Resume > Ekonomi

Saturday, 19 September, 23:37

Resume - 09 sep 20 kl. 16:17

Malin von Werder: Influencer marketing, problematiska banners och zoomabroadResumé Insikts krönikör Malin von Werder funderar på lyckade influencer-samarbeten, de nya siffrorna över svenskarnas reklamtrötthet – och hur vi kan dra nytta av vad vi lärt oss av att ha digital disciplin..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Werder, Insikts, Malin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malin, von, Werder, Influencer, marketing, problematiska, bannersoch , zoomabroad
Dagens Media - 27 nov 17 kl. 13:11

Malin von Werder tar över Guldägget

Garberg Malmös Malin von Werder blir ordförande i Guldägget..

Resume - 02 jul 14 kl. 16:20

Malin von Werder ska styra upp Doro globalt

Doro, som nischat in sig på lättanvända mobiltelefoner för seniorer, har valt Garbergs Malmö som ny internationell reklambyrå. Uppdraget gäller bland annat att marknadsföra en ny smartphone..

Dagens PS - 25 okt 18 kl. 11:46

Influencer marketing – uppstickare i kraftig tillväxt

Idag förändras vårt köpmönster i rasande takt. Affärsidkare och andra gnuggar sina geniknölar för att hitta nya sätt att sprida ordet om sin verksamhet och sina produkter. En av de snabbast växande marknadsföringstrenderna idag är marknadsföring med influencers (influencer marketing).

Dagensanalys.se - 26 maj 17 kl. 10:31

7 tips för att hitta rätt influencer

Allt fler företag jobbar genom influencers, människor som har en stor skara följare som kan bli ambassadörer för ditt varumärke. Men hur hittar du de bästa för ditt företag? Dessa 7 steg kan hjälpa dig.

Dagensanalys.se - 31 aug 17 kl. 13:31

7 tips för att hitta rätt influencer

Allt fler företag jobbar genom influencers, människor som har en stor skara följare som kan bli ambassadörer för ditt varumärke. Men hur hittar du de bästa för ditt företag? Dessa 7 steg kan hjälpa dig.

Dagensanalys.se - 29 feb 16 kl. 12:54

Kom igång med influencer-marketing [den totala guiden]

Influencer marketing är på alla läppar just nu och är enligt flera experter den snabbast växande konverteringsmetoden på nätet. Vi djupdyker i utvecklingen och tittar på vilka möjliga effekter fenomenet kan ha på digitala marknadsförare. Det är allmänt känt att sociala och digitala medier har förpassat traditionell marknadsföringstaktik till stenåldern – vi har lärt oss den läxan.

Dagensanalys.se - 01 mar 17 kl. 13:01

Youtube-killarna som lanserar ett eget verktyg för att mäta Influencer Marketing

Fejzullah Gasi och Mustafa Alfredji som har över 120,000 följare på sina Youtube-kanaler lanserar idag ett mätverktyg tillsammans med kompisen Ali Alfredji. TubeView mäter i realtid hur effektiva kampanjer med Influencer Marketing egentligen är. Vi passade på att intervjua killarna som har storslagna planer.

Dagensanalys.se - 29 jan 18 kl. 11:04

IAB lanserar guide för influencer-marknadsföring

Allt fler börjar använda sig av influencers på sociala medier för att nå ut till framför allt en yngre publik. Dock är det lätt att gå på minor, och att hitta rätt influencer som verkligen kan ge ditt varumärke ett lyft är inte lätt. Därför publicerar IAB nu en guide för både publicister och annonsörer som vill börja jobba med influencer-marknadsföring.

Dagensanalys.se - 07 feb 18 kl. 08:47

Aller media förstärker inom Influencer Marketing

Ida Antebro får rollen som Head of Influencer Marketing för att fortsätta att stärka och utveckla Aller medias kreativa annonssamarbeten. Ida Antebro kommer närmast från tjänsten som Influencer Sales Specialist på Aller media och kommer i sin nya roll som Head of Influencer Marketing fortsätta att driva satsningen och skapa spännande erbjudanden samt utmana branschen med nya kreativa format. – I takt med att vi växlar upp influenceraffären tillsätter vi Ida som Head of Influencer med ambitionen att skapa marknadens mest engagerande annonsformat tillsammans med våra annonsörer och influencers.

YLE - 05 sep 16 kl. 11:00

Dialektrockaren Rickard Eklund är Solveig von Schoultz-vinnare

Med en berättelse om minnen och starka bilder från skoltiden har dialektrockaren Rickard Eklund från Vörå tilldelats första pris i Solveig von Schoultz-tävlingen. Svenska folkskolans vänner har idag delat ut pris i sin årliga litteraturtävling för 30 år fyllda, Solveig von Schoultz-tävlingen. I år gällde tävlingen dikter, och sammanlagt 117 tävlingsbidrag skickades in.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.