Realtid > Ekonomi

Friday, 25 September, 09:56

Realtid - 09 sep 20 kl. 16:07

AI-baserad aktieanalys nästa steg för Mist VenturesInvesterar i skånska Sanctify, som automatiserar finansanalys med hjälp av artificiell intelligens..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Mist Ventures, Sanctify

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AI-baserad, aktieanalysnästa , stegför , Mist, Ventures
Dagens PS - 16 aug 19 kl. 15:17

Aktieanalys: Handlas ICA till rätt pris?

Detaljhandelsbolaget Ica kan locka som ”säker hamn” – men är aktien för dyr? ”Med en tillväxt som rimligen kommer stanna vid på ett par procent per år de kommande åren, där vinstmarginalen inte ser ut att förbättras påtagligt, så är det svårt att betrakta det som annat än dyrt. På lite länge sikt ser också e-handeln mer ut som ett hot än en möjlighet för Ica.

Realtid - 05 nov 12 kl. 17:02

Enskildas aktieanalys topprankad

SEB Enskilda Equities i Sverige kniper förstaplaceringen i Prosperas dagsfärska kundundersökning om aktieanalys. Gapet till tvåan har aldrig varit större..

DI - 06 feb 19 kl. 09:08

Trots talet om förändring - trotjänare blir ny chef för aktieanalys på SHB

Handelsbanken, som talat om behovet av kulturförändring inom Capital Markets, har utsett en ny chef för aktieanalys. Valet föll på trotjänaren Rasmus Engberg, som arbetat på Capital Markets sedan 2002..

Dagens PS - 24 jul 19 kl. 16:01

Aktieanalys: Ingen brådska att köpa hajpade Kindred

Bettingbolaget Kindreds andra kvartal blev inte den resultatmässiga comeback som börsen hade hoppats på. Efter kursraset ser aktien billig ut men kanske är det en synvilla. Det skriver Börsplus i en analys på onsdagen.

Dagens PS - 13 aug 19 kl. 14:38

Aktieanalys: Securitas köpvärd efter kursraset

Säkerhetskoncernen Securitas backade kraftigt efter halvårsrapporten i somras där utfallet totalt sett inte var speciellt mycket under förväntningarna men utvecklingen i Europa var sämre än väntat. Det skriver Placera i en analys. Fram till halvårsrapporten var aktien upp ungefär 20 procent, men är nu tillbaka på samma nivå som vid årsskiftet.

DI - 11 nov 19 kl. 17:03

Handelsbankens vd klargör: Aktieanalys är vår kärnaffär

Handelsbanken drar ner på sin råvaruhandel men ska återta sin position som en högt rankad bank inom aktieanalys, enligt….

DI - 30 jan 20 kl. 09:13

Uppgifter: Nordea uppges varsla inom aktieanalys

Svensk-finska Nordea uppges ha varslat 15 anställda inom aktieanalys i Stockholm, Köpenhamn och Oslo, enligt Bloomberg….

Affärsvärlden - 30 jan 20 kl. 09:23

Nordea uppges varsla inom aktieanalys

Svensk-finska Nordea uppges ha varslat 15 anställda inom aktieanalys i Stockholm, Köpenhamn och Oslo, enligt Bloomberg News källor..

Realtid - 30 jan 20 kl. 09:28

Nordea varslar inom aktieanalys

Svensk-finska Nordea uppges ha varslat 15 anställda inom aktieanalys i Stockholm, Köpenhamn och Oslo, enligt Bloomberg News källor..

DI - 26 maj 20 kl. 08:15

Aktiespararna publicerar uppdaterad aktieanalys av Fastator

Aktiespararnas uppdragsanalystjänst Analysguiden har publicerat en uppdaterad aktieanalys av Fastator..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.