Resume > Ekonomi

Saturday, 19 September, 23:33

Resume - 09 sep 20 kl. 10:48

Le Bureau vinner ArbetsmiljöverketUppdraget innefattar strategisk rådgivning, integrerade kampanjer och mindre kommunikationsinsatser..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Bureau, Arbetsmiljöverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Le Bureau, vinner, Arbetsmiljöverket
Magazin24 - 12 okt 12 kl. 14:45

Arbetsmiljöverket kräver åtgärder hos företag

I slutet av september gjorde Arbetsmiljöverket ett besök hos Ovako i Hallstahammar. Där upptäckte de flera punkter där arbetsmiljön brister och kräver därför åtgärder från företaget. Vid en överenskommern uppföljning den 31 januari 2013 ska Ovako i Hallstahammar informera Arbetsmiljöverket om vad de har gjort för att åtgärda de brister som Arbetsmiljöverket upptäckte hos företaget under en inspektion i september.

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 07:58

Arbetsmiljöverket lovar inspektion

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Skyddsombuden agerar med kraft i arbetsmiljöfrågan på tidningen Norra Skåne. Och nu lovar Arbetsmiljöverket en noggrann analys av ärendet.
Den infekterade situationen på tidningen Norra Skåne, där journalistfacket hävdar att kommunreporter Berit Önell omplacerats efter politiska påtryckningar, har utvecklats till vad fackklubben beskriver som en ”katastrofal arbetsmiljö”.

Dagens PS - 19 jun 19 kl. 09:56

Voi får kritik av Arbetsmiljöverket

Det unga företaget som hyr ut elsparkcyklar får kritik för undermålig arbetsmiljö. Det skriver Di Digital som tagit del av handlingar från Arbetsmiljöverket. Voi är ett av de ledande bolagen på den nya marknaden för elsparkcyklar i Sverige, och värderades nyligen till en miljard kronor.

Skånskan - 17 feb 20 kl. 18:16

Anmäler kommunen till Arbetsmiljöverket

HÖRBY Facken är inte nöjda med kommunens svar på deras framställan om brister i arbetsmiljön och skickade därför på måndagen in en 66a-anmälan till Arbetsmiljöverket med krav på åtgärder.
– Vi behöver komma ur det låsta läge som råder, säger Maria Westlund, ordförande i Sacorådet.Efter att ha läst svaret från HR-chefen Paul Eklund i fredags, om kommunens syn på arbetsmiljöproblematiken, beslöt Vision, Saco och SSR att ta ärendet vidare till Arbetsmiljöverket.

SmålandsPosten - 23 sep 13 kl. 06:12

Arbetsmiljöverket lägger ner utredning

Arbetsmiljöverket har lagt ned utredningen kring arbetsmiljöproblemen på stadsbyggnadskontoret. Personalen som hanterar byggloven har tidigare haft en tung arbetsbelastning. I våras förklarade fack och huvudskyddsombud sitt missnöje med arbetsmiljön på stadsbyggnadskontoret.

BT - 27 dec 13 kl. 14:40

Skola kritiseras av Arbetsmiljöverket

Det är trångt på Lyckeskolan sedan flera undervisningssalar stängts på grund av mögelskador. Nu ställer Arbetsmiljöverket krav på förbättringar av arbetsmiljön.–Vi är många som ska få plats på en liten yta just nu, säger skolans rektor Eva Stenberg.

Uppsalanyheter.se - 23 sep 15 kl. 03:16

Arbetsmiljöverket kräver utredning efter bett av en vårdare

En vårdtagare på ett gruppboende gick i mitten av augusti till attack och bet en vårdare. Fallet anmäldes till Arbetsmiljöverket som nu kräver en utredning av händelsen. En vårdtagare på ett gruppboende gick i mitten av augusti till attack och bet en vårdare.

Alingsås tidning - 16 dec 16 kl. 05:30

Arbetsmiljöverket nöjd med åtgärder

Efter två år avslutar Arbetsmiljöverket ett ärende gällande arbetsmiljön inom hemtjänsten i Herrljunga.
För två år sedan ställde Arbetsmiljöverket krav på en förbättrad arbetsmiljö inom hemtjänsten. Sedan dess har myndigheten gjort flera besök i verksamheten men inte varit helt nöjd med resultatet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Arbetsmiljöverket utreder dödsolycka

Även Arbetsmiljöverket ska utreda hur och varför dödsolyckan i torsdags inträffade, då en ung man avled och ytterligare två skadades i samband med att en skylift kollapsade, uppger SR Dalarna.När liften kollapsade, föll mannen 16 meter och avled. De två skadade fördes till sjukhus med svåra skador.

Magazin24 - 07 okt 12 kl. 21:40

Arbetsmiljöverket kräver handlingsplan

I september besökte Arbetsmiljöverket Sura församling. Efter besöket vill de att församlingen ska vidta en del åtgärder. Arbetsmiljöverket vill att Sura församling ska undersöka arbetsmiljön, bedöma riskerna och genomföra de åtgärder som behövs för att förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.