PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 27 September, 05:27

PrivataAffärer - 09 sep 20 kl. 10:52

Kepler: Millicom en möjlig kursdubblareKepler Cheuvreux hänvisar till att Millicomaktien i två års tid har pressats kraftigt, under 2019 i huvudsak beroende på tekniska faktorer och i år beroende på pandemin. Under tiden har bolaget förbättrat den geografiska exponeringen genom förvärv och abonnemangsintäkter har fortsatt att växa på bekostnad av kontantkort. ”Uppsida med 100 procent” Millicoms marknader har också drabbats av mycket hårda restriktioner under pandemin. Även om återöppnandet varit långsammare på bolagets marknader noterar Kepler Cheuvreux nu ett kraftigt lyft i mobilitetsindex i slutet av augusti och början på september. ”Baserat på våra relativt försiktiga estimat innebär återgång till värderingen före 2019 en uppsida med 100 procent för de kommande två åren”, skriver Kep
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Cheuvreux, Millicomaktien, Millicoms, Kepler Cheuvreux, Vidare, Millicom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kepler, Millicomen , möjlig, kursdubblare
PrivataAffärer - 05 feb 20 kl. 09:38

Kepler slår ett slag för Betsson

Det skriver Kepler Cheuvreux i en analys och som Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat tidigare höjer analyshuset sin rekommendation till köp (behåll), samtidigt som riktkursen sänks till 61 kronor (72). ”Vi bedömer också att tillväxten kommer att förbättras efter en svag utveckling 2019 och den starka balansräkningen innebär också att det finns potential för förvärv”, skriver Kepler Cheuvreux som menar att Betsson just nu har en ”attraktiv värdering”. Betsson har med cirka 35 procent en låg andel av intäkterna från reglerade marknader jämfört med sina nordiska konkurrenter, skriver Kepler Cheuvreux som räknar med att den andelen kommer att öka till 45-50 procent när den nederländska marknaden regleras, något som väntas ske under 2021.

Affärsvärlden - 27 okt 15 kl. 10:52

Millicom kan få sänkt kreditbetyg

Moodys har placerat Millicom under översyn för en möjlig sänkning av bolagets nuvarande kreditbetyg som är Ba1..

PrivataAffärer - 04 feb 20 kl. 09:57

Här är Swedbanks nya favoritaktie

I sektorfavoriter kastas Hexagon ut från sektorn telekom/media/IT och ersätts av Ericsson. Telekomjätten tar också plats i Swedbanks fokusportfölj samtidigt som Intrum får lämna densamma. Enligt Kepler Cheuvreux, så har Ericsson återhämtat sig betydligt sedan år 2018, till följd av ett omfattande omställningsarbete som bland mycket annat innebar en ny företagsledning.

PrivataAffärer - 29 jan 20 kl. 15:04

Börsjättar bland torsdagens rapportbolag

Rapportbolag torsdag 30 januari: NCC (ca kl 7.10)
Enea (kl 7.20)
Volvo (kl 7.

Dagens PS - 05 jul 18 kl. 15:16

JUST NU: VD:ns tweet får aktien att rusa

Stockholmsbörsen noterades på förmiddagen strax över nollan, medan europeiska börser såsom DAX stiger något mer. USA-terminerna handlas också i blått territorium. Klockan 10.

Skånskan - 17 apr 19 kl. 06:00

Med förkärlek för det hemska

Det är lättare att vara hemsk än rolig. Det tycker den isländska deckardrottningen Yrsa Sigurdardóttir som började sin författarkarriär med humorböcker för barn.
– När jag hade skrivit fem barnböcker var jag trött på att vara rolig och ville skriva för en mer mogen publik.

PrivataAffärer - 25 apr 19 kl. 14:34

Håll koll på detta inför fredagens rapporter

Rapporter fredag 26 april: Hembla (kl 7.00)
Intrum (kl 7.00)
Kungsleden (kl 7.

DI - 13 jun 19 kl. 17:13

Massiv potential – fiaskot ger köpläge

Sedan Mauricio Ramos tog över som vd för Millicom för drygt fyra år sedan har både rörelsemarginalen och kassaflödet lyft och teleoperatören har nu en tydlig färdriktning. Men aktien har genererat en negativ avkastning sedan vd-bytet och huvudägarens sjabbel har sänkt aktien ytterligare. Vi ser dock en möjlig utdelningsfavorit på några års sikt – och passar på att köpa..

PrivataAffärer - 02 aug 19 kl. 11:37

Hernhags fem favoritutdelare just nu

Bostedt16: Nämn dina tre favorithögutdelare!
Marcus: Tre av favoriterna är bussbolaget Nobina, Brookfield Infrastructure Partners med olika infrastrukturer, samt Oneok som äger gaspiplines. Hannes: Hej Marcus!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.