Resume > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 02:02

Resume - 08 sep 20 kl. 15:53

Åtta stora annonsörer om utmaningarna inför hösten: ”Bromsar och gasar beroende på efterfrågan”Under det senaste halvåret har vissa annonsörer valt att minska sina medieköp ordentligt, medan andra valt att satsa. Hur kommer de göra i höst och vilka är deras största utmaningar? Resumé har pratat hösten 2020 med stora annonsörer inom betting, apotek, sporthandel, drivmedel, retail, finans och bilkategorin..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åttastora , annonsörerom , utmaningarnainför , hösten, Bromsaroch , gasar beroende på efterfrågan
Resume - 08 sep 20 kl. 15:53

Nio stora annonsörer om utmaningarna inför hösten: ”Bromsar och gasar beroende på efterfrågan”

Under det senaste halvåret har vissa annonsörer valt att minska sina medieköp ordentligt, medan andra valt att satsa. Hur kommer de göra i höst och vilka är deras största utmaningar? Resumé har pratat hösten 2020 med stora annonsörer inom betting, apotek, sporthandel, drivmedel telekom, retail, finans och bilkategorin..

Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 10:31

Här är listan på alla experter som Sveriges Annonsörer valt ut

Sveriges Annonsörer har förändrat strukturen på sina mediekommittéer. Från och med årsskiftet har kommittéerna minskat i antal och bytt namn till Expertteam. Dessa kommer i sin tur bestå av ett team för köpta kanaler, ett för förtjänade och ett team för egna kanaler.

DalaDemokraten - 12 aug 16 kl. 15:59

Åtta nya dalakörer till hösten "Finns en jättestor efterfrågan"

I takt med att löven faller ned så startar åtta nya körer i Falun- och Borlängeregionen. Bakom dem står två samlade människokrafter från Hagströms musikskola och Sångfabriken som nu skapat körprojektet Körsång för alla..

Dagensanalys.se - 01 apr 19 kl. 14:10

Sveriges Annonsörer prisas internationellt för ”Guide för digital annonsering”

Det var i  torsdags som Sveriges Annonsörer tilldelades priset  WFA President’s Award för publikationen ”Guide för digital annonsering”. Priset delades ut under Global Marketer Week i Lissabon, en årlig konferens som arrangeras av World Federation of Advertisers (WFA). Guiden togs fram av Sveriges Annonsörers Expert-team Mediekvalité under hösten 2018 och publicerades i januari 2019.

YLE - 16 aug 13 kl. 09:15

Få premiärer på Svenska Teatern

Om några veckor kör höstens föreställningar i gång på Svenska Teatern. Efter ett tufft år med ekonomisk förlust bjuder teatern på få premiärer. Den största satsningen är familjepjäsen Djungelboken.

YLE - 15 aug 13 kl. 17:23

Få nypremiärer på Svenska Teatern

Om ett par veckor kör höstens föreställningar i gång på Svenska Teatern. Efter ett tufft år med ekonomisk förlust bjuder teatern på få nypremiärer. Den största satsningen är familjepjäsen Djungelboken.

Nyheter 24 - 22 okt 13 kl. 10:51

"Om den halshuggna visar brösten ? då jävlar vaknar Facebook"Viktor Adolfsson

Here we go again.Ni kan det vid det här laget. Facebook ?

Sydsvenskan - 04 sep 20 kl. 05:30

Hetare budgivningar och snabbare affärer

Intresset för villor har ökat rejält under sommaren – vilket har fått budgivningarna att ta fart. – Nu är villamarknaden väldigt het och kan fortsätta gå starkt under hösten om många fortsätter att jobba hemma, säger Erik Holmberg, analytiker på Hemnet..

Vimmerby Tidning - 04 sep 20 kl. 05:35

Hetare budgivningar och snabbare affärer

Intresset för villor har ökat rejält under sommaren – vilket har fått budgivningarna att ta fart. –Nu är villamarknaden väldigt het och kan fortsätta gå starkt under hösten om många fortsätter att jobba hemma, säger Erik Holmberg, analytiker på Hemnet..

UNT - 04 sep 20 kl. 05:35

Hetare budgivningar och snabbare affärer

Intresset för villor har ökat rejält under sommaren – vilket har fått budgivningarna att ta fart. –Nu är villamarknaden väldigt het och kan fortsätta gå starkt under hösten om många fortsätter att jobba hemma, säger Erik Holmberg, analytiker på Hemnet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.