PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 10:24

PrivataAffärer - 09 sep 20 kl. 13:03

SATS lockar AffärsvärldenTidningen ser en avkastningspotential på cirka 35 procent inklusive utdelningar. Och det lockar. ”Till bilden hör dock att risken för en andra virusvåg är mer på tapeten i Norge än i Sverige efter en del bakslag och nya restriktioner i bland annat Bergen. Skulle gym återigen tvingas stänga skjuts återhämtningen på framtiden. Det skulle inte vara bra för aktien.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
SATS, Affärsvärlden, Norge, Sverige, Bergen, Sats

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SATS, lockar, Affärsvärlden
Dagens PS - 08 nov 17 kl. 14:44

Affärsvärlden: Aktieduon du borde köpa nu

Ett storförvärv till varkpris är i sikte vilket får Affärsvärlden att trycka på köpknappen. Affärsvärlden ger köprekommendation för finska Fortum och Capio i den senaste utgåvan som publiceras på nätet på onsdag eftermiddag. Rådet avvakta lämnas för Midsona och IAR Systems.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 07:11

Affärsvärlden: Köp Sdiptech och ta in Nobia

Avvakta med aktier i Mekonomen, Coor och Invisio, lyder även den senaste rekommendationen. Affärsvärlden ger köpråd för Sdiptech samt ger rådet avvakta för Mekonomen, Coor och Invisio i den senaste utgåvan. Tidningen gör även två förändringar i sin aktieportfölj.

Dagens PS - 25 jan 18 kl. 06:41

Affärsvärlden: Köp aktien efter kursraset

Affärsvärlden rekommenderar köp av NetEnt, BlackPearl Resources och Firefly samt rådet avvakta för Scandic Hotels i den senaste utgåvan av tidningen. Nätkasinoleverantören NetEnt var förra veckans stora förlorare efter att bolaget vinstvarnat. Efter kursraset är det bra läge att plocka upp tillväxtbolaget som lockar med god direktavkastning.

Dagens PS - 12 apr 18 kl. 07:11

Affärsvärlden har sex köpråd och ett säljråd

Affärsvärlden analyserar norska laxodlingsbolag i den senaste utgåvan, vilket resulterar i köpråd för tre bolag och säljråd för ett bolag i branschen. Tidningen ger även köpråd för danska STG, speloperatören LeoVegas och finska Fiskars. De norska laxodlarna har spelat sina kort väl under de senaste åren.

Dagens PS - 23 maj 19 kl. 07:19

Affärsvärlden: Köp doldisens högavkastare

Affärsvärlden rekommenderar köp av Mertiva, Bufab, Volvo och Cavotec i den senaste utgåvan av tidningen. En av de senaste årens sannolikt mest högavkastande svenska värdeinvesterarna är i det närmaste okänd. Än bjuds billiga inträdesbiljetter till doldisen Håkan Blomdahls investeringslåda Mertiva, skriver Affärsvärlden och ger läsarna rådet ”börja köp Mertiva nu och låt Håkan Blomdahl investera ostört de närmsta åren”.

Dagens PS - 11 okt 18 kl. 06:51

Affärsvärlden bjuder på två köptips

Affärsvärlden rekommenderar köp av Sandvik och SKF i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för H&M och Fagerhult. Klädbolaget H&M har rusat på börsen och fler pilar pekar nu i rätt riktning, även om flera frågetecken kvarstår.

PrivataAffärer - 30 aug 18 kl. 09:57

Fyra köptips från Affärsvärlden

Aspire Global växer snabbt, har stor spridning av intäkterna och dessutom en stor förvärvskassa, enligt Affärsvärlden. Bettingbolaget noterades på First North i juli 2017 och kursen är i stort sett oförändrad sedan årsskiftet. Trots att det råder en allmän osäkerhet i sektorn inför omregleringen i Sverige anser Affärsvärlden att Aspire Global är värt risken, särskilt med tanke på att bolaget är ”ett av de mest snabbväxande i sektorn”.

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 07:01

Aktietips: Tre heta köpråd från Affärsvärlden

Tre köprekommendationer och ett säljråd. Läge att ta rygg? Affärsvärlden lämnar köprekommendation för Orexo, Drillcon och Oriflame samt säljråd för G5 Entertainment i den senaste utgåvan.

Dagens PS - 26 sep 18 kl. 09:07

Affärsvärlden: Därför lockar aktien till köp

Konecranes låga värdering och synergierna i jätteförvärvet MHPS lockar till köp, resonerar Affärsvärlden i en analys. Med förvärvet behöver Koncranes inte hjälp av marknaden för att lyfta vinsten de kommande åren, skriver tidningen vidare. ”Aktien handlas nu till p/e 12,3 på nästa års prognos och till knappa 11 på 2020 års.

Dagens PS - 23 aug 17 kl. 08:29

Affärsvärlden ger köpråd för kvartett

Här är aktierna du bör stuva portföljen med, enligt tidningen. Affärsvärlden analyserar fyra aktier i den senaste utgåvan. Det resulterar i kvartett i köpråd för ICA, norska Europris, Arise och Mr Green.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.