Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 26 September, 23:51

Cornucopia - 09 sep 20 kl. 20:35

Partiledare gick sjuk till riksdagen - slut på kraven om skärpta restriktioner?"Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Gå inte till jobbet, skolan eller förskolan.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Fhmen, FHM, Det, Sverigedemokraternas, Jimmie Åkesson, SD, Folkhälsomyndighetens Anders Tegnels, DN, Tegnell, Åkesson, Därtill, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partiledare, gick, sjuktill , riksdagen, slut, kravenom , skärpta restriktioner
Cornucopia - 25 jun 19 kl. 14:02

"Liberalerna" kanske klarar sig kvar i riksdagen - Ullenhag hoppar av kandidaturen till partiledare

Partiet som kallar sig "Liberalerna" kanske lyckas överleva ett riksdagsval till efter att Erik Ullenhag hoppat av sin kandidatur till partiledare. Därmed bör saken vara klar att tidigare integrations, jämställdshets- och bidrädande utbildningsminister Nyamko Sabuni blir partiets nästa partiledare. Hon anses vara mer höger än Ullenhag och den så kallade JÖK:en, där Liberalerna agerar dörrmatta åt regeringen Löfven, kan därmed riskera att falla.

Cornucopia - 08 jun 15 kl. 10:09

Angrepp mot riksdagen?

"Man måste för helvete inte sitta på bron för att försvara den!" - Kn Fredrik Geijer, kompanichef 8:e pansarskytte, PB9 1991Författarkollegan Johanne Hildebrandt har i en krönika hos Schibsted/SvD liknat skyddet av Riksdagen med Sveriges försvar, så tillvida att det inte existerar. Men jag anmäler härmed en avvikande åsikt.

Nyheter 24 - 20 sep 13 kl. 13:59

Riksdagen: "Centern klarar sig kvar"Svaren från riksdagen

KARLSTAD. 3,6. 4,1.

Kristianstadsbladet - 25 jan 12 kl. 20:01

S tar snabbt beslut om partiledare

Socialdemokraterna låter partistyrelsen ta ett snabbt beslut om vem som blir nästa partiledare.
? Alla partidistrikt står bakom det, säger partisekreteraren Carin Jämtin.

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 11:05

Med sikte på riksdagen

Foto: Tommy Svensson
Han leder ett parti för pensionärer – nuvarande och blivande. Själv blir Göran Dandelo pensionär först idag, men har siktet inställt på en riksdagsplats 2018.
Huset är näst äldst i Torsebro.

Nyheter 24 - 23 maj 12 kl. 12:42

600 dagar i riksdagen - Så styr de SD i dag


SD - 600 DAGAR I RIKSDAGEN DEL 1. "De fyras gäng", "Bunkerfalangen" och "SD-kvinnor". Här är männen och kvinnorna som styr riksdagens mest utskällda parti.

YLE - 27 dec 15 kl. 08:35

Stor skillnad på ledamöternas aktivitet i riksdagen

De 16 riksdagsledamöterna från Vasa valkrets har varit olika aktiva under hösten. Vissa ledamöter har varit uppe i talarstolen upp till 70 gånger medan andra utmärker sig med påfallande stor frånvaro. Yle Österbotten och Yle Pohjanmaa har gått igenom riksdagens statistik för den gångna hösten.

BT - 21 mar 12 kl. 17:40

Juholt gjorde comback i riksdagen

Förre S-ledaren Håkan Juholt har gjort comeback i riksdagen efter sitt avhopp från partiledarposten för snart två månader sedan. Han kom för att delta i dagens voteringar. På frågan om han ska vara mycket i riksdagen framöver, svarade Håkan Juholt: - Jag för samtal med nya partiledningen om mina arbetsuppgifter.

Sydsvenskan - 18 feb 11 kl. 06:30

Sahlin byter riksdagen mot Ramallah

När Mona Sahlin avgår som parti­ledare om en månad lämnar hon riksdagen för att ägna tid åt internationellt freds- och demokratiarbete - men även åt kampen mot terrorism, rasism och främlingsfientlighet i Europa. - Det är områden som jag ägnat mycket tid åt i mitt politiska liv. Det tänker jag fortsätta med.

BT - 09 aug 11 kl. 12:40

Ohly avgår som partiledare - följ presskonferensen på bt.se

Lars Ohly har meddelat valberedningen att han inte kandiderar som partiledare vid Vänsterpartiets kongress 2012. Klockan 14 håller Ohly preskkonferens. Ohlys beslut att inte ställa upp till omval föregicks av att flera motkandidater trädde fram tidigare i somras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.