Resume > Ekonomi

Saturday, 19 September, 17:04

Resume - 08 sep 20 kl. 15:53

Nio stora annonsörer om utmaningarna inför hösten: ”Bromsar och gasar beroende på efterfrågan”Under det senaste halvåret har vissa annonsörer valt att minska sina medieköp ordentligt, medan andra valt att satsa. Hur kommer de göra i höst och vilka är deras största utmaningar? Resumé har pratat hösten 2020 med stora annonsörer inom betting, apotek, sporthandel, drivmedel telekom, retail, finans och bilkategorin..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niostora , annonsörerom , utmaningarnainför , hösten, Bromsaroch , gasar beroende på efterfrågan
Resume - 08 sep 20 kl. 15:53

Åtta stora annonsörer om utmaningarna inför hösten: ”Bromsar och gasar beroende på efterfrågan”

Under det senaste halvåret har vissa annonsörer valt att minska sina medieköp ordentligt, medan andra valt att satsa. Hur kommer de göra i höst och vilka är deras största utmaningar? Resumé har pratat hösten 2020 med stora annonsörer inom betting, apotek, sporthandel, drivmedel, retail, finans och bilkategorin..

Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 10:31

Här är listan på alla experter som Sveriges Annonsörer valt ut

Sveriges Annonsörer har förändrat strukturen på sina mediekommittéer. Från och med årsskiftet har kommittéerna minskat i antal och bytt namn till Expertteam. Dessa kommer i sin tur bestå av ett team för köpta kanaler, ett för förtjänade och ett team för egna kanaler.

Dagensanalys.se - 01 apr 19 kl. 14:10

Sveriges Annonsörer prisas internationellt för ”Guide för digital annonsering”

Det var i  torsdags som Sveriges Annonsörer tilldelades priset  WFA President’s Award för publikationen ”Guide för digital annonsering”. Priset delades ut under Global Marketer Week i Lissabon, en årlig konferens som arrangeras av World Federation of Advertisers (WFA). Guiden togs fram av Sveriges Annonsörers Expert-team Mediekvalité under hösten 2018 och publicerades i januari 2019.

Nyheter 24 - 22 okt 13 kl. 10:51

"Om den halshuggna visar brösten ? då jävlar vaknar Facebook"Viktor Adolfsson

Here we go again.Ni kan det vid det här laget. Facebook ?

YLE - 09 aug 17 kl. 15:21

Konstnärer iakttar och skriver om Ekenäs torg

I augusti samlas nio bildkonstnärer på Ekenäs torg. De ska sitta där i tre dagar och skriva om torglivet och människorna. Projektet resulterar i en bok och en radioessä.

YA - 04 okt 13 kl. 06:00

Nio med egna Österlenbilder

Foto: Martina Eriksson
Bilden av Österlen kan se ut på många olika sätt. Det blir tydligt när nio Österlenbaserade konstnärer visar sina personliga bilder av det östskånska landskapet.
På lördag den 5 oktober är det vernissage för den nya samlingsutställningen ?

Skånskan - 04 okt 18 kl. 05:00

Nio företag och Lidl på g

SVEDALA Lidl har fått klartecken för sina planer att öppna en butik vid E65.
På andra sidan vägen har samtidigt nio olika företag reserverat merparten av tomterna på industriområdet östra 2.– Med det här beslutet tar vi ett viktigt steg för området.

Kristianstadsbladet - 29 sep 12 kl. 06:30

Njuter av livet som pensionärer

Foto: Peter Åklundh
På 25 år byggde de upp ett av Sveriges ledande postorderföretag ? Orderinvest i Knislinge. Nu unnar sig Elisabeth och Gerth Agardsson det goda i livet.

Sydsvenskan - 04 jun 14 kl. 13:03

Lars Løkke Rasmussens nio liv

Alla trodde att Danmarks borgerliga oppositionsledare Lars Løkke Rasmussen var uträknad. Affärerna hade blivit för många, opinionssiffrorna är katastrofala.Partidistrikt och folketingsledamöter krävde hans avgång och kronprinsarna var utsedda.

Kristianstadsbladet - 04 jun 14 kl. 07:28

Nio tips inför festivalen

Foto: Malin Palm
Sölvesborg. Ett ord. Som beskriver det irriterande tjutet som rungande viner mellan staplade marshallstackar när mikrofonerna blir osams.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.