Realtid > Ekonomi

Thursday, 24 September, 14:03

Realtid - 09 sep 20 kl. 20:07

Spotlight Groups erbjudande inför planerad notering kraftigt övertecknatSpotlight Group erbjudande inför notering tecknades till totalt cirka 192 miljoner kronor, motsvarande en teckningsgrad om cirka 1 817 procent..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Groups, Group

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spotlight, Groups, erbjudandeinför , planerad, notering, kraftigt, övertecknat
DI - 11 okt 18 kl. 08:30

Hoist Finance ingår avtal om att förvärva ett italienskt kredithanteringsföretag och breddar därmed sitt erbjudande till den italienska banksektorn

Hoist Finance har ingått ett avtal om att leasa och därefter förvärva de bestående verksamheterna i de italienska kredithanteringsbolagen Maran S.p.A.

Dagens Media - 16 apr 15 kl. 07:10

Spotlight nyanställer art directors

Simon Zingerman och Magnus Nilsson ska förstärka byråns grafiska erbjudande..

Dagens Media - 06 maj 15 kl. 14:19

Progress Pr:s byråchef går till Spotlight

Pontus Haag ska utveckla Spotlights erbjudande när byrån har fått flera nya uppdrag..

DI - 13 apr 18 kl. 08:30

Uttalande från Victoria Parks styrelse med anledning av Starwood Capital Groups kontanterbjudande till aktieägarna i Victoria Park

Styrelsen [1] (”Styrelsen”) för Victoria Park AB (publ) (”Victoria Park”) rekommenderar aktieägarna i Victoria Park att inte acceptera Starwoods erbjudande såvitt avser stamaktierna av serie A och B men däremot att acceptera erbjudandet såvitt avser preferensaktierna. Detta uttalande görs av Styrelsen i enlighet med punkt II.19 i Takeover-regler för Nasdaq Stockholm och Nordic Growth Market NGM (”Takeover-reglerna”)..

YLE - 01 dec 15 kl. 15:00

Dagbok del 1: Spotlight granskar arbetslösheten

Hur är det att vara arbetslös? Går det att få hjälp på arbets- och näringsbyrån? Pengarna för ungdomsgarantin, sysselsättningspengar och lönestöd tog slut rekordtidigt i år - vem slåss om de knappa stödpengar som kommit in senare?

Dagensanalys.se - 12 jul 18 kl. 09:03

Så här fungerar annonsformatet Promoted Trend Spotlight på Twitter

Twitter tänker klämma ut så mycket som möjligt ur sin plattform och användare och lanserar därför ett nytt annonsformat – Promoted Trend Spotlight. Så här fungerar det: Med andra ord syns annonserna när du går in på trendande ämnen (tidigare Explorer) och därigenom också flyttar ned allt organiskt innehåll. “We are continuing to explore new ways to enhance our takeover offerings and give brands more high-impact opportunities to drive conversation and brand awareness on our platform,” kommenterar Twitter till tidningen Techcrunch.

DI - 20 aug 20 kl. 16:30

Spotlight Group godkänt för listning på Spotlight

Spotlight Group har blivit godkänt för notering på sin egen handelsplattform Spotlight Stock Market..

YLE - 15 jun 16 kl. 12:58

Wasa Groups vision om Smedsby den bästa

Wasa Groups förslag på det framtida Smedsby torg är det bästa, det anser också Korsholms kommunstyrelse. Tidigare utsåg Korsholms utvecklingssektion "Smedsby Stjärna" till vinnare i en tävling för att skapa ett hybridkvarter i Smedsby centrum. Tävlingsbidraget var inlämnat av Wasa Group.

DI - 24 apr 18 kl. 11:00

Actic Groups årsredovisning och hållbarhetsrapport 2017

Actic Groups årsredovisning och hållbarhetsrapport för 2017 finns nu tillgänglig på bolagets webbplats, www.acticgroup.com Årsredovisningen distribueras inte till aktieägare via post per automatik.

Resume - 05 sep 14 kl. 15:46

Spotlight vinner Sverige för UNHCR

Insamlingsstiftelsen Sverige för UNHCR väljer kommunikationsbyrån Spotlight.– Att vi har fått förtroendet att kommunicera det arbete UNHCR driver känns hedrande, säger Isadora Cugler på Spotlight, i ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.