Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 05:34

Cornucopia - 09 sep 20 kl. 13:37

Avstämning Lysa-portföljenDetta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa via reklamlänkar. Allt text är dock min egen och har inte granskats av Lysa.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Lysa, OMXS30GI, Stockholmsbörsens, OMXS30, Lysaportföljen, ETF, Lysas,  lysa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avstämning, Lysa-portföljen
Cornucopia - 16 jul 20 kl. 13:37

Avstämning aktiefonder - Robur bäst totalt

Dags för en liten avstämning av hur mitt insteg på aktiemarknaderna igen har artat sig i de olika portföljerna bland framför allt sjuttioelva olika tjänstepensioner. Det är bara att konstatera att det är skillnad på lågavvgifts indexfond och lågavgifts indexfond, och att Swedbank Robur är bäst totalt. Bäst
Strategin har som tidigare redovisats varit att gå in med 10% av kapitalet på börserna igen varje månad i de olika tjänstepensioner och PPM som jag har.

PrivataAffärer - 05 jun 20 kl. 11:13

Hernhag: Fyra stabila aktier för sommarportföljen

Arne Alligator: Kan du tipsa om en fyra-fem aktier som är läge att gå in i och kunna behålla utan oro i portföljen under sommarsemestern?
Marcus: Svårt på så kort sikt, men allt i lagom stabil upptrend och då antar vi att upptrenden fortsätter. Telia och fastighetsbolaget Heba är två trygga bolag där aktierna ser stabila ut.

SvD - 31 jan 16 kl. 20:49

Bitterljuvt januari för aktieportföljen

Vid årsskiftet sjösatte vi en aktieportfölj med utgångspunkt i de aktieanalyser som publiceras i SvD. Efter en månad har SvD:s portfölj backat 2 procent att jämföra med index som är ner 7 procent. Vi gör också en avstämning av hur samtliga SvD:s aktieanalyser har gått så här långt..

PrivataAffärer - 05 apr 19 kl. 11:25

Hernhag: Fem bolag som gynnas av megatrenderna

Mr Larsson: Hej Marcus. Jag är intresserad av de så kallade megatrenderna, har du möjligtvis några bra tips på fyra, fem bolag, svenska eller globala, som du tror har framtiden för sig som man kan äga i många år och som eventuellt har en hyfsad direktavkastning?
Marcus: Hej!

Cornucopia - 26 maj 20 kl. 14:56

Hur har det gått med mina återköp på aktiemarknaden?

Som tidigare redovisat har jag per månad börjat flytta in tio procentenheter av de tidigare likviderna på börsen igen för att , vilket alltså skett två gånger än så länge. Nedan följer en avstämning hur det gått mellan ett urval av olika drivorna av portföljer man har efter ett arbetsliv med sjuttioelva olika tjänstepensioner.
Tjuren och tjuren.

Cornucopia - 20 sep 19 kl. 11:55

Guldaktier, Brasilien och Turkiet toppar fondlistan på ett år

Än så länge i år hittas guldaktiefonder och Brasilienfonder överst listan över de fonder som gått bäst, tillsammans med lite Kina och Turkiet.
Halvounce australiensiska Kangaroo-investeringsguldmynt.Att titta på ett år rensar bort säsongsvariationer hos olika marknader, och ger även aktuell avkastningstakt, vilket det inte gör att titta från årsskiftet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.