Dagens Media > Ekonomi

Friday, 18 September, 18:37

Dagens Media - 07 sep 20 kl. 09:10

Thomas Baekdal: Pandemin banar väg för mer flexibla event – som pågår jämtANALYS. Medieanalytikern Thomas Baekdal spår mer varierade och flexibla event och konferenser efter corona – med både digitala och fysiska inslag..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Baekdal, Analys, Thomas Baekdal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thomas, Baekdal, Pandemin, banar, vägför , mer, flexibla, event, som pågår jämt
Dagens Media - 23 apr 20 kl. 13:01

Thomas Baekdal: Finns det bara plats för en vinnare på framtidens mediemarknad?

Är mediebranschen en winner-takes-all”-marknad? Ja, menar medieanalytikern Thomas Baekdal. Men tur då att det i dag finns fler undermarknader än någonsin..

Dagens Media - 02 jul 20 kl. 08:26

Thomas Baekdal: ”Alla publicister har egen affärsmodell i framtiden”

Coronapandemin tvingar fram nya synsätt samtidigt som mediekonsumtionen förändras. Med utgångspunkt i magasinsmarknaden förklarar medieanalytikern Thomas Baekdal hur publicisternas affärsmodeller kommer att förändras i grunden..

Dagens Media - 07 sep 20 kl. 09:10

Pandemin banar väg för mer flexibla event – som pågår jämt

Medieanalytikern Tomas Baekdal spår mer varierade och flexibla event och konferenser efter corona – med både digitala och fysiska inslag. ”Pandemin har tvingat oss göra saker annorlunda, vilket skapat nya möjligheter”, skriver han i en medieanalys för Dagens Media..

Dagens Media - 27 apr 20 kl. 11:57

Replik: ”Därför har Baekdal helt fel”

Journalisten och mediekonsulten Anders Malmsten menar att Thomas Baekdal har fel i sin analys om att vi är på väg mot en ”winner take it all”-marknad. ”För 7–8 år sedan hade jag tveklöst hållit med honom om detta. Men i dag tror jag att han har helt fel”, skriver han i en replik..

PrivataAffärer - 08 sep 20 kl. 10:49

Prognos: Pandemin sänker bostadsbyggandet med 6 procent

”Bostadsbyggandet toppade 2017 och har sedan dess minskat, främst på grund av hårdare kreditregleringar och en arbetsmarknad som tappat fart. Till detta läggs nu effekterna av pandemin, vilket gör att antalet påbörjade bostäder väntas minska med 6 procent i år och når botten nästa år på 43.000 startade bostäder.

UNT - 17 jun 20 kl. 16:58

Fler TBE-fall väntas – på grund av pandemin

När fler går ut skog och mark riskerar också TBE-fallen att öka. Det säger professorn och fästingforskaren Thomas Jaenson vid Uppsala universitet..

News55 - 06 jul 20 kl. 15:30

Så drar Kalle Moraeus sitt strå till stacken under pandemin

Kalle Moraeus har börjat med att hjälpa personer i riskgrupper med att handla, även om han inte fått så många uppdrag än. Det berättar han för Expressen. Den populära musikerna uppger också att han inte har några intäkter under pandemin och tillägger att han inte vill prata om sin ekonomi i tidningen, likt “alla i sin bransch”.

Expressen - 12 jul 20 kl. 20:01

Här trängs kunderna på Gekås – trots pandemin

Här trängs shoppingsugna semesterfirare inne på Gekås Ullared under den pågående coronapandemin.Bilder inifrån varuhuset visar hur kunderna flockas i gångarna och köar nära vandra, tvärtemot direktiven.– Det är omöjligt att hålla avstånd där inne, säger besökaren Dejan Gotovac.

NT - 8 timmar sedan

Annorlunda trafikvecka på grund av pandemin

På grund av covid-19-pandemin blev europeiska trafkveckan i år annorlunda i Finspång..

DI - 09 maj 11 kl. 13:02

VW-bud banar väg för Scaniasamarbete

Volkswagens förvärv av MAN-aktier och avsikt att lägga bud banar vägen för "nära samarbete" mellan MAN, Scania och Volkswagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.