Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 25 September, 22:24

Expressen Dina Pengar - 08 sep 20 kl. 21:52

Alice skilde sig från poolkillen – blev världens rikaste kvinnaNEW YORK. Hon gifte sig med poolkillen – och skilde sig lika snabbt. Sedan dess har Alice Walton, 70, byggt upp en förmögenhet som gör henne till världens rikaste kvinna.Pengarna kommer från Walmartimperiet, men hon har ingen aktiv del i familjeföretaget och håller sig undan rampljuset.I stället har Alice Walton plöjt ner miljarder på att förvandla hemstaden till ett konstmecka.
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
NEW YORK, Alice Walton, Walmartimperiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alice, skildesig från , poolkillenblev världens , rikaste, kvinna
Expressen - 16 jan 19 kl. 05:42

Bezos skilde sig – när kärleksaffären avslöjades

WASHINGTON, D.C. Världens rikaste man Jeff Bezos, 55, meddelade plötsligt att han skiljer sig.

Skånskan - 11 jan 20 kl. 08:00

Alice Jönsson fångade drömmen på Malmö opera

Det var på Malmö opera Alice Jönssons dröm föddes när hon var sju år gammal. Förra året var det också där den slog in för den då nioåriga Skanörsbon.Alice Jönsson
Ålder: 10 år.

VA - 13 jan 11 kl. 15:29

Snart rankas världens rikaste

13 januari Intresset för rankinglistor över rika människor tycks aldrig ta slut och nu meddelar Bloomberg att de planerar att släppa en rankinglista över världens miljardärer, skriver Wall Street Journal. Till sin hjälp har de Forbes veteran Matthew Miller, som bland annat ligger bakom den erkända listan Forbes 400 som rankar världens rikaste amerikaner. Medieintresset för sådana här rankinglistor har vuxit stadigt under den senaste tiden och det finns nu listor där de allra rikaste människorna rankas i Kina, Storbritannien, USA och Australien och fler är på väg in.

Kristianstadsbladet - 08 nov 11 kl. 06:30

En hårresande bra säsong av Alice Nilsson

I fjol blev hon utsedd till Månadens Talang för sin medverkan i U17-landslaget. Men det är i år som KDFF-talangen Alice Nilsson har fått sitt stora genombrott. Och jämfört med i fjol så kan man lugnt påstå att hon tagit en sisådär "femtielva" kliv framåt.

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 13 kl. 16:25

Alice Munro vill komma till Sverige

Nobelpristagaren i litteratur vill komma till prisceremonin. Men det är ännu oklart om den 82-åriga Alice Munros ork räcker hela vägen till Stockholm. Samtidigt fortsätter hyllningskören, men några få undantag, att sjunga den kanadensiska författarens lov.

Kristianstadsbladet - 11 okt 13 kl. 16:25

Alice Munro vill komma till Sverige

Nobelpristagaren i litteratur vill komma till prisceremonin. Men det är ännu oklart om den 82-åriga Alice Munros ork räcker hela vägen till Stockholm. Samtidigt fortsätter hyllningskören, men några få undantag, att sjunga den kanadensiska författarens lov.

BT - 11 feb 14 kl. 20:20

Minns Alice Babs uppträdande på Bäckäng: "Inte en enda ledig plats"

För många år sedan. Bäckängskolans aula var fullsatt. Alice Babs stod på scen.

Skånskan - 16 jan 20 kl. 06:00

Alice Boman drömmer vidare efter debuten

Genombrottet med ep:n Skisser kom 2013 och sedan dess har det blivit ytterligare en hyllad ep, musik i tv-serier, spelningar i USA och ständiga lovord från kritikerna. Och nu är det äntligen dags för Alice Bomans första fullängdsalbum. Dream on släpps på fredag den 17 januari och den 14 februari inleder hon en vårturné på Babel i uppväxtstaden Malmö.

VA - 27 jan 11 kl. 13:38

Världens rikaste

27 januari Att Ikea-grundaren Ingvar Kamprad skulle vara världens rikaste man har Veckans Affärer hävdat ända sedan våren 2004, då vår mångårige medarbetare och frilansjournalist Bo Pettersson räknade ut att ett börsnoterat Ikea utan vidare skulle vara värt 400 miljarder kronor. När Veckans Affärer för snart sju år sedan petade självaste Bill Gates från tronen som världens rikaste gav det rejält eko och redaktionen blev nedringd och överöst med e-post. Då, 2004, listade amerikanska Forbes Kamprad först på en 13:e plats på sin lista över världens rikaste.

HBL - 19 aug 14 kl. 18:09

Ny låt om de tjugo rikaste familjerna

För 45 år sedan sjöng Kristiina Halkola den odödliga låten om Finlands rikaste 20 familjer. I går fick låten nytt liv då Esko Seppänen gav ut sin bok om Finlands rikaste och en ny version av låten presenterades.Esko Seppänen säger sig ha valt ut dagens rikaste tjugo familjer enligt samma lekfulla och provokativa kriterier som användes för 45 år sedan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.