Realtid > Ekonomi

Sunday, 27 September, 00:26

Realtid - 09 sep 20 kl. 08:05

SBB utvecklar en helt ny stadsdel i centrala NyköpingNyköpings kommun beslutade igår om en ny stor detaljplan för det stationsnära området Nöthagen..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SBB, Nyköping, Nöthagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SBB, utvecklaren , heltny , stadsdeli , centrala, Nyköping
DI - 09 sep 20 kl. 08:06

SBB utvecklar ny stadsdel i Nyköping

Realtid - 25 jun 18 kl. 08:31

Magnolia Bostad och SBB utvecklar hyresrätter tillsammans

Magnolia Bostad och Samhällsbyggnadsbolaget Norden AB (SBB) har ingått samarbetsprojekt om att utveckla hyresrätter i Nykvarn och Västerhaninge..

DI - 07 mar 17 kl. 22:48

Volvo utvecklar helt ny teknik för elbilar

GENEVE. Volvo Cars håller på att utveckla en helt ny teknik för framtida elbilar. Det avslöjar nye utvecklingschefen Henrik Green i en intervju med Di.

DN - 26 apr 17 kl. 18:42

IS utvecklar helt nya vapen

Trots militära bakslag och krympande territorium gör IS vissa fortfarande vissa framsteg. Enligt rustningsforskare har terrorgruppen utvecklat en helt ny typ av sprängladdning..

Jönköpingsnytt - 13 feb 20 kl. 20:24

Lennings utvecklar helt ny tjänst

Oscar Lennings lämnade sin anställning på banken – för att satsa på att ta fram en helt ny tjänst. Målet är att påbörja lanseringen till hösten.
– En del blev chockade, jag hade ju en trygg vardag.

IDG - 26 maj 18 kl. 14:03

Rykte: Apple utvecklar helt ny plattform mellan Ipad och Macbook


9 to 5 Mac rapporterar om en ny produktfamilj under utveckling på Apple, med kodnamnet Star, som använder arm-processor och kör IOS men kan vara Machybrid..

Skånskan - 16 jan 20 kl. 10:00

SBB laddar för stora ägarskiftet

Kävlinge I början av februari byter 407 hyresgäster i Kävlinge och Furulund hyresvärd. Skånskan har träffat SBB Nordens ansvarige chef Ola Svensson, som känner orterna väl. Själv bor han i Lödde, där man också har ambitioner att bygga hyresrätter.

PrivataAffärer - 15 maj 20 kl. 11:34

Hernhag: Därför borde jag köpt SBB

Stefan : Hej SBB D ser väldigt billig ut nu. Varför? Konkursrisken måste ju vara obefintlig?

PrivataAffärer - 15 nov 19 kl. 07:37

SBB lägger bud på Hemfosa

Budet, som består av en kombination av kontanter och egna aktier, är värt motsvarande 126:15 kronor per stamaktie, lika med en premie på 22,7 procent jämfört med torsdagens stängningskurs, och 194:63 kronor per preferensaktie, en premie på 1,1 procent. ”Med denna transaktion skapar vi Nordens största bolag för social infrastruktur. Det sammanslagna bolaget skulle ha en attraktiv och stabil fastighetsportfölj kännetecknad av exponering mot nordiska välfärdsstater med långa hyresavtal, höga uthyrningsgrader och en diversifierad bas av hyresgäster”, säger SBB:s vd Ilija Batljan i ett uttalande.

Affärsvärlden - 25 jun 18 kl. 07:50

SBB och Magnolia Bostad utvecklar hyresrätter

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, har inlett samarbete med Magnolia Bostad om utveckling av hyresrätter i Nykvarn samt handelsytor och hyresrätter i Västerhaninge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.