår

Kommunens tätorter kan vara i fas med regeringens bredbandsmål redan 2020. Det är på landsbygd det saknas en klar plan för att nå ut till tillräckligt många hushåll. .

BT - 28 mar 13 kl. 09:45

Åklagare: Går inte att bevisa brott

Det går inte att bevisa brott i samband med att Åke Schörling blev biten, anser kammaråklagare Louise Eriksson. ? Däremot har ägare strikt ekonomiskt ansvar för skador som deras hundar vållar, säger hon.

Eurosport - 27 jun 13 kl. 12:20

Golf - Woods om British Open-start: "Man kan spela med smärta"

Tiger Woods avstår veckans AT&T National på grund av sin armbågsskada men världsettan är tämligen säker på att han ska kunna spela British Open. Sannolikt hinner han inte bli helt återställd, men amerikanen menar att "tillräckligt bra" duger..

YLE - 17 jan 17 kl. 17:12

Forskare slår larm om valfriheten i vården: Privata bolag kan monopolisera svensk service

Det fria vårdvalet kan komma att påverka svenskspråkigas möjligheter att få tjänster på sitt modersmål. Universitetslektorn i socialt arbete Harry Lunabba ser en risk för att privata aktörer monopoliserar den svenska servicen. I utkastet till valfrihetslag konstateras att välfärdsbolag kan befrias från kravet att erbjuda service på svenska, förutsatt att andra bolag i regionen erbjuder tillräckligt omfattande svenskspråkiga tjänster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.