DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 21:15

DI - 08 sep 20 kl. 11:05

Stockholmsbörsen pressas – oro för ny NasdaqfrossaStockholmsbörsen handlas på tydliga minus inför lunchhandeln efter att ha inlett tisdagen kring nollan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nasdaqfrossa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, pressas, oroför ny , Nasdaqfrossa
DI - 31 okt 13 kl. 17:55

Stockholmsbörsen: USA-oro tyngde

Stockholmsbörsen stängde lägre på torsdagen, men återhämtade sig något från dagens lägstanivåer. Störst vikt på index hade Ericsson, som tyngdes av oro över tappade marknadsandelar i USA. AstraZeneca redovisade delårssiffror som mottogs med något av en gäspning..

Affärsvärlden - 21 jul 16 kl. 13:47

Stockholmsbörsen pressas – SKF tynger

Stockholmsbörsen noterade efter lunchtid på torsdagen fortsatt indexnedgång. Sentimentet hölls tillbaka av ett surt mottagande för SKF:s halvårsbesked. Betsson lyfte däremot då en godkänd rapport med positiva utsikter följdes av insiderköp..

DI - 04 apr 18 kl. 17:52

Stockholmsbörsen: Eskalerande oro satte tonen

Stockholmsbörsen handlades lägre på onsdagen i linje med övriga europeiska börser även om index återhämtade sig i sluthandeln. Oro för en upptrappad handelskonflikt mellan Kina och USA tyngde stämningen.  Storbolagsindexet OMXS30 slutade 0,9 procent ned till 1.

DI - 21 feb 20 kl. 17:30

Stockholmsbörsen pressas – SSM rusar på SBB:s intåg

Stockholmsbörsen gick i omvärldens spår och coronapressades markant på fredagen..

DI - 03 okt 13 kl. 18:05

Stockholmsbörsen: USA-oro sänkte börsen

Efter att ha handlats på plus under hela torsdagen vände Stockholmsbörsen ned på eftermiddagen, när USA-börserna öppnade. Ett sämre inköpschefsindex i den amerikanska tjänstesektorn än vad som väntades rapporterades, samtidigt som IMF-chefen Christine Lagarde pekade på vådan av att USA skulle misslyckas med att komma överens om att höja skuldtaket..

DI - 30 maj 12 kl. 17:58

Stockholmsbörsen: Europeisk oro förstörde onsdagen

Stockholmsbörsen uppehöll sig på negativ mark under hela onsdagen. En tillfällig lindring kom vid sen lunchtid, då EU meddelade att en återkapitalisering av banker övervägs..

DI - 27 aug 13 kl. 13:54

Stockholmsbörsen: Arabisk oro sänker kurserna

Stockholmsbörsen handlades fortsatt lägre mitt i tisdagens session. Den geopolitiska oron har ökat efter att USA markerat mot Syrien. President Obama uppges utkräva ansvar efter förra veckans händelser där kemiska vapen kan ha använts mot civila i Syrien..

DI - 30 sep 13 kl. 09:57

Stockholmsbörsen: Italiensk oro sprider sig

Stockholmsbörsen tappade i likhet med de ledande europeiska handelsplatserna när den nya veckans handel upptogs. Dödläget i de amerikanska budgetförhandlingarna har allmänt gäckat finansmarknaderna och som lök på laxen är det politiska läget tufft även i Italien..

Affärsvärlden - 12 mar 14 kl. 09:52

Stockholmsbörsen: Kina-oro tynger i öppningen

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat svagt på onsdagen och följer därmed de stora Europabörserna nedåt..

DI - 09 okt 14 kl. 10:27

Stockholmsbörsen: Feds oro glädjer

Stockholmsbörsen har inlett torsdagen med en uppåtrekyl. Storbolagsindex i Frankfurt, London och Paris noterade likaså uppgångar, +0,7 till +1,5 procent i skrivande stund..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.