Dagens Media > Ekonomi

Friday, 18 September, 10:21

Dagens Media - 09 sep 20 kl. 12:43

Ras för räckvidden i linjär-tvRäckvidden i linjär-tv föll oväntat mycket under juni, juli och augusti, visar en analys från Amplifi. ✓Coronapandemin driver på utvecklingen ✓Digitala tröskeln lägre ✓Yngre efterfrågar AVOD.
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Amplifi, AVOD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rasför , räckviddeni , linjär-tv
Dagens Media - 23 dec 14 kl. 08:00

Linjär tv:s stora ras

2014 var året då svenskarna flydde linjär-tv, samtidigt som vi såg mer på tv än någonsin tidigare..

SmålandsPosten - 21 jul 14 kl. 06:38

Från linjär till cirkulär ekonomi

Växjö kommunfull­mäktige har nyligen tagit ett inte enhälligt men dock bra beslut om nytt miljöprogram. Det finns mål där som passar väl in i cirkulär ekonomi, men vi saknar den tydliga ekologiska kopplingen till ekonomin, skriver Carin Högstedt (V), Växjö. Det finns tecken som tyder på att intresset för cirkulär ekonomi är på uppgående i Sverige.

Cornucopia - 25 sep 15 kl. 11:33

Nissan Leaf - elbilar fungerar utmärkt på landsbygden

Jag har provkört Nissan Leaf som ägaren av gårdagens 15 kW solcellsanläggning innehar. Bilen visar sig fungera utmärkt för den som bor på landsbygden med 4 - 5 mil till staden och är inte ens speciellt dyr. Dessutom kommer den med ytterligare räckvidd efter årsskiftet, vilket ger en i princip exponentiellt förbättrad användbarhet.

Cornucopia - 01 jun 19 kl. 09:17

Inga vinster med kommunsammanlagningar

I den växande kommunkrisens spår förs det fram åsikter om att kommuner bör slås samman för att spara pengar, men detta är felaktigt. Kommunernas utgifter är linjära i förhållande till antalet invånare, och det existerar alltså inte några stordriftsfördelar. Istället används sammanslagningar som extern motivation till att lägga ner och försämra servicen, samt i praktiken öka avståndet mellan politiker och väljare, och minska dessas inflytande.

Dagens PS - 19 sep 18 kl. 19:54

NYHET: Audi e-tron har presenterats i San Fransisco

Efter mängder med teasers i form av kamouflerade bilar som rullat runt om i världen och den något märkliga presentationen på bilsalongen i Genève, var det i veckan dags för att visa upp den färdiga och okamouflerade bilen i samband med Audi Summit i San Fransisco. E-tron är Audis första serietillverkade elbil och signalerar starten på den tyska tillverkarens elbilsoffensiv som fokuserar på att ha minst en laddhybrid eller full-elbil i varje modell-linje 2025. Då räknar man med att var tredje såld Audi kommer att ha någon form av elektrifiering.

Regeringen - 19 apr 17 kl. 08:39

Nytt mål för förnybar el och kontrollstation för elcertifikatssystemet 2017

Propositionen innehåller förslag till ändringar i lagen (2011:1200) om elcertifikat som innebär att elcertifikatssystemet förlängs till 2045 och att systemet utökas med 18 terawattimmar till 2030. Förslaget innebär en linjär upptrappning av de 18 terawattimmarna. Den linjära upptrappningen föreslås börja år 2022 och blir 2 terawattimmar per år fram till och med 2030.

Cornucopia - 22 nov 19 kl. 09:15

Tesla lanserar förvånansvärt lågt prissatt CyberTruck - och även en Tesla ATV

Igår lanserade Tesla sin elbilspickup CyberTruck, som med sina upp till 800 km räckvidd på en laddning är förvånansvärt lågt prissatt. Den extrema Performanceversionen blir billigare ä em Tesla Model S, och den billigaste versionen kostar som en Tesla Model 3. Tesla gjorde också en el-ATV.

Supermiljöbloggen - 02 jul 14 kl. 10:52

Den cirkulära ekonomin

Cirkulär ekonomi (CE) är en rätt så allmän term som det slängs med lite hit och dit i miljösvängen. Vi på Supermiljöbloggen kände oss alltså tvingade att bringa lite ljus i frågan för er som inte riktigt fattat vad det är. Alla som någonsin kommit i kontakt med hållbarhetsfrågorna har också kommit i kontakt med problemställningen kring den linjära ekonomin.

Cornucopia - 29 aug 13 kl. 12:23

EU (Cypern) inom räckhåll för Syriens robotar

För tillfället har det sunda förnuftet talat i Storbritannien, där krigshetsande premiärminister Camerons försök att få igenom en attack mot Syrien tillfälligt stoppats. Samtidigt ombaserar nu Storbritannien stridsflyg till Cypern (AFP) för att kunna försvara brittiska intressen från eventuella motanfall från Syrien - Cypern och med det EU är nämligen inom räckhåll för Syriens ballistiska robotar och även kryssningsrobotar. Dessutom har Storbritannien två områden och baser att nästan jämföra med Gibraltar på Cypern.

Cornucopia - 20 mar 17 kl. 11:42

Tesla Model 3 kommer kosta runt 500 000:- SEK i Sverige

Hyundais nya elbil Ioniq ger ledtrådar kring var Tesla Model 3 kommer hamna i pris. En ordinär Model 3 bör baserat på Ioniq landa på runt 500 000:- SEK i Sverige.
Tesla Model 3.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.