Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 20 September, 13:28

Dagens Media - 08 sep 20 kl. 15:27

GP gör dokumentär-tv-satsning om coronavårenI Göteborgs-Postens tv-dokumentär ”Hundra dagar” berättar tidningen om sex personers upplevelser av coronavåren..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Göteborgs-Postens, Hundra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GP gör, dokumentär-tv-satsningom , coronavåren
GöteborgsPosten - 07 sep 20 kl. 05:00

GP gör dokumentär om coronavåren

Följ sex personers liv under en vår då allt sattes på spel..

Skånskan - 08 mar 16 kl. 06:00

Journalistpionjär i fokus för ny dokumentärfilm

Kultur och Nöje Hon arbetade som piga i Sörmland, som nomadlärare för samer i Saarivuoma och reste världen runt – långt innan uttrycket fanns var Ester Blenda Nordström Sveriges första wallraffande journalist. Nu har filmregissören Anna Hylander från Malmö gjort en dokumentärfilm om denna äventyrslystna men också självförbrännande journalist, som också var hennes mormors moster. Premiär är det på Tempo dokumentärfilmfestival i veckan och i april visas Ester Blenda i en kortare version i SVT.

Uppsalanyheter.se - 28 maj 15 kl. 02:22

"Vikingarna" - premiär för dokumentär inspelad i Gamla Uppsala

Lagom till sommaren har Viasat History premiär för "Vikingarna", en dokumentärserie som genom nya arkeologiska fynd sprider nytt ljus över vikingarnas liv och historia, delar av dokumentären är inspelad i Gamla Uppsala och börjar sändas tisdag den 2 juni.Lagom till sommaren har Viasat History premiär för "Vikingarna", en dokumentärserie som genom nya arkeologiska fynd sprider nytt ljus över vikingarnas liv och historia, delar av dokumentären är inspelad i Gamla Uppsala och börjar sändas tisdag den 2 juni.
Över fem avsnitt följer vi i vikingarnas fotspår tvärsöver Europa till de platser vikingarna besökte och undersöker hur dessa ökända skandinaviska krigare verkligen levde.

Expressen - 27 mar 13 kl. 13:02

Live i kväll: Frågor & svar efter Bildt-dokumentären

Expressen TV:s live-satsning fortsätter. Klockan 21 i kväll, direkt efter att första delen av "Bildt - Excellensen" sänts, välkomnar Niklas Svensson tittarna till en live-sändning från Expressen TV:s nya studio. - Jag är övertygad om att många som ser SVT-dokumentären om Carl Bildt vill höra mer - och själva ha möjlighet att ställa frågor, säger han..

Länstidningen i Jämtland - 13 feb 17 kl. 10:16

TV: Se trailern till nya ÖFK-dokumentären

Filmen heter "See the man" och handlar om ÖFK:s satsning på och utanför fotbollen. Spana in de första klippen från filmen här..

ÖstersundsPosten - 13 feb 17 kl. 10:16

TV: Se trailern till nya ÖFK-dokumentären

Filmen heter "See the man" och handlar om ÖFK:s satsning på och utanför fotbollen. Spana in de första klippen från filmen här..

Skånskan - 18 maj 16 kl. 07:00

Engelsfors-författare aktuell med thriller i P3

Radio Engelsfors-författaren Sara Bergmark Elfgren är tillbaka i ett helt nytt medium. Den 1 juli är det premiär för hennes thrillerpodd, mockumentären De dödas röster, i P3.
- Det är en spännande historia om vänskap, om att växa upp, om mörka hemligheter och så en övernaturligt twist på det, avslöjar Sara Bergmark Elfgren.

Barometern - 10 sep 14 kl. 06:13

Stödet skulle mörkas

Kommunledningen krävde att NBAB och Nybro Energi skulle betala ut pengar till Orrefors samhällsförening, pengar som sedan skulle skickas vidare till Royal Design.
Bostadsbolagets vd Stefan Henrixon vägrade. Några månader senare hade han fått sparken.

YLE - 27 mar 14 kl. 22:01

Yle premierades av Koura

Yles och MTV3:s utbildningsfond Koura har delat ut pris för bästa radio-, tv- och webbinnnehåll år 2013. Bland de uppmärksammade dokumentärerna finns "Dora på Lammholm" som sändes i Yle Fem. Dokumentären handlar om åldringsvården och om man får leva som man vill då man blir gammal.

Politologerna - 12 sep 14 kl. 08:00

Har regeringen Reinfeldt uppfyllt sina vallöften från 2010?

I våras genomförde tidningen Riksdag och Departement (RoD) en ambitiös genomgång av samtliga vallöften i Alliansens gemensamma valmanifest från 2010. Listan över vallöften kommer från valforskningsprogrammet vid Göteborgs universitet och granskningen ger ett värdefullt bidrag till den vallöftesforskning som bedrivs sedan ett antal år tillbaka vid statsvetenskapliga institutionen. Eftersom Riksdagen har beslutat att lägga ner tidningen Riksdag och Departement (se här ett inlägg om det okloka i detta beslut) går resultatet av undersökningen inte att komma åt via internet längre.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.