Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 20 September, 21:45

Cornucopia - 08 sep 20 kl. 11:04

Skottlossning mellan kärnvapenmakterna Indien och Kina i HimalayaIndien och Kina uppger nu att motparten öppnat eld med skjutvapen i konflikten inne på indiskt territorium i Himalaya. Det anses vara ett brott mot den informella överenskommelse man haft om att inte skjuta på varandra sedan några decennium.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Indien, Kina, Himalaya, Island

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottlossningmellan , kärnvapenmakterna, Indienoch , Kinai , Himalaya
SR - 08 sep 20 kl. 11:17

Skottlossning blåser liv i gränskonflikten

Indien och Kina anklagar varandra för att ha öppnat eld och avlossat varningsskott vid den omdiskuterade gränsen i Himalaya..

SR - 02 okt 16 kl. 09:40

Efter ny skottlossning: Fortsatt spänt mellan Indien och Pakistan

Det är fortsatt mycket spänt läge mellan de två kärnvapenstaterna Indien och Pakistan efter ny skottlossning i helgen. Tusentals pakistanier slöt upp vid gränsstaden Wagha igår kväll när det var dags för den traditionella och spektakulära flagghalningen vid de militära posteringarna på båda sidorna..

Expressen - 18 jun 19 kl. 07:20

MORGONENS NYHETER: Fyra skadade efter skottlossning i Toronto • Elva döda i jordskalv i Kina • Helikoptrar vattenbombar brand

Fyra personer är skadade efter skottlossning i Toronto.Minst elva personer har dött i ett jordskalv i Kina.En brand rasar på ett skjutfält utanför Stockholm sedan i går.

Expressen - 15 maj 11 kl. 13:26

Vild skottlossning - en soldat dödad

Vild skottlossning utbröt vid gränsen mellan Pakistan och Indien på söndagen. Oroligheterna startade efter att en indisk soldat skjutits ihjäl av pakistanska styrkor, uppger Reuters. .

Expressen - 05 aug 16 kl. 11:48

Skottlossning på marknad i Indien

Beväpnade män ska ha öppnat eld på en marknad i nordöstra Indien. Minst 12 personer ska ha dödats, rapporterar CNN..

Expressen - 05 sep 19 kl. 07:05

MORGONENS NYHETER: Skottlossning på parkeringsplats • Orkanen Dorian växer i styrka • Nya förhandlingar mellan USA och Kina

Ett flertal skott avlossades på en parkering i Landskrona i natt. Polisen söker efter en mörk bil som sätts i samband med skotten.■■■Genombrott i handelskriget mellan Kina och USA.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skottlossning mot tibetaner

Kinesiska säkerhetsstyrkor öppnade på lördagen eld mot en grupp tibetaner i provinsen Sichuan, skriver New York Times. Skottlossningen inträffade när gruppen försökte bära bort kroppen efter en tibetan som bränt sig själv till döds i protest mot myndigheternas förtryck. Två personer ska ha träffats av skott och en av dem kan ha avlidit, uppger den tibetanska exilregeringen i Indien..

Expressen - 29 dec 11 kl. 06:05

Sju dödade i skottlossning med polis

I Xinjiang i nordvästra Kina dödades i onsdags kväll sju personer av polisen. En uigurisk exilgrupp hävdar att händelsen utlösts av den kinesiska regeringens förtryck mot den uiguriska minoriteten. .

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 14:42

Skott i Kashmir trots fredspris

Nobelkommittén skrev historia när en indier och en pakistanska för första gången fick dela på fredspriset.Men i det omtvistade Kashmir är läget mer spänt än på länge.
Den norska Nobelkommitténs beslut att dela årets fredspris mellan en tonårig pakistansk aktivist och en grånande indisk gräsrotskämpe sätter nytt ljus på den långa och infekterade konflikten mellan deras båda länder.

BT - 11 okt 14 kl. 14:42

Skott i Kashmir trots fredspris

Nobelkommittén skrev historia när en indier och en pakistanska för första gången fick dela på fredspriset. Men i det omtvistade Kashmir är läget mer spänt än på länge.Den norska Nobelkommitténs beslut att dela årets fredspris mellan en tonårig pakistansk aktivist och en grånande indisk gräsrotskämpe sätter nytt ljus på den långa och infekterade konflikten mellan deras båda länder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.