Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 24 September, 13:01

Dagens Media - 09 sep 20 kl. 07:35

Disney Plus slår sig in i Sverige med lågprisMed en strategisk låg prisnivå kommer Disney Plus troligen att driva på hushållens stackingeffekt. Samtidigt utmanar Disney Plus en redan utsatt biomarknad genom att släppa storfilmen ”Mulan” via sin streamingtjänst i stället..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Plus, Sverige, Disney Plus, Mulan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Disney, Plusslår sig in i , Sverigemed , lågpris
Expressen - 05 nov 14 kl. 16:20

Löfven vill ha ett lågpris-VM i Sverige

Statsminister Stefan Löfven vill ha ett "Ikea-OS" eller ett lågpris-VM i fotboll till Sverige - för att locka fler turister. - Jag tror att den olympiska världen, och andra med för den delen, kan tänka sig att se sådana evenemang som inte bara rusar i höjden kostnadsmässigt, utan lite sans och balans, säger han till Expressen i samband med ett besök på Stockholms hotell- och restaurangskola..

YA - 14 okt 13 kl. 04:00

Dagens Lort-Sverige

Det duger inte att upphandla städning på skolor enbart efter lägsta pris.
Det är ingen nyhet att skoltoaletter länge varit riktigt äckliga inrättningar, och att barn underförstått förväntas stå ut med det. Inte desto mindre är TV4:s kampanj för bättre skoltoaletter välkommen.

BT - 22 nov 12 kl. 10:55

Hur stort centrum tål Borås?

När riskerar man att smeta ut stadskärnan så mycket att cityhandeln tappar volym och city i attraktivitet? Är det viktigare för Borås att ha en levande stadskärna eller ett 2,4 kilometer långt handelsstråk för shoppingsugna, undrar Jonus Bartholdson. Jag är en Stockholmsboende boråsare med stark känsla för Borås bygd och stad.

Cornucopia - 11 jul 19 kl. 15:59

Utvärdering ett år med timpris på elen - hur mycket sparade jag?

Ett år har nu gått sedan jag bytte över till timbaserad elprismätning, vilket ger stor kontroll över när man förbrukar sin el. Nedan följer en utvärdering.
Min solkraftanläggning i mörkaste vintern i januari 2018.

Cornucopia - 17 nov 19 kl. 09:10

Saint Barth: Jetset, det vackra folket och pengarna

Den forna svenska kolonin Saint Barth har de senaste tjugo åren förvandlats till en av Karibiens gräddhyllor. Här hittar man jetset och det vackra folket, som inte har några problem med pengar. Kan absolut vara värt ett besök om man undrar how to spend it eller vill tycka att Sverige, rent av Norge eller Schweiz, är billigt.

Affärsvärlden - 06 dec 18 kl. 08:00

En pan-nordisk lågprisjätte

PORTFÖLJUPPDATERING Lågpris plus störst skala i Norge håller e-handelns "retaildöd" på behörigt avstånd från Europris..

DI - 22 dec 13 kl. 16:39

Vinfråga: Vad petar de i vinet egentligen?

Hej! Hur är det med smakförstärkare i vin: tillsatser. När man känner en doft av svarta vinbär, är det bara en gnutta tillsatt saft, eller kan illusionen av jordmån, årsmån mm roll få leva kvar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så vill Pripps locka till sig hipstersBilliga ölpriser

SVERIGE. Pripps blå har släppt en ny reklamfilm på YouTube. Klippet visar likt tidigare år upp den svenska sommaren från sin bästa sida.

IDG - 10 sep 14 kl. 15:25

Starweb vill utmana de stora

Starweb vill utmana de större e-handelsplattformarna i Sverige. Tricket är säljfunktioner till lågpris..

Dagens PS - 18 dec 17 kl. 10:16

Axel Johnson-koncernen och Norrsken in i Matsmart

Det fortsätter att röra på sig inom livsmedelssektorn och nu får Matsmart in Axel Johnson och Klarna-grundaren Niklas Adalberths stiftelse Norrsken som ny delägare. Investeringen sker genom D-Ax som är Axel Johnson-koncernens enhet för investeringar i startups. Även Klarna-grundaren Niklas Adalberths stiftelse Norrsken kommer in som ny delägare när Matsmart tar in totalt 75 miljoner kronor i en nyligen avslutad finansieringsrunda där även befintliga investerare deltar.

Dagensanalys.se - 18 mar 20 kl. 09:46

ÖoB lanserar nytt reklamkoncept som inspirerats av The Office

ÖoB lanserar idag sitt nya reklamkoncept ”Smart, roligt, billigt”. Reklamfilmerna, som är inspirerade av det klassiska sitcomformatet och storfavoriten The Office, är skapade av reklambyrån Tillsammans ihop med FLX och Måns Herngren. ÖoB har en mycket stark lågprisposition och är pionjären inom lågpris i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.