Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 29 October, 12:04

Sydsvenskan - 09 sep 20 kl. 08:00

Kafétäta S:t Knut får ytterligare ett kafé i höstMokka Pot satsar på frukost- och kaffegäster..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Knut, Pot

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kafétäta, S:t, Knutfår , ytterligareett , kaféi , höst
BT - 06 jul 11 kl. 10:54

Kraftigt uppsving för kaféerna

Kafébranschen har de senaste åren vuxit kraftigt - betydligt mer än restaurangnäringen i stort - och omsätter nu över fyra miljarder kronor om året. Under perioden 2007 till 2010 steg försäljningen med drygt 20 procent, enligt siffror från Statistiska centralbyrån (SCB).
- Helt klart finns det en kafétrend, säger Björn Arnek, branschekonom på Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare (SHR).

VA - 06 jul 11 kl. 13:15

Kraftigt uppsving för kaféerna

6 juli Kafébranschen har de senaste åren vuxit kraftigt ? betydligt mer än restaurangnäringen i stort ? och omsätter nu över fyra miljarder kronor om året.

YA - 07 feb 14 kl. 06:30

Nytt kafé slår snart upp portarna

Foto: Sprisse Nilsson
Det är full fart inne på gamla sushibaren och reklambyrån på Storgatan. Kaffemaskiner i retrostil baxas upp och sätts på plats och lokalerna genomgår en förvandling. Nästa vecka får Simrishamn ett nytt kafé.

Sydsvenskan - 03 jun 16 kl. 11:30

Här är Malmös 18 bästa kaféer

Bäst chanser att hitta bra kaféer i Malmö har man på S:t Knut..

Nyheter 24 - 22 dec 11 kl. 02:42

Kaféägaren var tidigare gängmedlem i Lion Family


"Man kan säga att killen som leder kafét och renoveringen har ett gediget kriminellt förflutet." MALMÖ. Det finns ingen hotbild mot den 40-årige kaféägaren, enligt honom själv.

BT - 15 dec 14 kl. 06:25

Gisslandrama på kafé i Sydney

Fem personer har tagit sig ut från det kafé i Sydney där ett antal människor har tagits som gisslan av en beväpnad gärningsmän. Är du på plats? Hör av dig till BT.

Barometern - 30 jun 14 kl. 14:51

Nytt nattöppet kafé för unga

Till hösten öppnar ett nattkafé för kommunens ungdomar. Kaféet ska ha öppet på fredags- och lördagskvällar. Ett kvälls- och nattöppet kafé är något som har efterfrågats av många ungdomar, bland annat genom medborgarförslag till kommunen.

Skånskan - 28 nov 19 kl. 05:00

Kräver vite av smutsigt kafé

MALMÖ Miljöförvaltningen slår ner på ännu ett Espresso House i Malmö och kräver att Förvaltningsrätten beslutar om ett vite på 30 000 kronor.Detta efter att ha gjort en oanmäld livsmedelskontroll på ett av företaget kaféer på Sundspromenaden.
– Vi är noga med att näringsställena följer lagen när det gäller hanteringen av livsmedel och säkerheten för kunderna, säger miljöinspektör Carl-Erik Kockum.

BT - 20 okt 13 kl. 20:48

Blodigt bombdåd mot kafé i Bagdad

Irak, fast i en spiral av oroligheter, skakas på nytt av flera blodiga våldsdåd. Många dödades på söndagen i en självmordsattack mot ett kafé, och tidigare under dagen begicks flera dåd runtom i landet. När den första bomben, en sprängladdning som placerats på marken nära ett gatukafé i al-Amil i södra Bagdad, detonerade skyndade människor snabbt fram till bombplatsen.

Skånskan - 19 maj 19 kl. 07:00

Inte alls ett tvättäkta kafé

KÖPENHAMN Vid första anblicken verkar kaféet på Elmegade i Nørrebro inte speciellt annorlunda från andra liknande ställen, möjligtvis sticker den färgstämda inredningen ut en aning.
Men så är det något som surrar i bakgrunden.När islänningen Fridrik Weisshappel kom till Danmark för 16 år sedan hade han två mål: att lära sig danska och börja träna yoga.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.