DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 21:02

DI - 08 sep 20 kl. 10:23

Tesla går mot ännu en tung börsdag – men skräckindex sjunkerMed 4 timmar kvar till börsöppning i New York är terminen för Dow Jones upp med 0,7 procent och 0,4 procent för S&P 500..
Läs mer på DI
Läs mer om:
New York, Dow Jones

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tesla, gårmot , ännuen , tung, börsdagmen , skräckindex, sjunker
IDG - 24 feb 17 kl. 10:08

En megafabrik är inte nog – Tesla ska bygga ännu fler Gigafactories


Tänker man sig bli störst i världen på batterisystem för elbilar och solpaneler då räcker det inte med en megafabrik. Inte heller tre. Nej, Tesla ska ha fem..

DI - 09 jul 20 kl. 13:59

Morgan Stanley: Tesla kan stiga ännu högre men lär inte göra det

Tesla-aktien kan trots den senaste tidens rusning lyfta från nuvarande nivåer på strax under 1.400 till 2.070 dollar i ett optimistiskt….

Dagensanalys.se - 21 okt 16 kl. 16:00

Tesla ska konkurrera med Uber

Uber må skryta med superintäkter och självgående bilar. men de har konkurrens. Tesla, företaget som ägs av den något excentriske tech-drömmaren Elon Musk har nu tagit upp konkurrensen och tänker bygga egna, självgående bilar – som absolut inte får användas för Uber-körningar.

Cornucopia - 14 sep 20 kl. 13:37

Gästinlägg av Tesla Model 3P-ägare: "En ren skitbil"

Nedanstående är ett gästinlägg från en läsare och ägare av en Tesla Model 3 Performance. Läsaren är känd och bloggen har träffat vederbörande flera gånger och företagsleasingen av bilen är bekräftad av bloggen, så det här är inte ett för bloggen anonym skribent.
Vet att bloggaren gillar sin Tesla S, och det har han säkert fog för.

Cornucopia - 27 apr 19 kl. 15:03

Provkörning Tesla Model 3P AWD - riktigt kul

Via en läsare har jag nu provkört Tesla Model 3, specifikt performanceversionen 3P AWD. En riktigt kul upplevelse, lite styvare, lite sportigare än Model S. Den annorlunda förarmiljön och ännu renare inredningen kan bara ses som ett plus, och förhoppningsvis går framtida uppdateringar av Model S mot denna interiör.

Cornucopia - 03 apr 17 kl. 09:49

Tesla levererar i dubbel bemärkelse

Tesla (NASDAQ:TSLA) har levererat i dubbel bemärkelse. Första kvartalet 2017 bjöd på rekordproduktion av nya bilar, vilket visar på att bolaget både kan expandera försäljning och produktion. Det lovar gott inför försäljningssläppet av den ännu ospecificerade Tesla Model 3.

Cornucopia - 08 maj 18 kl. 19:06

Här står det nu en lånebil från Tesla

"Du ska inte tro att du är något." - 1:a JantelagenNu står det en lånebil från Tesla på min uppfart och laddar. Mer om det nedan.

YLE - 23 jan 17 kl. 04:41

Var, hur och när kan en Tesla Gigafactory byggas i Vasa? Vi reder ut i tre punkter

Undrar du var och när Teslas gigafactory skulle byggas och hur stort område som krävs ifall den skulle byggas i Österbotten? Det mesta beror ännu på vilka krav som Tesla ställer på den europeiska versionen av sin enorma batterifabrik, men Vasa stad satsar fullt ut. Tesla håller som bäst på att färdigställa sin första så kallade Gigafactory i USA.

Cornucopia - 15 apr 20 kl. 09:10

Tesla Model Y får dragkrog med upp till 1600 kg släp - billigare än motsvarande Volvo laddhybrid

Ännu ett argument mot elbilar punkteras nu av Teslas mellanstorleks-SUV Model Y. Bilen erbjudds nu dragkrok med en kapacitet på upp till 1 600 kg. Priset är lägre än för en Volvo XC90 laddhybrid.

YLE - 14 dec 16 kl. 12:04

Vasa har nu kanaler till Tesla

Personer med kontakter till Tesla har hört av sig till Vasas stadsdirektör Tomas Häyry. Dessutom har flera företag och beslutsfattare från runt om i landet visat sitt stöd för projektet. Men staden väntar med att kontakta Tesla.

Cornucopia - 03 aug 18 kl. 14:13

Tesla rusade på rapporten - nära positivt kassaflöde

Tesla rusade 16% på sin kvartalsrapport och förväntar sig nå 6 000 Model 3 per vecka till slutet av augusti. Kassaflödet förbättrades kraftigt, även om det är negativt, och medräknat färdigproducerade fordon som ännu ej levererats till kund skulle kassaflödet varit positivt.
Dagschart Tesla (NASDAQ:TSLA)Tesla slog alltså nya rekord i leveranser och produktion under andra kvartalet, och har sedan fortsatt på nivån 5 000 fordon i veckan under juli.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.