Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 22 September, 23:07

Dagens Media - 07 sep 20 kl. 09:10

Pandemin banar väg för mer flexibla event – som pågår jämtMedieanalytikern Tomas Baekdal spår mer varierade och flexibla event och konferenser efter corona – med både digitala och fysiska inslag. ”Pandemin har tvingat oss göra saker annorlunda, vilket skapat nya möjligheter”, skriver han i en medieanalys för Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Tomas Baekdal, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pandemin, banar, vägför , mer, flexibla, eventsom , pågår, jämt
Dagens Media - 07 sep 20 kl. 09:10

Thomas Baekdal: Pandemin banar väg för mer flexibla event – som pågår jämt

ANALYS. Medieanalytikern Thomas Baekdal spår mer varierade och flexibla event och konferenser efter corona – med både digitala och fysiska inslag..

Dagens PS - 02 maj 19 kl. 09:01

Nyemission banar väg för svensk diagnostikinnovation

En nyemission ska ge draghjälp åt utrullningen av Malmöföretaget VibroSense Dynamics mätinstrument som ger en tidig förvarning om begynnande nervskador hos arbetstagare, diabetes- och cancerpatienter . I fokus för kommersialiseringen hos det skånska innovationsföretaget VibroSense Dynamics står ett vitt mätinstrument, kallad VibroSense Meter II, som gör det möjligt att upptäcka tidiga tecken på nervskador i händer och fötter. Sådana nervskador, kallade perifer sensorisk neuropati, är ett problem som innebär stort lidande och som kan livslånga följdkomplikationer för bland annat diabetiker och cancerpatienter till följd av cellgiftsbehandling.

PrivataAffärer - 24 jun 20 kl. 09:36

Boverket: Pandemin sänker bostadsbyggandet

Boverket räknar med att det kommer att påbörjas 44.500 bostäder i år (inklusive ombyggnad). Bostadsbyggandet nästa år väntas sedan sjunka till 41.

Dagensanalys.se - 23 maj 19 kl. 09:01

Quester banar väg för röststyrda undersökningar med Alexa

Världen omfamnar röststyrda ai-högtalare som Alexa, HomePod och Google Home. Men inte många har ännu försökt använda tekniken för att genomföra undersökningar. Amerikanska Quester är en av de första som tänker testa.

PrivataAffärer - 02 jun 20 kl. 04:00

Bioteknik och Programvaror vinnare på pandemin

På bara några få månader har det ekonomiska läget i Sverige och världen drastiskt förändrat. I en blogg analyserar Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson börsens sektorer mitt uppe i den rotation som pågår i takt med coronapandemin. Post corona är det Bioteknik- och Programvarusektorerna som tagit ledningen på börsen, konstaterar han i en genomgång av börssektorerna.

YLE - 28 mar 17 kl. 16:09

Industriboomen i Åbo banar väg för kraftig tillväxt

Någonting unikt är på gång i Åboregionen. Efter en mycket lång och seglivad ekonomisk nedgång inom industrin sedan 2008 upplever industriföretagen en kraftig uppgång. Det har lett till en växande efterfrågan på arbetskraft, framför allt diplomingenjörer och ingenjörer, som regionen kommer att få kämpa för att kunna möta.

Expressen - 18 jun 20 kl. 06:00

Sabuni dömer ut Löfvens ledarskap under pandemin

Samarbetet mellan Socialdemokraterna och Liberalerna kan spricka redan till hösten. Det säger Liberalernas ledare Nyamko Sabuni.I en stor intervju med Expressen dömer hon ut både Stefan Löfvens förmåga att leda landet under pandemin och Socialdemokraternas förmåga att hantera kriser.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 20 kl. 21:12

Mer pasta för svenskarna under pandemin

Coronapandemin har påverkat matvanorna i svenska hushåll – nu vill vi helst av allt ha pastarätter på matbordet. Vi äter också allt mer grönt, men matintresset har minskat. Den klassiska bunkringsprodukten pasta har fått ett uppsving under pandemin, vis.

Cornucopia - 28 jun 20 kl. 17:26

Pandemin visar på styrkan i den svenska ansvarsprincipen för krishantering

Dags att anmäla en avvikande åsikt. Den svenska ansvarsprincipen - dvs att de som är experter på något till vardags även ska hantera detta vid kris - har fått kritik under coronapandemin. Men snarare visar hanteringen av pandemin på ansvarsprincipens decentralliserade styrka, och att eventuella problem beror på varierande kompetensnivå med variereande resultat.

SR - 13 jul 20 kl. 03:00

Mer havre och vete under pandemin

I år har lantbrukarna satsat mer på vete och havre och mindre på maltkorn, som en följd av pandemin. Och årets spannmålsskörd kommer att vara normalstor, visar Lantmännens prognos..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.