Realtid > Ekonomi

Saturday, 19 September, 10:56

Realtid - 09 sep 20 kl. 09:45

Nasdaq godkänner Ecoclimes ansökan om noteringFörsta handelsdag på Nasdaq First North Premier Growth Market är den 14 september 2020..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ecoclimes, Nasdaq First North Premier Growth Market

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nasdaq, godkänner, Ecoclimes, ansökanom , notering
SvD - 15 sep 14 kl. 05:18

Ekofin godkänner Irlands ansökan om tidig återbetalning

MILANO (Direkt) EU:s finansministrar godkände enhälligt på lördagen att Irland återbetalar sina nödlån till IMF i förtid..

DI - 12 jul 18 kl. 09:28

FDA godkänner Bioinvents ansökan om start av studier

Tidigare har Bioninvent fått ett godkännande för samma studie av läkemedelsverket i Sverige. Ingen dosbegränsande toxicitet har hittills rapporterats framgår det vidare.    Studien ska undersöka säkerhet och tolerabilitet och som så småningom ska leda fram till en fas 2-dos som ska användas i fas 2a-delen av studien.

DI - 18 mar 20 kl. 16:45

Börsen godkänner Xsprays listbyte

Xspray Pharma meddelar att Nasdaq Stockholms bolagskommitté har godkänt bolagets ansökan om att uppta bolagets aktier till handel på Nasdaq….

DI - 28 nov 14 kl. 11:37

Tingsrätten godkänner Northlands ackordsförslag

Northland Resources meddelar att Luleå Tingsrätt har godkänt bolagets ansökan om ackordsförhandling för de svenska dotterbolagen Northland Resources och Northland Logistics.Det framgår av ett pressmeddelande..

DN - 18 okt 18 kl. 10:55

Regeringen godkänner åtal mot Lundin-toppar

Regeringen har beslutat att godkänna Åklagarmyndighetens ansökan om att få väcka åtal mot Lundin Petroleums ordförande och vd för medhjälp till grovt folkrättsbrott.  Beslutet fattades på torsdagsförmiddagen under regeringens sammanträde, bekräftar justitiedepartementet. .

DI - 03 jul 19 kl. 09:36

Nasdaq Stockholm AB har godkänt Seafire AB:s (publ) ansökan om upptagande till handel på Nasdaq First North i Stockholm

Nasdaq Stockholm AB har meddelat Seafire AB (publ) (”Seafire” eller ”Bolaget”) att Bolagets ansökan om upptagande till handel av Bolagets aktier på Nasdaq Frist North i Stockholm (”Nasdaq First North”) har blivit godkänd. I samråd i Nordic Growth Market (”NGM”) har Bolagets beslutat att sista dag för handel på NGM är den 24 juli 2019..

Skånskan - 28 apr 16 kl. 14:00

Godkänner hus mycket vägnära

Bosarp En husägare i Bosarp har ansökt om att få riva byggnaden på tomten och ersätta den med ett nytt hus.
Trots att bygget kommer att hamna mycket nära vägen godkänner miljö- och samhällsbyggnadsnämnden ansökan.Det är redan konstaterat att det befintliga huset på den aktuella tomten ligger mycket nära vägen.

YLE - 12 sep 17 kl. 04:26

Svagt sug för rökförbud i höghus - första ansökan efter åtta månader i Åbo

Sedan årsskiftet har bostadsaktiebolag kunnat ansöka om rökförbud. Någon rusch har det inte varit, Fastighetsförbundet känner till färre än tio bolag i hela landet som blivit rökfria. Efter mer än åtta månader med den nya lagen är det nu dags för den första ansökan om rökförbud i Åbo.

YLE - 19 feb 15 kl. 19:58

Finland godkänner inte Greklands ansökan om tilläggstid

Det viktigaste är nu att Grekland fortsätter med sina strukturella reformer. Av den orsaken accepterar Finland inte Greklands ansökan om att förlänga lånetiderna. Det säger statsminister Alexander Stubb (Saml).

YLE - 19 jun 13 kl. 19:57

Finländarna godkänner nedskärningar

Majoriteten av finländarna godkänner statens nedskärningar, visar en undersökning som T-Media har gjort. 67 procent ansåg att staten borde skära ner på utgifterna för att stoppa skuldsättningen. Finländarna är också beredda att bidra till statskassan - fyra av fem som svarade på enkäten sa att alla bör jobba och betala skatt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.