Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 02:35

Dagens Media - 09 sep 20 kl. 08:43

Episerver köper OptimizelyCMS-företaget Episerver lägger vantarna på testnings- och optimeringsverktyget Optimizely. Förvärvet innebär att Episerver växer med omkring 350 personer..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Optimizely, CMS, Episerver

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Episerver, köper, Optimizely
Dagensanalys.se - 16 dec 19 kl. 15:36

Episerver köper kompetens inom e-handel för B2B

Episerver har köpt Insite Software för att stärka sin position inför 2020. Insite hjälper B2B-företag att skapa e-handelsplatser, något som förväntas växa sig större än B2B under nästa år. Vi ser kraftiga möjligheter att leverera ett större värde till den undervärderade B2B- handelsmarknaden som är en mångmiljardmarknad.

IDG - 06 maj 13 kl. 15:43

Episerver köper Euroling

Svenska Episerver köper sökuppstickaren Euroling. "Det är lätt att se de affärsmässiga argumenten", säger Episervers vd Martin Henricson om förvärvet. .

Dagensanalys.se - 18 nov 19 kl. 15:02

Episerver förvärvar Idio – specialist inom personalisering

Förvärvet förstärker Episervers kapacitet inom analys och personalisering med syftet att leverera kundcentrerade digitala upplevelser. Episerver köper Idio, en plattform för personalisering och analys av innehåll. Förvärvet accelererar utvecklandet av Episerver Customer-Centric Digital Experience Platform™.

Cornucopia - 02 feb 18 kl. 18:08

Fredagsmys: Sammanställning solkraftproduktion januari - sålde första elen

Dags för lite fredagsmys. Vad är mysigare än en sammanställning av den snabbt stigande solkraftproduktionen i min anläggning nu under januari. Det visar sig till och med att jag faktiskt sålde el de tre soligaste dagarna i januari, om än mycket små, men likt totala kraftproduktionen, snabbt stigande volymer.

Dagensanalys.se - 28 dec 16 kl. 10:18

Sveriges digitala byråer står 2017 inför en rad tuffa utmaningar

Nu går digitala byråer snart in i ytterligare ett år av hög ekonomisk osäkerhet och ett bokslut för 2016 som enligt prognos indikerar på en genomsnittlig vinstmarginal under 2 procent. 2015 visade hela 1 av 5 undersökta byråer röda siffror och jämförs 2011 med 2015 minskade den genomsnittliga vinsten per anställd i kronor med hela -54 procent. Denna artikel är en sammanfattning – Läs hela artikeln här Samtidigt fyller kundsidan sina lokaler med digital kompetens i takt med att digitalisering blir verksamhetskritiskt och insikterna för dyrbara för att outsourcas till underleverantörer.

Entreprenör24 - 26 aug 13 kl. 17:54

Kunder överger dåliga mobilsajter

Mobilsurfandet ökar kraftigt i Sverige, men e-handelssajterna hänger inte alltid med. Många upplever att sajterna fungerar dåligt i mobilen.  Mobilsurfandet ökar kraftigt i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.