Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 20 September, 09:45

Expressen Dina Pengar - 08 sep 20 kl. 12:30

Så styr du snabbt upp din ekonomi efter sommarenBlev semestern lite dyrare än du tänkt?I veckans avsnitt av Expressens privatekonomiska magasin ”Dina pengar” får du tips på hur du tar tillbaka kontrollen över din ekonomi..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Expressens, Dina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , styrdu , snabbtupp din , ekonomiefter , sommaren
Dagen - 04 maj 11 kl. 03:00

Svenska kyrkans ekonomi måste bygga på teologi

Öppet brev till Kyrkostyrelsen i Svenska kyrkan. Det har utgått ett påbud om en ny modell för ekonomisk planering och redovisning inom Svenska kyrkan. Detta föranleder några kritiska frågor.

SvD - 11 feb 16 kl. 08:21

Fem farliga myter styr svensk ekonomi

Samtidigt som politikerna fortsätter tjafsa seglar Sverige rakt in i en ny finansstorm. Inte? I så fall är vårt land närmast unikt i den ekonomiska historien..

E24 - 24 dec 16 kl. 03:30

Farliga myter styr svensk ekonomi

DEL 3 | Samtidigt som politikerna fortsätter tjafsa seglar Sverige rakt in i en ny finansstorm. Inte? I så fall är vårt land närmast unikt i den ekonomiska historien.

YLE - 17 nov 14 kl. 08:45

Elevprestationer blir viktigare för skolans ekonomi

I dag är det främst antalet elever som styr hur mycket pengar ett gymnasium får. Det här kommer ändå att ändras inom några år då elevernas prestationer blir allt viktigare för skolans ekonomi. Då den nya reformen träder i kraft kommer exempelvis hur snabbt eleverna studerar, hur bra de presterar i studentskrivningarna samt hur många som får studieplatser att påverka pengaflödet.

Skånskan - 06 dec 16 kl. 01:00

Cir­ku­lär ekonomi löser inte alla pro­blem

ERWP.fif(0)Är cir­ku­lär ekonomi det som ska rädda världen? Så höga am­bi­tioner har kan­ske in­gen, men på senare tid har be­greppet cir­ku­lär ekonomi lan­serats i allt fler sam­man­hang.

Supermiljöbloggen - 28 okt 18 kl. 18:18

Hannes Anagrius: En ekonomi oberoende av tillväxt

KRÖNIKA DEL 2 av 1. Hur kan ekonomin designas så att den ökar välbefinnandet inom planetens gränser, oavsett om ekonomin växer eller krymper? I förra delen av denna krönika (här) beskrev jag de enorma svårigheterna med att förena evig ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle.

Sydsvenskan - 13 feb 11 kl. 06:30

Ny frihet kan snabbt försvinna

Den egyptiska militären meddelade igår att det nattliga utegångsförbudet kortas från tio till sex timmar. Det är ett första konkret tecken på att landets nya makthavare lättar på Mubarak­regimens restriktioner.
1Hur förändras Egypten när landet nu styrs av militära makthavare?

Dagens PS - 18 dec 17 kl. 06:09

Regeringen tagen på sängen om svensk ekonomi

Magdalena Andersson väntas få bakläxa om styrkan i svensk ekonomi. ”När konjunkturen vänder kan det gå snabbt”. När finansminister Magdalena Andersson (S) lämnade prognos för styrkan i svensk ekonomi för 2017, vid höstbudgeten i oktober, trodde hon på en tillväxt på 3,4 procent.

Cornucopia - 19 nov 18 kl. 11:09

Nordea: Hushållen räntekänsligare än allmänt känt - risk för prisras på bostäder - tio år för svensk ekonomi att återhämta sig

Nordea skriver i en färsk analys att hushållen är känsligare för ränteutvecklingen än vad som är allmänt känt i en form av stresstest banken gjort. Risken för fallande bostadspriser är hög skriver Nordea, som menar att det kan ta tio år för svensk ekonomi och arbetsmarknad att återhämta sig om bostadspriserna faller 20%.
Det ser mörkt ut när man ser ner på Stockholm från Himlen.

PrivataAffärer - 23 jul 20 kl. 15:48

Privatekonom: Lär barnen ekonomi i sommar

Privata Affärer har i många år drivit kravet på privatekonomi som ett eget skolämne. Utan att få gehör. Men det finns egna sätt att lära barnen om pengar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.